arkadaşlar ben 7.000-8.000 ytl arası racing motor almayı düşünüyorum bu benim ilk motorum olucak ve güçlü bişey istiyorum cbr 600 gibi bişey siz ne tavsiye edersiniz?
arkadaşlar ben 7.000-8.000 ytl arası racing motor almayı düşünüyorum bu benim ilk motorum olucak ve güçlü bişey istiyorum cbr 600 gibi bişey siz ne tavsiye edersiniz?
ben şahsen o fiyatlarda derbi gpr 125 alıcam artıları ve eksileri var tabiki ama bide aprila 125 de düşüneblirisin bide hyosung var tabi.. biraz google da araştırırsan bulabilirsin şimdiden kazasız gunler )
Bacoman
Daha önce herhangi bir makina kulanmadıysan büyük makina ağır gelir... Küçük motorla başlarsan çok daha fazla ve iyi tecrübe kazanacağına eminim.
[SIZE="2"][B][I][FONT="Verdana"][LEFT]MEEEEAAAAAAAUV
[/LEFT][/FONT][/I][/B][/SIZE]
hayatın boyu motor kullanmadan gidip direkman cbr 600 ün selesinemi oturucaksın
tabi motorun görüntüsü güzeldir zevklidir üstünde havalıda durursun tüm kızlarda bakar. al al cbr600 yakışır
Bende tıbbi malzeme ve protez işinemi başlasam acaba?
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
Dostum hiç öle uğraşma ,acıda çektirme kendine ,direk sık kafana olsun bitsinblood_rhyme adlı üyeden alıntı
FUSUR-35
Derbi GPR125
Hyosung GT250R
Aprilia RS125
Seç beğen al.
Arkadaş soru sormuş 3 gündür yok.
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
bunlar sölendikten sonra dahada gelmez her halde...
gerçi sölemekte haklısınız bende aynılarını söylerdim...
Tanrı motor kullansaydı racing kullanırdı...
bnece sık dişini cbr 600rr al
bir benzerini de derbi için yapanlar vardı, yazmış tek cümlelik bir mesaj çekmiş gitmiş, baksan zaten toplam 3-4 mesajı var adamın. görüyo ki polemik potansiyeli yüksek başlık, hemen sallayıp uçmuş. itibar etmemek, prim vermemek lazım böylelerine.
bu modeller yeni yeni türemeye başladı. polemik yapıp, kaçmaya bayılan tipler. geçenlerde mete_han'ın kullanıcı profilleri ile ilgili açmış olduğu bir başlık vardı o başlık yer edinmesi gereken bir grup bence.
ara ara login olmadan gelip milletin yazdıklarını okuyup, eğleniyorlardır da...
Ben, kimine göre deli, kimine göre keyifli, kimine göre lanet-li, kimine göre pek bi’ dertli, kimine göre efendi, kimine göre sadece biri, kimine göre hiç biriyim.
Ben, crato’yum.
ben siteye yeni üyeyim profilimdede görebilirsiniz zaten bunu bikaç gündür uğrasşıyorum siteyede giremedim kusuruma bakmayın yorumlar için teşekkürler bu söylediğiniz motorları araştırıcam aslında ben profesyonel bisikletciyim yani bir bisiklet hastasıydım ama artık motorlu bi araca geçmem gerekli bununda güzel bişey olmasını istiyorum
arkadaşlar düşüncelerimi yazmışlar benim bişey yazmama gerek kalmamış
0 rh(+) Rüzgarın hissetmek ve iki teker üzerinde olmak kadar keyifli ne var şu hayatta
güzel vermişsin amaa arkadaş yok ortadaKhutuck adlı üyeden alıntı
adam bugün cevap yazmış, siz hala adam ortada yok diyorsunuz. ilk üç mesajı okuyup en sona cevap yazanlardan olmayın.
blood_rhyme, motosiklet eğitimin hiç yoksa 600cc'yi unut. ama motosiklet eğitimi alırsan eğitmenin senin seviyene en uygun başlangıç motorunu söyleyecektir. benim eğitimim bitti. bana 500cc kullanabilirsin dediler.
May the Force be with McLaren Mercedes
Rs 125--> 5925 euro bu da = 11.900 ytl
Ohaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!
walla 7-8 milyara bu enflasyon şartlarında bi cbr 600 rr alırsan o makinaya verilen para yazıktır.çünkü düşük model ve fazla km.li bi makina olcaK tabi arızasıda cabası.walla kardeş sanayiden çıkmassın.bekle bak cbr 250 geliyomuş ondan alırsın biraz daha üzerine koy...
cbr 250 yi duydum ama onuda getirmek pahalı olur benim motorcu arkadaşlarım var motorla ilgili herşey yapıyor ben ona bi model söylücem oda bana temizinden bulacak ben iyi bişey almak istiyorum o kadar motor kullandım daha önce zaten bilmiyorum ist. gidince görerek araştırıcam cvp lar için teşekkür
CBR 250 falan gelmiyor, ortaya atılan bir lafa herkesin inanması durumu söz konusu. Piyasada ufak race olarak sadece Derbi ve Hyosung var, Aprilia da hiç ortalarda görünmüyor.
Derbi'ye bugün baktım (Levent'e kask almaya gittim), görüntü olarak çok tatlı ve zerif bir motor, ama ufak. Hyosung çok daha kalıplı, ama daha kaba bir görüntüsü var. Derbi'nin 2 zamanlı olması dezavantaj, sesi de doğal olarak kötü. Hyosung da sesinden " Ben iriyim ama 600'lük değilim" diyor.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)