Anket: Krdnz Ereğli Festivale Gelirmisin ?
- Katılımcı sayısı
- 4. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
-
Valla Manyak'ı kırmam Gelirim !!!
-
Manyak kim kardeşim tanımam ben öle birini
-
Yağmur Çamur demem oradayım
-
Hiç olmadı Otostopla gelirim
-
Mutlaka gelirim
-
Gelemem !!! (bu şık yasak)
[MT Zonguldak] 7-8-9 Temmuz / Kdnz. Ereğli Sevgi, Barış, Dostluk, Festivali Buluşması
Reklamlar
-
05 Haziran 2006, 15:53
Forumdan Uzaklaştırıldı
Arakdaşlar 7-8-9 Temmuz tarihlerinde yapılacak olan Kdnz. Ereğli Sevgi, Barış, Dostluk, Festivalinde buluşalım. Festival 3 gün sürüyor. Festivale 2 sene önce MegaStar Tarkan izleyen seyirci olarak dünya rekoru kırmıştı. Bu sene de Tarkan geliyor. Mükemmel bir Festival olacak. Hepinizi bekliyorum. Bakın sizler için getiriyorum Tarkan'ı biletleriniz benden evet elleri göreyim şimdi liste oluşturalım.
Bu sefer Buluşma 3 gün sürsün diyorum isteyenler otelde konaklar isteyenler sahilde kumsalda uyur. Şahsen biz her zaman sokaklarda yatıyoruz. Acayip sarıyor Bir de otellerde boş yer bulmak sorun olabilir. Onlarıda ayarlıyacağım.
Karadeniz Ereğli Belediyesi Resmi Web Sitesinden Festival için aldığım yazı. Site
STARLAR EREĞLİ FESTİVALİ'NDE
Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık 7-8-9 Temmuz tarihlerinde 13. sü gerçekleştirilecek Uluslararası Sevgi Barış Dostluk Kültür ve Sanat Festivali hazırlıkları kapsamında Ereğli’de faaliyet gösteren sivil toplum örgütleriyle toplantı yaptı.
Başkan Posbıyık, festivalde sahne alacak sanatçıların biri hariç belirlendiğini belirterek Grup Hepsi, Ebru Gündeş, Serdar Ortaç, Grup 84, Dj Harem ve Asena, Hadise Sibel Can ile Kibariye ve Türkiye’nin Megastar’ı Tarkan’ın festivalde sahne alacağını söyledi.
Toplantıda konuşan Başkan Posbıyık, Türkiye ve Avrupa’nın en büyük festivalinin gerçekleştirileceğini belirterek “ Festivalle ilgili olarak bütün vatandaşlarımızın teklifine önerilerine açığız. Belediye olarak biz organizasyonu yapıyoruz. Bu festivali Ereğli halkı yapıyor. Bugün burada Ereğli halkının temsilcileri sivil toplum örgütleriyle toplantı yapıyoruz. Bütün sivil toplum örgütleri, vatandaşlarımız yapmak istedikleri etkinlikleri bize bildirsinler. Festivaller sayesinde Ereğli’nin tanıtımını Türkiye’de ve Avrupa’da çok iyi yaptık. Bu sene çalışmalara çok erken başladık. Ben Ereğli’ye festivale gelip beğendikten sonra yatırım yapan işadamları, Ereğli’ye yerleşen vatandaşlar var. Bu festival Eerğli halkının birlik ve beraberliğinin bir göstergesidir. Festivalin daha cazip hale gelmesi için tüm vatandaşlarımızın önerilerini bekliyoruz” dedi.
EN BÜYÜK FESTİVAL
Bu sene festivalde özellikle Tarkan konserinde rekor kalabalık beklediğini belirten Başkan Posbıyık, festivale katılacak sanatçıların biri hariç belirlendiğini belirterek şunları söyledi; “Yine bu festivalde önceki yıllarda olduğu gibi Türkiye’nin starlarını getiriyoruz. 7 Temmuz Cuma günü Grup Hepsi ile Ebru Gündeş ve Serdar Ortaç birlikte sahne alacak. 8 Temmuz Cumartesi günü ise as sanatçı belirlenmedi onun dışında Grup 84, Dj Harem ve Asena, Hadise Sibel Can 9 Temmuz Pazar günü ise Kibariye ile Türkiye’nin Megastar’ı iki sene önce Ereğli’ye gelerek rekor kalabalığa konser veren Tarkan sahne alacak. Bu sene özellikle Tarkan konserinde rekor kalabalık bekliyorum. Çalışmalarımız bu yönde yoğunlaşacak”.
