çok güzel bir buluşma olmuş. son anda gelicem dedim ben de ama bugün anneler günü olduğu için akşam babaannemi ziyarete gitmek durumunda kaldık. bir başka sefere ben de aranızdayım inşallah.
bu vesileyle tüm annelerimizin anneler günü kutlu olsun.
cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
and you can do the same thing if you please
Jasmine, çiçeğin ve sen çok tatlı çıkmışsın
would I still see suspicions in your eyes?
Selam arkadaşlar,
qeleceimi söylemiştim, hem de tam burnumun dibi denecek bir noktadaydınız fekat ewdeki hesap çarşıya uymadı, umarım bi daa bu kadar yakınlara qelirsiniz we umarım o sefer ben de aranızda olurum : ) hepinizle tanışmak dileğimle..
Bir yok bir warmış, Geride kalan bir ben bir yalnızlığımmış, İnsan kaderini kendi yazar, Sonra rolünü hem oynar, Hem uzaktan bakarmış, Gel zaman qit zaman, Geriye dönüp bakınca elinde kalan, Silinmiş, örselenmiş, yıpranmış, Sadece bir awuç anıymış...
süper bir akşamdı arkadaşlar umarım daha böyle çok günler olur ve kaynaşırız
çok güzeldiii bende ordaydımmm diyemicem ama varlığımı hisettirdim dimi )
"[COLOR="Red"]Ben hayata[COLOR="Red"][/COLOR] çelme atıyorum.Takiii o bana gerçek çelmesini atana kadar"[/COLOR]
Güzelmiş aranızda olamasam da aşığınızım size dokunamasamda aşığınımmmmmm aşığınım cimbommmmmmmmm sarıııııııııııııııııııııı kırmızıııııııııııııııııı en büyük cimbommmmmmmmmmmmmmmmm rararrarararrrararrrrrrrrrrrraa aaaaaaaaa cimbombommmmmmmmmmmmmm sen bizim herşeyimizsin zıpla zıpla zıplamayan fenerli seism kısıldı kornamın sesi bitti ellerim acıdı ama kalbim hala senle cimbom
Arkadaşlar gece süperdi n kadarda erken ayrılsam güzeldi.Gelen arkadaşlara çok teşekkür ederim güzel bir gece yaşattınız
tabi bu gecenin bendeki anlam ve değeri çok farklıydı sizlerle mt üyeleri ile geçirdiğim son geceydi askerlik nedeniyle aranızdan 15 ay gibi bir süre ayrı kalacağım aynı anda yaş günümdü ayrıca bu nedenle gelen abilerime teşekkür ederim ve tabiki yasemin ablama çadır kamp ortamına benim veda geemi tercih ettiği için ayrıca sevgilerimi iletiyorum
geceye gelemeyen ve vedalaşamadığım değerli dostlarımda vardı onlarlada artık geldiğimde görüşeceğim
ayrıca bu güne kadar aldığım en çok manevi değeri olan hediyemi aldım çok mutlu oldum kelimelerle ifade edemem ama onlar gözlerimden anlar benim ne demek istediğimi sizlerin yeri her zaman başka olucak ayrıca burdanda tekrar belirtmek istedim (kırmızıvınvın sizleri hep sevdim )
emrah olm verdiğin hediyeyi sakın yazma siteye bak çok kötü yaparım dokunamassında tek düğme altı aydan başlıyor ona göre
Acımadıki, acımadıki
güzelmiş. zamanım yoktu yoksa aranızda olmayı çok isterdim...
m € c l ü q
abi duvarda bitki mi var nereyi suluyorsunuz...
Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize
erman olm siz n yaptını terbiyesizler bu siteyi aile lerde takip ediyor hem -18 de takip ediyor ayıptr yaw
bişi sorcam kim çekti bu fotoları bide fazla kalmaz gibi
caner abi seninde olmanı çok isterdim abi gitmeden telefonlaşıcaz senle
Acımadıki, acımadıki
gercek dğil rol icabı karşıyız duvara
Sadobey
arkadaşlar manyakkk güzel bir geceydi valla..
o kadar çoookk şey varki hepsini şu anda buraya sığdıramayacağım...herşeyin bu kadar güzle gitmesini dilerim.umarım böyle organizasyonu 28 mayıs ta sapanca gezisinde de kuracağız.sakın kaçırmayın.
