SARIKIZIMI DETAYLI BİR ŞEKİLDE GÖRMENİZİ İSTEDİM SARIKIZIM aldığı yol: 3300 km MAXİMUM HIZI 120 km. SİZİNDE SARIKIZINIZ VARMI
SARIKIZIMI DETAYLI BİR ŞEKİLDE GÖRMENİZİ İSTEDİM SARIKIZIM aldığı yol: 3300 km MAXİMUM HIZI 120 km. SİZİNDE SARIKIZINIZ VARMI
[MEDIA] SARIKIZIMI ÇOK SEVİOM ;) [/MEDIA]
güzelmiş kardeşim ama biraz enine çekmiş galiba
Bacoman
Abi senide yaş ufak galiba bi ben aldıramadım motor
büyük para büyük araba büyük kalçalı kızlar, tek düşündüğüm yalnız bunlar(üstü açık mercedes içi kız dolu)
kazasız belasız keyifle kullan
kaskı ihmal etme en azından
Hayırlı olsun... Allah kaza bela vermesin.. Tabi ne yapıyoruzz??? Kaskı ihmal etmiyoruz..
[SIZE="2"][B][I][FONT="Verdana"][LEFT]MEEEEAAAAAAAUV
[/LEFT][/FONT][/I][/B][/SIZE]
hayırlı olsun
[B] KapTaN 44[/B]
güle güle kullan...
May the Force be with McLaren Mercedes
Hayırlı olsun sıhhatle can sağlığıyla kullan..............
hayırlı olsunnnn
Kıvanç Tüfekçioğlu - İzmir Dikili
hayırlı olsun da neden plakanı gizleme gereği hissettin görünmesini istemiyorsan resmide çıkarma
bu şeye benziyor hani dükkana girersinde kart alırsın oda kartın arkasını çizer güvenmiyorsan niye kart bastırıyorsun. ????
japondan şaşma,çine bulaşma........
Öncelikle hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela göstermesin inşallah
Ya bişey soracağım bu plaka gizlemede neyin nesi bi arkadaş açıklayabilirmi lütfen herhalde önemli bişey ki herkes siliyo bende önemini öğrensem foto koyacağım zaman plakayı silsem
CBR 125 R
Ahhhhh Ahhhh Ne Zman Ehliyet Alcam :(
[MEDIA] SARIKIZIMI ÇOK SEVİOM ;) [/MEDIA]
motorun hayırlı olsunmtsport adlı üyeden alıntı
motoru EHLİYET siz kullanmaya devam et bakalım.....
____it's my life_1982____
gerçekten bu plaka çizme ne oluyo benim motorun fotolarında böyle bir şey yapmaya gerek duymadım,adım soyadım telefonum da var forumda.NEdir bu gizlenme zihniyeti???
Satılık Asya125t-Spidi mont
hayırlı olsun
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)