Repsol(destinyofrock) kazası
Reklamlar
-
Ben kumburgaz BP nin ora diyim siz anlayın virajlı yolu ve o BP nin önünden geçen anlar o kadar tehlikeli oldunu neyse zaten ambulans hep orda allahtan...
Ben normalde bu sapanca gezisinde olcaktım olmadı neyse bazı meseleler girmiyim babadan izini kapınca kuzenle denize gidicektik neresi neresi olsun Derken hadi dedİk silivrİ yapalım tam kumburgaza kadar bişi yok arabanın sadece rengini hatırlıyorum sorası yok zaten gri bi araba bizi sıkıştırınca virajı alamayıp mıcırlar tekeri kaydırıp öle bi düştük ama feci yani motorun hakimiyeti kaybetmemek için direndim düşmeyelim diye uğraştım direksiyona o denli sarılmışıM ki bacam altında kaldı sol tarafa düştük jant yamuldu lastik yırtık benzin aktı millet toplandı ambulans müdahele etti hemen sağolsun baya yardım ettiler aynı yerde dün gece iki kişi ölmüş virajı alamayıp allahım sana emanetiz neyse elemanlar geliyo ellerinde sigara bişiy varmı diyerek lan salak herif benzin akmış oraya ne sigarası bizimi gümletcen töbe töbe ben kalktım bi basamadım ayağı sora nefes gelmedi alamıyorum sıkıştım neden bilsem sonra nefes geldi at sigaranı kardeşim dedim salağa beni aldılar pansuman falan arkada kuzene pansuman hemen onunda diz kapağına kadar açıldı yara neyse ucuz atlattık yinede AMBULANS ŞÖFÖRÜ İYİ HATIRLATTI SİGORTASINI ARADIK BU BENİM MOTORUN VE KASKO YOK EKİP GELDİ TUTANAK TUTULDU YARIN GİTMİCEM İŞE HASTANEDEN RAPOR ALDIM FİLM ÇEKİLDİM ŞİMDİ İYİYİM ŞİŞ VAR O KADAR MOTORU HONDA BAYİ YAPAR HERALDE TUTANAK VAR NEDE OLSA BU KONUDA BİLGİ ALABİLİRMİYİM BİLENDEN ?
Reklamlar
-
çok geçmiş olsun kardeş allah daha büyüğünden korusun...
..Ben Öyle Her Yere İmza Atmam...
-
Super Moderator
Geçmiş olsun,motoru dert etme, kendi sağlığına bak.
Umarım en kısa sürede ikiniz de sağlam bir şekilde yollara dönersiniz.
-
geçmiş olsun kardeş her nekadar hata onlardada olsa sen kendini diil arkandakini düşün ve birazdaha yavaş git!!!
-
-
SAĞOLUN ARKADAŞLAR fakat gerçekten neye üzüldüm biliyomusunuz bir allahın kulu durmadı be kaza yaptık arkamızdaki eleman kornaya basıyo salak herif allahım ya tam su katılmamış hanzo bastı kaza gidiyo tek ilgilenen bölge halkı sağolsun...
-
geçmiş oslun
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
-
geçmiş olsun.
mıcır yüzünden bugün bende kaza yaptım. Allaha şükür bende bişi yok.motorun ön grenaj kırıldı sadece
-
Super Moderator
-
sonix adlı üyeden alıntı
geçmiş olsun.
mıcır yüzünden bugün bende kaza yaptım.
Allaha şükür bende bişi yok.motorun ön grenaj kırıldı sadece
Sanada geçmiş olsun kardeş bayansın diye yolda bi görmemezlik bi takmamazlık var (kendim için diorum)
-
buyuk gecmis olsun. valla elinde sigarayla gelmis ya, ona sastim kaldim en cok. ya bazilari harbiden o kadar az dusunuyo ki, deli oluyorum.
Wanna see my Bannnnnnnkai?!?!!!
-
hay allah ya, çok üzüldüm.
geçmiş olsun. size bişey olmamış ya, önemli olan o. allah beterinden korusun.
cana geleceğine mala gelsin derler ya, en azından motorunun da kaskosu da varmış. hiç üzülme onu da yaptırırsın nası olsa.
önemli olan size bişey olmamış! buna şükret ve hiç üzülme. gerisi önemli değil boş..
Ekleme: Kaskon yokmuş, pardon yanlış okudum ben. Eğer tutanakta diğer taraf kusurlu bulunduysa senin hasarını ödemesi gerekiyo diye biliyorum. onun kaskosu varsa kaskosu karşılar, yoksa kendi cebinden falan ödemesi gerekir. trafik sigortası da bir kısmını ödüyo sanırım. ama çok fazla bilgim yok, karman çorman bişey oldu benim anlattığım. bilen arkadaşlar yardımcı olursa daha iyi olur.
cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
and you can do the same thing if you please
-
-
Çok büyük geçmiş olsun, inşallah en kısa zamanda ağrılarınız geçer. Mıcırlar çok tehlikeli gerçekten..
-
olcan138 adlı üyeden alıntı
Akan benzine sigarayla yaklaşanlar, kazayı görüp durmayan, sadece duraklayıp trafiği sıkıştırıp, "öff abi rahat bilmemkaç milyar hasar var bee" yorumlarıyla uzaklaşan tipler...
Bu kadar odun olmak için çok mu uğraşıyor bu millet yaa...?
Yok üstat.Onların yaradılışlarında var hanzoluk.
destinyofrock, geçmiş olsun kardeşim.haberini sapanca'dayken alper tim'den aldık.Allah hepimizi korusun cahilden, bilgisizden, yolda gitmeyi bilmeyenden.
Bu son olsun dileriz.
Kazasız belasız.
-
geçmiş olsun.enbüyük kazan bunla kalsın
kaskon yok galiba.valla sitede bu konuyla ilgili topic vardı.hasarı ve masrafları karşılayan bi ödenekle ilgili.ondan faydalanabilirsin sanırım
-
çok geçmiş olsun cana geleceğine mala gelsin
-
geçmiş olsun. yollarımız maalesf süprizlerle dolu. her zaman tetikte olmalıyız. inş. bir daha yaşamazsın.
==============================
==============================
-
-
olcan138 adlı üyeden alıntı
Akan benzine sigarayla yaklaşanlar, kazayı görüp durmayan, sadece duraklayıp trafiği sıkıştırıp, "öff abi rahat bilmemkaç milyar hasar var bee" yorumlarıyla uzaklaşan tipler...
Bu kadar odun olmak için çok mu uğraşıyor bu millet yaa...?
Sen ne diosun abi ya biri der aaa bunda jigledemi vardı abla bu motorlar ne kadar biri der bak bende zamanında kaza yaptım yarasını gösterir bak bakk diye ulan kaza yapmışız orda millete malzeme olsun
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler