arkadaşlar biraz önce geldik, çok güzel bir gündü resimleri yükleyecem birazdan ...
sabah saat 10 da uluşup yola cıkacaktık , 8 gibi kalktım kendime geldim hazırlandım motorumu kontrol ettim ve yavaş yavaş canavarı garajdan çıkarmaya başladım...
ve artık hazırım önce carrefour daha sonrada göçmen shell de diğer arkadaşlarla buluşmak üzere yola koyulma vakti...
göçmen shell de çağrı yı biraz bekletti ama bizde o sırada plan yapma fırsatı bulduk nereye gideceğimiz konusuluyor....
ve kaan... motorunun son kontrollerini yapıyor....
kerim ve ömer
daha sonra onur la mezitli civarında buluştuk ve onu da aldık artık yola koyulma vakti geliyorr....
onur ve kerim bizim tempoya ayak uyduramadılar hızlı gidelim biz sizi bekleriz dediler ama bizde hırs yaptık .onlar çok hızlı gittik biraz mola verelim bize yetişsinler diye durduklarında biz hemen arkalarındaydık
şu güzelliğe bir bakın...
gitar tasımanın motorla imkansız yada çok zor olacağını düşünüyordum düne kadar ama ilk defa denedim ve hiç bir sorun çıkarmadı yolda tek sorun bendeydi zaman kısıtlı olduğu için hiç çalma fırsatı olmadı
narlıkıyuda mı kalalım yoksa boğsağa kadar devammı edelim tartışması sürdü bir süre .Kaan motorunda arıza olduğunu iddia etdi herkes fikrini söyledi ve motor temiz çıktı,onu ikna edene kadar boğsağa 3 defa gider gelirdik ama başardık ikna oldu en sonunda...
uzun yolculuğun ardından son noktaya varınca anladık ki; güzel olan varılacak yer değil gidilecek yol du, bunun keyfiyle varır varmaz biralarımızı söyledik
kerim'in makine
onur'un canavarı
biz boğsağa vardığımızda adanalı motorcular tekne gezisine çıkmışlardı şimdiye kadar sadece sitede karşılaşmıstık ilk defa dünya gözüyle gördük fakat o sırada biraz cansıkıntısı yaşamadım değil. bakın , saçmalamısım sanki
çağrı ,,,
sonunda adana grubu gelmişti hepsinin motorlarına gerçekten güzeldi benim favorim 2000cc lik kawsaki ve mavi enduroydu
adanalılar gerçekten bu işi biliyor bir gün önceden gelmişler ve doyasıya tadını çıkarmışlar ortamın.kıskandık....
hem motorunu hem kendisini çok sevdik
yengeç yemeye gitmek üzere hazırlanıyorlar...
temiz havayı depoladık, manzarayı hafızalarımıza aldık içecekler içildi ,yenecekler yenildi ve artık toparlanma vakti gelmişti...
istemeye istemeye yola koyulduk kerim ve onur dayanamayacaklardı yavaş gitmeye ve onlarla vedalaştık ,onlar hemen çıktı yola
çağrı ve ben(alper) gitmek istemiyorduk ama ....mecburuz off bee
işin en güzel kısmı olan yolculuğa başlamıstık, ama mersin e gitmek kimsenin içinden gelmiyordu birçok yerde durduk ,narlıkuyu da lokma yedik manzarası güzel olan yerlerde sigaramızı içtik ve kızkalesi...plaja indik motrlarla
daha sonra saat 8 30 gibi mersin şehir içine girdik. herkes birsonraki gezi için sözleşti ama birdaha akşama kalmamaya karar verdik .tehlikeli olduğu kesin.