Geceden estantedeler;
* nurullah canım arkadaşım senin için en başta ordaydık.çok eğlendirdin gene bizi...hep böyle neşeli,hareketli ve sevimli kal olurmu..askerden de haber etmeyi unutma..bi de gideceğin yeri söyleseydin iyi olurdu bee..bu arada gitmeden ilhan ile de tanıştın ve böyle birinin efsane olmadığını görmüş olduk(zx12r olayı hanii
* sitemize yeni üye yaptığım arkadaşım Özgürcem ve arkadaşı Ümit'e geldiklerinde direk enişte diye bi de her ikisine de atlamanız baya ilginçti yaniiiiiiiiii,çocuklar hönk diye kaldı ayolllneyse durumu sona anlatabildim de size çözüldü yaniii)baya koptuk ynai orada
* siteden tanıdığım ancak yüzyüze ilk tnaıştığım arkadaşlarla muhabbet ettik dha yakından tanıdık birbirimizi falan ,psikopatlığım biraz yayılmış ama yok abi ben masumum dedim yanii
* kara listemdekiadaylarla tek tek görüşme yaptımm omlar kendilerinib iliyor bi daha ona göre bakim,alırım anahtarlarınızı valla
hadi bakimmm resimlerin devamını bekliyoruzzzzzzzzzzzzzz
saol canım arkadaşım gördüklerin senin güzelliğindir seninde benden eksik kalır yanın yok yani farkındaysan hep derim sen benim sitedeki bayan versiyonumPeril adlı üyeden alıntı
Acımadıki, acımadıki
çok güzel eglenmişsiniz bu arada çiğdem beni yakalayamadınız
artık başka bir org.buluşmak üzere kusura bakma v.i.p biraderim
yakaladınızmı gizli gelen aşkları merak ettim
abi ben kaçmadım hatta bütün gece kovaladım bileashes adlı üyeden alıntı
ayrıca uğurlamaya gelmedin abi yazdım bi kenara
Acımadıki, acımadıki
ashes sen rahat ol ben seni nasıl yakalayacağımı biliyorum
o yüzden bende rahatım hani..
gizli aşklar yoktu ki gelsinler ,sadece benim aşkımı görecektin kaçırdın,artık sen bilirsin gerisini..bu arada cenk sen barış kayıptınız hani,hatunlar izin vermedi gene dimi..iykidevermemişler bak bilemicem yanii,elimden çekeceğiniz vardı
evet izin vermediler gitmeyincede sevindiler bu arada ccbbdd,cenk,cango,spyle,bruce,ledo,teror yani benim bildigim gelemeyenlerden ama olsun başka sefere buluşuruz bu sefer böyle oldu
peril valla bak gelmedim ama ayaktayım hala ona göre koyarım resimleri buraya manitanın görürsün seninde resimlerin var elimde
arkadaşlar hepinize günaydın GALATASARAY'ımızın şampiyonluğunu kutluyorum önce
o akşam aranıza geç katılmak zorunda olduğum için hepinizden özür diliyorum
ama edirne'den gelirken yol boyunca beklemeniz için dualar ettim gelşdiğimde bazı dostlar gitmişti ama diğer dostlarım hepsi ordaydı saolun walla
ordan fenere gittiğimizde gene az kişi aldık anlamadım diğer dostlar nereye kayboldu fenerde güzeldi ama soğuktu üşüdük yazın daha güzel olabilir
28 Mayıs Sapanca gezimizde daha çok kaynaşırız inş.
herşey için saolun teşekkür ederim paşam fenerde bi yanlış anlama oldu sanırım fazla üsütünde durma
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)