Dün akşam saat 18,00 civarlarında bir hayat söndü :(
Reklamlar
-
Saat 18,00 19,00 civarları idi, bir sevgili arkadaşımla leven te doğru yol alıyorduk, hava gayet güzeldi keyfim yerinde idi arkadaşımla geçirdiğim sohbetlerdeni havanın güzelliğindeni haftasonu olmasından.... Taaaa ki....
Edirnekapı alt geçidinden atatürk köprüsüne doğru iniyorduk, bi anda trafik ile karşılaştım ama köprüyü görüyordum, açık tı. Belliki çok az önümüzde bişi vardı bişi olmuştu
Artık geçerken ciğerimizin yanma sırası bize gelmişti, olay yeri 5 şeritli yolun soldan bir önceki şeridi idi, kaliteli bir enduro yan ayaklıkta dikiliyordu, yakınında bir genç elinde cep telefonu, 5 mt geride bir yaya trafik polisi belliki görüp gelmişti yakından bi yerden trafiği yönlendiriyordu, yüzünde çok kötü bir ifade vardı, ve resmen o anda herşey çok ağır bir çekim gibi gelmeye başladı, arabam aktıkça yavaş yavaş ben soldaki görüntü ile irkildim, bir 50 yaşlarında amca sırt üstü yerde yola tam paralel yatmakta idi, elleri ayakları yanında sanki uykuya dalmış gibi, sonsuz bir uyku, aksaçlarının çevresinde henüz akmaya başlamış kanlar asfalttan süzülüyordu daha 5 mt aşağıya bile ulaşmamıştı, gözleri bir cesedin gözlerinin duruşu ile aynıydı, bu duruşu çok ii bilirim amcalarımı bizzat ben isteyerek yıkadım her ikisinide vefatlarında çünkü, o bakış dünyada ki hiç bir ifadeye sığmayan bir bakıştır, ki artık o yaşlı amca da o bakışla gökyüzünü izliyordu, biz ona uzanamayacağımz gibi o da artık bu dünyanın saçmalık oldugunu anladığı boş bakışlardı onlar... Ciğerlerden akan gözyaşımı hissettim, sonra yakınlarını düşündüm onların sel olacak olan acı haberi aldıklarında ki yaşlar selleri, parçalanacak olan ciğerleri...
ben kask görmedim, tek gördüğüm her birimizde olan, yaşarken riske ettiğimiz hayatları, neden riske ettiğimizi bilmediğim o iğrenç sıfatları kavramları düşündüm gördüm
bu sırada arkadaşım da çok üzüldü ve daldı daha önce yaşadığı olayı anlattı, gencecik bir kuzenine race alınıyor... genç kardeşimiz 15-16 yaşlarında.
Ve bir süre sonra vefat haberi geliyor o sevdiği motorunun üstünde. Bu da üstüne cila oldu duygularımın ağladım ağlıcam ağladım derken, arkadaşımı bıraktım ve boğaz köprüsüne ilerlerken koptum arabamın içinde hem köprüye gidiyor hemde parçalıyorum kendimi, neden neden neden diye
sonra cevabı buldum, ama kimsenin işine yaramayacak, ben dahil...
ALLAH herşeyin hayırlısını hayırlı zamanda nasip etsin kalbinde merhamet taşıyanlara
Bugün, dünden farklı olalım, gelişelim...
Reklamlar
-
abi gerçekten çok etkilendim :(yazıyı oluyunca, allah düşmanımın bile başına vermesin böyle şeyler. Ölen kişiye allahtan rahmet yakınlarınada sabır vermesini diliyorum.
Herkez çok dikkat etsin şayet hız yapacak olursak geride bırakacaklarımızı düşünelim ve ona göre hareket edelim... :(
-
BERBAT OLDUM YA TÜYLERİM DİKEN DİKEN OLDU
KocaAdam(Süper Teneke) & Camadan & ChomChok & G.ECE
-
garip oLdm ya
-
abi yakınlarının bası sağolsun allah yardımcıları olsun çünki suan aynı acıyı bende cekiyorun arkadasım ölüm kalım savası veriyor hasenede ama insallah iyilesecek
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
allah rahmet eylesin geri kalanlara sabır versin herkesin
zamanı gelince teker teker gideceğiz zaten kimisi genç kimisi yaşlı
bunu kimse engelleyemez birtek yapacağımız şey dikkatli ve korumalı
trafiğe çıkalım
-
SKYKAPTAN adlı üyeden alıntı
abi yakınlarının bası sağolsun allah yardımcıları olsun çünki suan aynı acıyı bende cekiyorun arkadasım ölüm kalım savası veriyor hasenede ama insallah iyilesecek
Dilerim onun için en hayırlısı olur kardeşim, dua edelim şu an yaşam savaşı veren tüm insanlık için
-
Vefat Eden Abimize Allahtan Rahmet Yakınlarına Başsalığı diliyorum. Allah hiç kimseye vermesin böyle bir acı... Gerçekten Çok etkilendim Benim de amcamın oğlu geldi aklıma... Fakat senin de dediğin gibi Allah Herşeyin Üstünde O ki bu evreni yaratan olarak herşeyi okadar mükemmel yaratmış ki herşey okadar düzgün işliyor ki hiç bir güç bunu değiştiremez....
ALLAH CÜMLEMİZE HAYIRLI BİR SON İHSAN EYLESİN...
