Resimli Gezi Raporu-07 Mayıs 2006-Adana Kros Ekibi
Reklamlar
-
Reklamlar
-
ekip güzel, motorlar güzel, mekan güzel, yollar güzel...
daha ne istenir ki
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
-
valla süper hayırlı olsun nice gezilere
lastiklerinize sağlıkkk
-
motorlarınıza sağlık çok güzel olmuş
-
ya bu yeni arkadaşınız bizim salih ya lam salih sen race ci idin ne zaman krosa döndün satışamı geldik nedir
-
gezi çok guzel olmuş. iyi pozlar yakalamışsınız.daha nice gezilere . tebrikler,mersin mt.
-
güzel gezi olmuş.. lastiklere sağlık..
-
işte akdeniz işte toroslar, fazla söze ne hacet. süper gezi, motorlarda süper...
paylaşım için teşekkürler
bir gün gelecek, gelecekte gelecek...B RH+
-
kadir bırakıcaktın kazımın lastiğini herkes kendi tamir edicekti bakalım biliyormu
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
-
heyyyyt be geziye bak lastiklerinize sağlık güzel gezmişsiniz dostlar
KocaAdam(Süper Teneke) & Camadan & ChomChok & G.ECE
-
Motorlar oldukları sürece cross hiç bitmez . Ben geçirdiğim kazanın etkilerini henüz atlatamadığım için aranızda yoktum . Kulüpte her türden motoru test etme imkanım oluyor ama crosslara alan sevgim bambaşka . Yerçekimine meydan okuyabilmek ancak bu bu motorlarla mümkün olabiliyor . Kazım ve Volkan bizi de ihmal etmeyin .
-
-
Merhaba
Güzel gezi olmuş aksiyon, şamata belli eğlendiğiniz. Kazasız belasız geçireceğiniz diğer gezileri bekliyoruz.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
-
Pazer, güzel bir gezi. Ayrıca fotolar için eline sağlık. Selamlar.
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
Oooh elinize ayağınıza motorunuza sağlık..ne güsel gezmişiniz.
-
Sizlere de yorumlarınız için teşekkürü bir borç bilirim.
Cidden çok eğlenceli bir geziydi,fakat bir o kadar da yorucuydu.Yeni yeni kendime gelebiliyorum.
Yazılan cevapların güzelliği bundan sonraki gezilerimizi sizlerle paylaşmam konusunda inanılmaz bir şekilde beni motive etti.Kendinize iyi bakın.Sağlıcakla kalın.
-
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
-
böyle birr geziden mahrumm kadığım için cok üzülüyorumm bakıyorumda cross cularr sıkı fıkı olmaya başladılarr buda benii cok mutluu ediyoo
-
Süper Moderatör (BBRR)
vay adanaya bak kaça bölündü mitoz bölünme buna derler bi yusuf abilerin çmsk var bi endurocular var bide crossçular çıkmış valla kimse kusura bakmasın crossçularda öle tatlısu crosscusu değil hani taş gibi crossçu maşallah...
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
-
Sağol Barış abi.Bu güzel yorumlarınız beni öylesine heveslendirdi ki bundan sonra yapacağımız her cross gezimizi buraya taşımayı planlıyorum.Sevgiler.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler