Bizim arkadaşta aynı böyle düşünüyodu mondi alıp altına ışık düşünüyodu
büyük para büyük araba büyük kalçalı kızlar, tek düşündüğüm yalnız bunlar(üstü açık mercedes içi kız dolu)
Bana gereksiz geliyo böyle şeyler,sadelikten yanayım.Hele bir de teyp takıp sesini sonuna dek açanlar yok mu deli oluyorum.
Satılık Asya125t-Spidi mont
Bu konuda sana hak veriyorum kardeşim ne bu böyle arabada müzik tesisatı modifiyenin bi parçası ama motora gidermi ya kendine aptal dedirtmek işte çok istiyosun al bi ipod baba baba dinle baba baba geztalkie adlı üyeden alıntı
büyük para büyük araba büyük kalçalı kızlar, tek düşündüğüm yalnız bunlar(üstü açık mercedes içi kız dolu)
motorumdaki müzikten memnunum kardeşim... tesisasın sesi okadar net ve güzel çıkıyorki millet yolda giderken yol veriyor bana, ama motoru görünce şaşkınlıktan etrafa bakınıyorlar...
ha modifiye yaparsın ama motora yakışırmı yakışmazmı orası tartışılır, zaten bu bir sanattır... arkadaş neon takmış ama kıytırık birşey değil... bu yüzden yakışmış, ama kimisi mavi ampül takıyor ve hiç güzel görünmüyor...
müzikte böyle, tok ses veriyorsan, kulağı rahatsız edeceğine, millet dinlemeye çalışıyorsa bu da başarılı bir modifiyedir..
saygılar...
güzel olmuş. modifiyede sadelik önemlidir. abartısız güzellik yani.
Bir RS bukadarmı güzel olur
bence mükammel olmuş scooterların kralı rs
büyük okyonuslarda küçük balık olacağına küçük göllerde büyük balık ol
başka yerlerine de tak çok güzel olmuş
ön tampona falan ya da arka çamurluğun yanlarına
[FONT="Tahoma"]HAYK[/FONT]
güzel olmuş ellerine sağlık, ama resim gönderirken 800x600 ü geçmessen daha iyi olur ekran ve göz sağlığı açısından
Hey dostum böyle cancanlı, çilçilli, böyle kımıl kımlı bişi olmuş!!! Güzel olmuş yane. Motorcunun motoruyla ilgilenmesi ona güzel görünüm wermesi saygı duyulacak bişet.
cok guzel olmus bende takacam
Yeni yine yeniden
nergal adlı üyeden alıntı
sağol dostum bizim içimizdeki tutkuyu bir çin motoruyla tadmamızı bazı insanlar kaldıramazsada biz motorumuzu seviyoruz.teşekkürler..
benım motorum cın malı degıl turk malı motoruma ben kendım baktım kendım hayat verdım herseyını ben yaptım
Yeni yine yeniden
abi süper olmuş güle güle kullan
KAMP ADAMLARI
süper olmuş
[B]TÜRK MİLLETİ PARAYA BENZER İÇİNDE [COLOR="DarkOrange"]ATATÜRK [/COLOR]YOKSA SAHTEDİR:cat:[/B]
Bu motora yakısacak en güsel modifiye bu olsa gerek.Ellerine saglık...
Dostumgüzel Olmuş Ama Kirmizi Motora Mavi Neon Olmamiş Bir şey Sorcam Sana O Neonlar 12 Volt Mu Almanyadan Aldim Kirmizi Neon 30 Cm Bir Problem Olmasin O Yüzden Sordum
[I]MANİTA AŞKINA BENZEMEZ MOTOR AŞKI[/I]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)