görülen lüzum üzerine silinmiştir....akalteke
görülen lüzum üzerine silinmiştir....akalteke
Köpeklerin efendileri, Kurd'un Allah'ı vardır. (Cengiz Aytmatov)
Çooook güzel
___KILIÇ___
[B] ยภยtยlคภlคг ยภยtคภlคгı ครlค ยภยt๓คzlคг ¤ۣۜ __ к ı ℓ ı ç __ [/B]
Ne diyebilirimki?
Yapma birader yürek civarından vuruyorsun bizi.yorgundur yüreğimiz!
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
Şimdi bu saatte yapılcak işmi hocam bu yaaa Ağzına,diline,kalem tutan eline sağlık.Ama üzme be bizi bu kadar
motorlu hikayeler bunlar.
hem bu ara ilham perisi bunları getiriyor ne yapabilirimki sadece yazmak düşüyür nasibimize.
hocam bende buna benzer bi hikaye duymuştum...
Delikanlı kız arkadasıyla birlikle otoyolda racing motoruyla gidiyormuş ve epey hızlıymış.. üstüne üstlük kız arkadasının kaskıda yokmuş.. Gençkız biraz korkmuş ve eğilip sevgilim biraz daha yavaş gidermisin korkuyorum demiş, az sonra delikanlı şu cevabı vermiş. "tamam ama önce şu kaskımı çıkart çok sıktı biraz sen tak demiş" , kız kaskı takmış ama çocuk hala hızlı gidiyormuş. kız tekrar uyarmış, delikanlının cevabı "eğer bana sıkıca sarılırsan ve seni seviyorum dersen yavaşlarım" bunu üzerine iyice korkan kız çocuğa sarılmış ve seni seviyorum hadi yavaşla artık demiş.. az sonra yoldaki bi su birikintisinde motor kaymış ve herbiri bi yana fırlamış. çarpmanın etkisi ile kasksız olan çocuk hayatını kaybetmiş, gençkız ise ufak sıyrıklar ve bikaç kırıkla atlatmış. Ancak işin aslı sonra ortaya çıkmış...
Delikanlı motorun frenlerinin boşaldığını ,felaketin yaklaştığını farketmiş ve kız arkadaşını panikletmemek için ona söylememiş. Son isteği ise kız arkadasının kendisine sıkıca sarılıp onu sevdiğini söylemesiymiş...
Bacoman
YAAA NASİP,Nasipten ötesi yokakalteke adlı üyeden alıntı
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
tüylerim diken diken oldu. ne olacak şimdi ben sewdiğim kızla motora binmem gerçi ortada motor da yok ama.....
***A H M E T***
ya ne diyebiliriz su an okadar doldumki wallaha kaleminize hislerinize emeklerinize saglık ki böyle muhteşem bir hikayeyi hazırlayıp paylaştınız bizimle süper ya harika TEBRIX (MAMBO59)
Kawasaki z750s O Bir Aşk
off abı aglıcaktım ya..2 hıkayede gercekten cok guseldı..yanı umarım hıkayedır..
paylaşım için teşekkür ederim...bir ricam yazıların belli satırlarından sonra aralıklar bırakırsan daha rahat ve daha akıcı okuruz...sevgiler...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
arkadaş insan kendi yazdığı hikayeyi okuyup duygulanırmı yaw :
Bacoman
Motorun freni nasıl boşalıyor?Vites küçülterek yavaşlıyamıyor mu?Fazla süratli giderken nasıl konuşuyorlar?Kask değişimi nasıl oluyor?Olabilirlik olasılığı bulunan ve iç karartıcı olmayan hikayeler yazın lütfen!...
Ali Sungur adlı üyeden alıntı
hocam sende öyle sorular sormuşunki görende olay yeri inceleme ekibindensin sanıcak haa..
hikaye işte oku duygulan herşeyin mantıklı açıklaması olmayabilir...
Bacoman
Metehan sağol . Bu tip imla hatalarına aslında o kadarda okul okudukya neyse konunun içeriğine odaklanmaktan olsa gerek pek dikkat edemiyorum.mete_han adlı üyeden alıntı
Tekrar bir bakarsan mutlu olurum.
Bu arada fetret devri yaşıyorsun. Bekliyoruz
Öncelikle hikayeler harikaydı büyüksünüz demekten başka birşey kalmıyor sanırım.
Ayrıca motorun ve aşkın bir arada olduğu hikayelerin mantıklı olması konusunda tek bir cümle söylemek istiyorum. Benim nacizane görüşüm "Motor ve aşk mantığın bittiği duyguların başladığı noktadır."
Yollar Beni Bekler
ybr 125 (kırmızı) 35 HLV 28
D U Y U R U
Hayat Üniversitesi Kalp Damar ve Ruh Sağlığı Anabilim Dalı Başkanı Ordinaryüs Akalteke koroner ruhsal damarlarıma yaptığı başarılı operasyonla beyine giden atardamarlarımdaki sevgi akışını açarak beni ruhsal bir krizden çıkarmış bulunmaktadır...kendisine teşekkür ederim...
Mete Han...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)