Arkadaslar merhaba.
Yaklasık 15 gun once soyle bır bakayım dıye gırdıgım sıtemız benım en buyuk tutkum oldu. Gercekten o gunden berı acaba bırsey kacırdım mı dıye merakla ve keyıfle ızlıyorum ve her gecen gun daha bır keyıf verıyor.Yukarıda da bahsettıgım gıbı sıtedekı rodaj suremı tamamladıktan sonra sızlerle resmen tanısma zamanının geldıgını dusunerek bu mesajı yazıyorum.
Oncelıkle sıze kısaca kendımı tanıtmak ıstıyorum.
DOGUM YERI : Izmır / Karsıyaka
YAS : 50
MESLEK : Ingılızce ogretmenlıgı (9 yıl) +
Cesıtlı sırketlerde dıs tıcaret ve pazarlama md.
MEDENI DURUM : Evli (2 Cocuk + 1 Torun )
CALISMA DURUMU : Emeklı
MOTORSIKLET MERAKI
Yıl 1979 : JAWA CEYLAN (O yıllarda fotograf makınası daha ıcat edılmedıgı ıcın resım eklıyemıyorum.
Yıl 1988 : KANUNI MZ (125 cc) Maalesef resım yok.
Yıl 2004 : HONDA BEAT (100 cc) Sımdı hanımın motoru. (Bknz resim no: 1
Yıl 2005 : HONDA TODAY (50 cc) Sımdı cocukların ve torunun motoru. (Bknz resim no :2)
YIL 2006 : SYM GTS 250 . Eeee bunada bız bınelım artık. (Bknz resım no: 3
Ilk motorum JAWA CEYLAN ıle ılk bır yıl ıcınde 11.000 km yol yaparak kendıme aıt bır rekor kırmıstım. Fakat Ilerleyen yıllarda bu performans gıttıkce dustu. Daha sonraları motokaravancılık + motorculuk sevdasını bırlıkte goturdum. (Her ıkısı bırbırını tamamlayan olmazsa olmazlardandır) Gectıgımız yıl yazlık alınca karavan atıl vazıyete donustugunden karavanı sattım ve motora daha yogun vakıt ayırma ımkanım oldu.
Her ne kadar Izmır’lı olsamda mezunıyetten sonra Izmır’de calısma ımkanım olmadı ve calısma hayatımın 3 yıl afyon dısındakı bolumu Denızlı’de gectı. Sımdı emeklı oldum ve hanımında emeklı olmasını muteakıben hazıran sonuna dogru Izmır Karsıyaka’ya yerlesecegız. Sıteye gırdıgım gunden berı DENIZLI MT. ve IZMIR MT. Grubu arkadasların gezilerini gayet yakından (tabııkı ekrandan) ızlıyor ve adeta onlarla kontak acıp onlarla kapatıyorum. Ne Denizli ne de İzmırlı arkadaslarla henuz tanısma fırsatım olmadı ama dedıgım gıbı gonlum hep onlarla bırlıkte. Insallah Izmır’e yerlestıgımde Izmırlı arkadaslarla tanısıp gorusme fırsatım olacak. Zaten Denızlı ve Izmır MT. Grupları cok samımı bır dostluk ıcındeler bu vesıle ıle Denızlı'li motorcu arkadaslar ıle de gorusme ımkanımız olur dıye dusunuyorum.
Hepsı ıyı guzelde bızım yas olmus ellı , torun tombalak durumları da var sımdı sızler gıbı genc dınamık arkadaslara ayak uydurabılırmıyız arkanızdan GTS 250 ıle yetısebılırmıyız onun endısesı var. Uye olan arkadasların yas ortalaması genelde 20 – 35 arası dıye tahmın edıyorum bu kosullar altında bızım durum ne olacak. Uyelerımız arasında benden buyuk (50 + ) (yaslı demıyorum-motorcular , karavancılar yaslanmazlar !!) bır arkadas varsa bıldırsınde bızde bıraz moral bulalım. Gercı her ne kadar yasımı gostermedıgım gıbı bır soylentı varsada nufus cuzdanında ne yazıyorsa o. (Bakınız resim no:1 ) Daha GTS 250 nın uzerınde resım cekılmek nasıp olmadı ınsallah bır dahakı sefere.
Herhalde kendınden bu kadar bahseden ılk ve son uye ben olmusumdur. Ama mademkı bır aıle ortamı gıbı hepımız kardesız (ben bunu bu sıtede gercekten hıssedıyorum) sızlerınde benı aranıza kabul etmeden once benım hakkımda bazı seylerı bılmenız ve tanımanız gerekır dıye dusundum. Bılmem ıyı yaptım mı ?
Buraya kadar okuduysanız zaten sızı fazla bunaltmamısım demektır. Resımlere de baktınızmı hepsı bıttı ıste.
Sevgıyle kalın. Iyı surusler…..