hepimizin bası sağolsun arkadaslar gecen gün bi baslık acmıstım cihan hastenede komada diye cihanı bugün kaybettik basımız sağ olsun
hepimizin bası sağolsun arkadaslar gecen gün bi baslık acmıstım cihan hastenede komada diye cihanı bugün kaybettik basımız sağ olsun
of ya habere bak. başımız sağolsun Allah sevenlerine sabır versin.
abi çok üzüldüm.Allah rahmet eylesin,kalanlara sabrı cemil ihsan eylesin.
Her gün motosiklet camiamızdan bir fidan eksiliyor.Allah bize acısın.Artık istemiyoruz böyle haberler duymak.
ben tanımıyordum ama çok üzüldüm allah rahmet eylesin sizinde başınız sağolsun emir allahın
saolun kardesler hepimizin bası sağolsun
cihan kim ???????
Yeni yine yeniden
bizim bi arkadas cihan
Başımız sağ olsun Allah rahmet eylesin. Yakınlarına sabır diliyorum. Mekanı cennet olsun.
çok üzüldüm yaaaa
[B][COLOR="Purple"]......[/COLOR][COLOR="Magenta"]mer[/COLOR][COLOR="Red"]&[/COLOR][COLOR="Purple"]......[/COLOR][/B]::pembe::
kaptan şimdi cezasız mı kalacak buna sebep olan
allah ailesine ve sevdiklerine sabırlar versin
KARTAL GOL GOL GOL
54 SD 534 B RH+
allah rahmet eylesin....
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Allah gani gani rahmet eylesin. Mekanı cennet , Hesabı kolay olsun.
Geride bıraktıklarınada rabbim sabır ihsan eylesin.
Köpeklerin efendileri, Kurd'un Allah'ı vardır. (Cengiz Aytmatov)
Başımız sağolsun....Allah geride kalanlara sabır versin...
Huzur icinde yatsin ,ailesine sabir diliyorum.
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
ALLAH Gani Gani Rahmet, Geriye Kalanlara Sabır İhsan Eylesin.
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
allah rahmet eylesin ailesi ve yakınlarına gani gani sabır versin.
YÜRÜYEN BİR APTAL OTURAN İKİ AKILLIDAN DAHA ÇOK YOL ALIR
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)