[COLOR="Red"][B]Basın, hiçbir sebeple baskı ve nüfuza tabi tutulamaz.[/B][/COLOR]
[B][COLOR="Black"]M.KEMAL ATATÜRK[/COLOR][/B]
-
ya bu çok kötü insanın boğazı düğümleniyor bu işin şakasının olmadığını hepimiz biliyoruz ama sadece biliyoruz o kadar . gerisini ve yapılması gerekeni düşünen yok hele geride kalan sevenler.... Allah kimsenin başına vermesin böyle acılar yaşatmasın.Allah rahmet etsin geride kalanlarına da sabır versin
[B][I][COLOR="DarkRed"]Ya dilediğin gibi yaşa ya da terket dünyayı [/COLOR][/I][/B]
-
10 Temmuz 2006, 16:07
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
SKYKAPTAN adlı üyeden alıntı
sanada allah sabır versin kardeş bol bol duğa et benimde bir yakınım
komada şu an daha çıkamadı zavallı kandıradayken bu hafta sonu haberi aldım
-
10 Temmuz 2006, 16:08
Allah rahmet eylesin...
-
10 Temmuz 2006, 16:10
herkes üzgün herkes elden bir şey gelir diye
Genç yaşta göz yuman bu yaşama ikinci hak yok
Yaş sınırı yok karaca ahmet kapıda bekler rahmet çok
Toz pembe bakmadık dünyaya ve ecel uykudayken geldi...
felaketi bir bilsen istemezdin
erken vakit gelir melek alır canı ben ağlamazken.....
ne bilim yazdım işte
abi çarçamba günü unutturma döfcem seni ya
bide link atıyon msn den
insanın kalbimi var dayanırmı dayanmazmı hiç düşünmüyon he
sinir insan nolcak
( abi kusura bakma babamı trafik kazasında kaybettim acısı çok büyük bastığın yer yaramın en derin noktasıydı)
etrafına bir baksana evrendeki herşey sana hizmet etmek için yaratılmış.........
-
10 Temmuz 2006, 16:10
gercektende çok kötü bir olay
-
10 Temmuz 2006, 16:15
Çok kötü yaa.. Bu hafta sonu kız arkadaşım geldi. Yeni motorumla alıcam seni otogardan dedim çok sevindi. Otogara giderken düşündüm düşündüm.. en sonunda döndüm köşeden bir motor bayiisinden kask aldım ona. Sonuçta 2 gun 55 km yaptık. Hiçbir kaza yada düşme geçirmedik. Şimdi soruyorum kendimi o kadar para verdim hiçbirşey olmadı? almasamıydım?? sonra hayalimde kaza yapmışız ve o ağlarken yada bir yerlerinden kan akarken geliyor aklıma ve iyiki almışsın aykut diyorum. Siz siz olun nolur yaa yok ötesi tam koruma gezin. Arabistan sıcağı bile olsa çıkartmayın kaskınızı montunuzu eldivenlerini ne varsa işte..
[COLOR="Red"][B]"Korkularının üzerine gidebildiğin kadar yeni birşeyler öğrenirsin."[/B][/COLOR]
-
10 Temmuz 2006, 16:15
allah rahmet eylesin..... :(... :(
[B][COLOR="DarkOrange"]CBF 150 ADANA[/COLOR][/B]
-
10 Temmuz 2006, 16:17
cuk_o adlı üyeden alıntı
herkes üzgün herkes elden bir şey gelir diye
Genç yaşta göz yuman bu yaşama ikinci hak yok
Yaş sınırı yok karaca ahmet kapıda bekler rahmet çok
Toz pembe bakmadık dünyaya ve ecel uykudayken geldi...
felaketi bir bilsen istemezdin
erken vakit gelir melek alır canı ben ağlamazken.....
ne bilim yazdım işte
abi çarçamba günü unutturma döfcem seni ya
bide link atıyon msn den
insanın kalbimi var dayanırmı dayanmazmı hiç düşünmüyon he
sinir insan nolcak
( abi kusura bakma babamı trafik kazasında kaybettim acısı çok büyük bastığın yer yaramın en derin noktasıydı)
canım kardeşim şükrüm
seni zaten çok seviodum şimdi daha da çok sevdiğimi hissettim KARDEŞİMSİN UNUTMA
-
10 Temmuz 2006, 16:17
saol necdet abi allah sizede sabır versin gecmiş olsun
-
10 Temmuz 2006, 16:20
allah rahmet eylesin...
kalanlara sabır versin
-
10 Temmuz 2006, 16:21
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
necdet adlı üyeden alıntı
sanada allah sabır versin kardeş bol bol duğa et benimde bir yakınım
komada şu an daha çıkamadı zavallı kandıradayken bu hafta sonu haberi aldım
dediğim gibi kandırada dayımın kuzeni kurusıkı tabancayla kafasına vuruyorlar
ve yerdeki taşın üstüne düşüyor yetmiyormuş gibi kulağından kanlar geliyor
kandıraya hastaneye götürüyorlar haftasonu olduğu için doktor birkaç saat
sonra bulunuyor ve yoğun bakımına alıyorlar tam düzeldi derkene yine
fenalaşıyor ve halen iç kanaması var bizede beklemekten ve duğa etmekten
başka bişey kalmıyor ama şu bir gerçekki türkiyede ya paran olacak yada
dayın ikiside yoksa yanmışın hastanelerde
-
10 Temmuz 2006, 16:22
Allah sabır versin diyorum. Böyle kaza haberlerini durunca çok kötü oluyorum. Elim ayağım boşalıyor.
@SKYKAPTAN
Allah arkadaşına şifalar versin kardeşim. En yakın zamanda iyileşmesi dileğiyle.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler