--------------------
--------------------
ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
Garantiye girer dostum...Sakın peşini bırakma.Olur mu ya öyle şey garantiye girmezmiş.Benimde değişti ama garantiden değişti(asya) ve arkadaşımınki de garantiden değişti...Sakın dediğim gibi peşini bırakma ve asla para verme.Bizede bütün gelişmeleri bildir elimizden geleni yapalım
Ayrıca
Bunun sebebi neymiş?Garantiden yapması için özel izin mi almak gerekiyomuş yoksa adama yalvarmak mı Terbiyesiz insanlar...Ciddiyete bak.ama ben garantiden yapamam dedi
ben olsam o motoru onlara ole bi yaptırırım kı bun e ya 2 kısı bınıomussun sana mı sorcam yokus cıkıomussun asfal dokup duz yol yap ozaman alla alla
verdikleri numarayı arıyorum sürekli meşgul cıldırmak üzereyim motoru alıp adamlarının önüne atcam sonra da benzin döküp yakcammm....pisikopat oldum sabahın 10 nunda beri bu işle uğrasıyorum eve daha yeni geldim..
ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
Kesinlikle garantiden değişir.
Daha dün tigerbmz nin motosikletinin krankını değiştirdiler. (yağ parası bile almamışlar)
Bu gibi durumlarda servisler masrafları distribütör firmaya faturalandırırlar. Seninki hem senden hem de firmadan para koparmak istemiş.
Peşlerini bırakma.
[COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]
akira bilmiyorum numara hep meşgul motoru aldığım güne lanet ediyorum herşey güzel giderken başıma dert oldu bu....servise bugun yine gittim adam istanbula fax cekmiyeceğini bununda garantiye girmediğini söyledi....forrap garantiye girmeme sebebi benm motara yükelnip 2 kişi binmemmiş adaama 1000 km de bir gittim hep actı garanti belgesini bana sen en son 11-12-05 tarihinde geldiğimi söyledi....daha 2a y önce gidip buji ve yağ değiştirdim
tesekkurler arkadasım ...
Kıvanç Tüfekçioğlu - İzmir Dikili
benden her seferinde para alındı ilk 1000 km ücretsiz yağ değişimi var idi.. yağ parası bile aldılar siz siz olun izmir-kahramanlardan uzak durun hepsi çakal hepsi kurnaz....
bur-k@bilişim konuyu tam olarak anlatan bir pm at bana ..motorun türkiye distrübütörünün mailinide ekle ...bide ben yazayım ...ilgilenelim senin motorunla yokuş çıkmışın iki kişi binmişin bunlar uyanıklık yapmaya çalışıyo ama yemezler ....
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
2 saattir arıyorum adamların sitesini bulamadım İnternet sitesini bilen varmı?Gerçi acaba internet sitesi varmı...Telefonları sürekli meşgul,ama başka bi telefon numaraları da olabilir onun için internet adresini sordum.Burak olmadı sen bi kitapçığa felan bak,faturasına da bak onlardan birinde ana merkezin telefon numarası olması lazım başka numaraları da vardır belki...
abi garanti belgesinde yazan numarayı aradım dün bana tutup yukarı da verdiğim numarayı verdiler yetkili diye ....arıyorum sürekli meşgulll
Bulunduğun yerin valiliklerinden temin edebileceğin tüketici hakları başvuru formunu doldurup ver gerekli yerlere.Bak ondan sonra nasıl yapıo şerefsizler.Garantiden değişmezmiş de miş miş...Uğraşmak istemiyo haycan herifler.Neden_? ==> Çünkü garanti kapsamında yapılan bakım,servis,tamir...vs. nin parası;firma tarafından gönderilip servisin eline 3-5 gün geç geçiyor ve bu para bizden talep ettiklerinden oldukça düşük.Sırf bu yüzden garanti kapsamında olmuyor diye sallamasyon sebepler buluyorlar.Hakkını ara kardeşim.Umarım en kısa sürede sorununa çare bulunur.
Kardeş mike mike garantiye sokacaklar elleri mahkum peşini bırakma... tüketici yönünden o kadar da dandik bir ülke değil burası... ilk kalemlerle hallolmazsa üstlere onlar olmazsa servis müdürüne o olmazsa distribütörün genel müdüre o olmazsa tüketiciyi koruma derneğine kadar yolu var bu işin.. o dernekten korkmayan firma tanımıyorum.. yeter ki üşenme ve peşini bırakma.. "2 kişi binip motoru zorlamışsın" bahaneye bak yaaa. milleti kek sanıyorlar...
[SIZE="2"][B][I][FONT="Verdana"][LEFT]MEEEEAAAAAAAUV
[/LEFT][/FONT][/I][/B][/SIZE]
numarayı düşürdüm ve karşıma yetkili kişiyi alıp konustum servisin numarsını verdim...servisi arayıp bana haber vereceklerini söylediler..
cevap geldi aradılar elime bir tane de numara verdiler herif servis ne diyorsa odur diyo yaaa ben böyle şirketin a..k.... oo..çç
kardeş sen elindeki garanti belgesini iyice bi oku hangi hallerde garanti dışı kalır iyice öğren.o firmayı birdaha ara ve bu belgede şu şu şu koşullar yazıyor ama bende öyle bişey olmadı de. tüketiciyi koruma hakkımı kullanıp mahkemeye vericem sizi,olmadı basına malzeme edicem göreceksiniz rezil edecem sizi de. baktın yine olmadı hep beraber bi mail bombardımanı yaparız gazetenin birine...
hep destek , tam destek
abi rezillik buya ne gerekiyosa yardımcı oluruz sen olmazsa bize haber ver
abi bencede garanti koşullarını falan iice oku.. sonrada tüketici haklarına başvur..
CBR 600F Honda,
olan oldy hereşey bitti firmanın cevabına bakarmısınızz
-ben size mi inanıyım servise mi ınanayım
-siz motoru başkasna yaptırmışınız artı kendiniz yapmışınız(kendimin yaptığı motorun sadece çalıştırmak için kickstart kolunu söküp yeniden taktım)yapmasam yolda kalacaktımm....
bence sakın ve sakın çelik-kangda motorsikletlerden almayın servisleri beş para etmez kendileri de beş para etmez aşağılık bir firmanın mallarıııııı .....
motoru usta bululp yaptıracaz artık başka çaremiz yokh
Firmaya konu hakkında bir mail atılmıştır.Firma eğer cevap verirse aynen burda yayınlanacaktır..
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
BBRR abi ilgilendiğin için tşk ederim ama köşeye sıkıştırıldımm... adamlar servise inanıyorlar bana değil haram zıkkım olsun motoru başkasına yeniden yaptıracağım zaten garantiden cıkıtğını sölediler....beş para etmezmiş bu çelik-kangdaBBRR adlı üyeden alıntı
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)