Adana-Ç.M.S.K ve Mersin mt buluşması 14.05.06
Reklamlar
-
Reklamlar
-
abi herkese teşekkrler.. özelliklede adana grubuna.. o kdar yol katedip geldiniz.. nice beraber gezilere.. adanaya selam..
-
Selam dostlar Adana Mt yine konuşturdu klasını. Mersinlilerle büyük bir dayanışma. Otoban çıkışı bekleyen Mersin li dostlar beni çok duygulandırdı.Neşeli ve güzel geçen bir gezi ve kendimi şu an oğlumla birlikte yorgun eve atmış vaziyetteyim. Bendeki resimleri de eklemeye çalışacağım.
Organize eden Kılıçbalığının gönlüne yüreğine sağlık.
-
çok teşekkür ediyoruz adanalılara .saolsunlar.güzel bir gün geçirdik ben biraz uykusuz ,dalgın ve yorgundum ama herşeye rağmen güzeldi.ekstra bıldırcınları unutmıycam..
-
oo bakıyorumm da doğayla baş başaa .. keyifler gıcır yanii gelecek gezide bendee vaaarıııımmmm
-
Hadiiii beyler ya dünya kadar resim çektiniz nerdeeeeeeeeeeeeee
"[COLOR="Red"]Ben hayata[COLOR="Red"][/COLOR] çelme atıyorum.Takiii o bana gerçek çelmesini atana kadar"[/COLOR]
-
-
çok keyif aldık arkadaşlar hepinize teşekkürler
-
tebrikler mersin mt, terbrikler adana mt, şahane!!!
bir gün gelecek, gelecekte gelecek...B RH+
-
Tek racing ci dostum bizimle yol yaptığın için san ve beni kırmayıp benimle mersinli dostlarımızı ziyeret ettiği için tüm arkadaşlarıma yeniden teşekkürler
"[COLOR="Red"]Ben hayata[COLOR="Red"][/COLOR] çelme atıyorum.Takiii o bana gerçek çelmesini atana kadar"[/COLOR]
-
sen ne diyorsun kılıç abim benim senin için seninle olmak için bir chopper almayı bilem düşünüyorum acaba 4 sili
ndirli yani racing motorlu chopper varmıdırkii?
-
-
güzel gezi olmuş. fotolar da güzel. motorunuza sağlık
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
-
ewt bundan emin ol abim yanında arkanda önünde üstünde ben senin her tarafında olmaya dewam edeceğim
-
başta kılıçbalığı olmak üzere gelen bütün abilerimizin ellerine ayaklarına sağlık.gerçekten çok güzel bir gezi oldu. umarım birlikte daha nice güzel gezilere gidicez. yusuf abi bi nazar boncuğu iliştiriver
-
Merhaba
Çok güzel gezmişsiniz eğlenmişsiniz. Mersin grubuna benden selam. Allah uzun ömür versinde kazasız belasız daha güzel gezilerimizi yapalım arkadaşlar.
Görüşmek üzere.
@ael320, abi Royal Star al V4 motor var. Tam senlik. Yusuf abiye eşlik edersin.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
-
lan be ne güzel gezi oldu be. ama mersin alacağınız olsun o kadar adam geldik hep yusufyusuf hep lkılıçbalığı. neyse artık onlar gezersiniz.
bu arada PCKERİM senle hesabımız var adana asfaltı seni beklioo.
herkese teşekkürler.
live to ride, ride to live
-
Arkadaşlar gerçekten çok güzel bir gezi oldu Mersin Mt'ni bizi karşılaması daha sonra hep beraber virajlarda kıvrılmalarımız gerçekten herkesin lastiklerine sağlık.Birdahaki gezilere başka mt gruplarını bekliyoruz Birde arkadaşlar hala resim gönderemiyorum bende Kılınç balığına gönderdim şimde o yükleyecek herkese selam
-
KilikÇmisin Balikmi . Hep Kendİ Fotograflari KoymuŞsun. Okadar GÜzel Manzaralar Varken
-
etkin adlı üyeden alıntı
KilikÇmisin Balikmi . Hep Kendİ Fotograflari KoymuŞsun. Okadar GÜzel Manzaralar Varken
benim elimde olanlar bunlar.resim olanlar varsa eklesin.arzu ettigin bir manzara varsa söyle onuda ekleyelim özür.
önce bi selam verip kendini tanıtsan daha güzel olacaktı
evet haklısın önceki geziden ve bu gezide eklemediğim resimler vardı.onlarıda ekleyim ben hemen.ama çıkacak faciadan ben sorumlu degilim .seninle ilgisi yoktur umarım)
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler