motoru alalı bir ay oldu.çok memnunum.ucuz olmasına rağmen,görüntü muhteşem.herkesin dikkatini çekiyor.kullanımı rahat.henüz yakıtından bir şey anlayamadım ama yakında anlarız.yeni motor alacaklara önerilir.
motoru alalı bir ay oldu.çok memnunum.ucuz olmasına rağmen,görüntü muhteşem.herkesin dikkatini çekiyor.kullanımı rahat.henüz yakıtından bir şey anlayamadım ama yakında anlarız.yeni motor alacaklara önerilir.
öncelikle hoşgeldin.. ve hayırlı olsun.. bu arada motorun marka modelini belirtseydin ii olurdu..
CBR 600F Honda,
güle güle kullan, kazasız belasız (umarım hayel bir motor değildir, yazmamışında marka model )
güzel motordur bende tavsiye ederim tabi çin malı sonuçta çok bişey beklememek lazım yine de
motorun ne kardeşim
bir gün gelecek, gelecekte gelecek...B RH+
hayırlı olsun, çok güsel bi seçim yapmışsın bende de ondan var hemde iki tane, çok memnunum. Görüntüye bi şey diyemeyeceğim, ben daha ziyade başkalarındakini beğeniyorum en azın dan %50 si ilgimi çekiyor.Bendekileri 38 sene kullandım (hala kullanıyorum), kaç bin km gittiğimi hatırlamıyorum, ama 500binden fazladır, güzel bi seçim, hemde bedeva, yalnız ne lastik kullanıyorsun bu önemli tabi, ben hafta sonları adidas kullanıyorum, hafta içi lastiksiz kullanıyom genelde kösele tabanlı bişey oluyor...
Sabah olsa da motora binsek.
Honda Dylan Kullanıcıları Sohbet Köşesi :http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?p=371100
mkmemory adlı üyeden alıntı
Sitede gördüğüm en güzel cevaplardan biri...Gece gece çok saoL ya...Beni güldürdün
hakikaten süper motor herkez almalı görüntü mükemmel.. muhtemelen bunu yazan 13-14 yaş civarı bir ufaklıktır..
istanbul kadıköy
gurkanyaran@hotmail.com
süpersiniz yaa ne diyim ilk mesajda böle bi atak pes yanii
CBR 125 R
durun ya korkutmayın arrkadaşımızı yüklenmeyin bu kadar
O KASKI Hemen Kafana Geçir.......
ben sissy barını sevmedim ama. hem biraz garip duruyor.
ne bu motor ya? burası motosiklet forumu, müneccimler forumu değil. nereden bileceğiz biz senin motorun nedir ya?
mkmemory, sendekilerden bende de var. ama çimenlik falan görünce lastikleri çıkarıp enduro takılıyom. yani enduro/cruiser karışımı benimki
May the Force be with McLaren Mercedes
+1000 ( bu modaya bende uyayım artık )CaBRioLeT adlı üyeden alıntı
YOLCULUĞUN ERKENİ MAKBULDUR 0rh+
cevaplar harika ya bende de vardı ama çok sorun çıkartıyo sattım
ama şaka biyana motorunu merak ettim bu gece bi niyetlenip yatımda motorunun markasını rüyamda gorum :D
Yoksa arkadaşın motor şu yeni çıkan Macar-Çin melezi Tabaan-way"lerden mi????
Satılık Asya125t-Spidi mont
arkadaş yenisin galiba arkadaşlara alınma hepsi şakacı cocuklar ama motorun ne su motorumu elektirik motorumu yoksa deniz motorumu
TEK AŞKIMFENERBAHÇEalbatros-fb@hotmail.com
Motor hakikaten güzelmiş. Ama onun debriyaj baskısında fabrikasyon sorun var dikkat et.
Bu arada Talkie bende Keeway var, Tabaan-way deyip dalga geçme lütfen!...
tamaaamm.... jungesmond u korkutunuz, kacti gitti, yaziiiik daha altermond, vollmond filan olarak belki yeni bi nic acar ??
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)