Arkadaşlar MT Tşörtü isteyenler varsa haber versin Erhanla görüşüp getirtelimbu buluşmaya
Liste:
1)sefir67
2)aliberkay
3)veli lafci
Evet gelecek arkadaşlar (4lü) kesin geliceksek buluşma son gün yani 9 unda olsunderim gelmicekseniz söleyin iptal olsun toptan mutlaka haber bekliyorum
Reklamlar
-
07 Haziran 2006, 20:18
-
07 Haziran 2006, 20:20
Forumdan Uzaklaştırıldı
valla bilmem hep ben geldim şimdi sıra sizde bakın Sizin için taa Tarkanı amerikalardan getiriyorum. ona göre Türkiyede görebileceğiniz en büyük Festivali düzenliyorum Paraya kıydım anlıcaanız
İsteyenleri Yerin 400 metre altına kömür ocaklarınada sokabilirim
-
07 Haziran 2006, 21:07
walla haklısın ya... 7si olamaz ama 8inde ayarlayabilirsem oradayım cenk, kimse gelmedi otostop var, tren var de mi?-tek parca halinde kalmak da mühim tabi-
-
07 Haziran 2006, 21:09
Forumdan Uzaklaştırıldı
valla bilmem hepinizi bekliyom o kadar sanatcıyı getiriyorum sizler için
-
07 Haziran 2006, 22:15
olm yazıların hepsini okutma şimdi yer neresi onu söle
-
08 Haziran 2006, 01:34
Tarkan yine son gün mü gelecek?
Hırsızlığı nasıl önleyeceksin?
Oto park etmek yine sorun değil mi? Park ettikten 2-5 km. yürüyecek miyiz?
Bizleri nerede karşılayacaksın?
Sezai Rahmi YILDIRIM / Düzce / 1959 / T.Öğretmen
-
08 Haziran 2006, 09:56
manyaklık edip geleyim dicem ama 8 inde ehliyet sınavı var yok sa koşa koşa gelirim
KocaAdam(Süper Teneke) & Camadan & ChomChok & G.ECE
-
08 Haziran 2006, 22:28
-
08 Haziran 2006, 22:40
-
08 Haziran 2006, 22:43
Forumdan Uzaklaştırıldı
Evet sefir67 ekledim seni listeye hemen msn in varsa beni eklermisin az konusalım seninle bi cenkkeskin@msn.com
-
08 Haziran 2006, 22:54
yaw anasını satim kimse bana sormadan her geziye direk yazıyo sil lan manyak ehliyet sınavına gircem o gün
-
08 Haziran 2006, 22:56
Forumdan Uzaklaştırıldı
ben bilmem ertesi gün gelirsin abi olmadı sınavdan sonra çıkın yola hepinizi bekliyom valla olmaıd sınav sorularını çalarım iptal ettiririm sınavı
-
08 Haziran 2006, 22:58
-
08 Haziran 2006, 23:01
Forumdan Uzaklaştırıldı
-
08 Haziran 2006, 23:08
ben halimden memnunum kardesim sitenin manyak ihtiyacını sen karsılıyosun zaten
-
09 Haziran 2006, 00:22
-
09 Haziran 2006, 18:59
Forumdan Uzaklaştırıldı
sefir67 valla çok doğru diyosun valla bilmem ben o kadar gittim gelmeyenler içinde süprizim olacak
-
11 Haziran 2006, 15:21
Forumdan Uzaklaştırıldı
ya millet hadi elleri göreyim bundan daha büyük MT Buluşmasımı olur yaa
-
12 Haziran 2006, 21:59
Güsel gezi kesin geliyom....
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler