forumu kullanmayı öğrendikten sonra ilk iş olarak hemen bi buluşma ayarladık.Şİmdilik ulaşabildiğimiz kadar kişiye ulaştık ama sayımızın daha da artacağını sanıyorum umut ediyorum.
beni grup başı seçti arkadaşlar dikkatli ve yavaş sürmemden dolayı .cool takıldım ama içten içe baya bi sevindim.
[IMG][/IMG]
Bu ilk buluşma hepimiz için bir tanışma vesilesi oldu.Kaynaştık sanki herkes birbirini yıllardır tanıyor gibiydi.Muhabbet iyiydi.
dediğim gibi çok kalabalık değildik ama ilk buluşmaya göre ve tecrübesizliğimize göre gayet iyiydi bence
katılanlar : Alper (sarı cruiser), Çağrı (siyah cruiser) ,Kaan(siyah cruiser), Kerim (siyah Honda) , Ömer (kırmızı scooter) , Yıldırım (bal rengi cruiser)
kültür merkezinin önündeki buluşmadan sonra hepberaber sahil gezisi yaptık önce yıldırım işi olduğunu söyledi ve gitti daha sonra ömer ve kerim gitti
çağrı,kaan ve ben(alper) kaldık .
bizde sahilde Süreyya diye bir restoran vardı oraya gittik ve fasılımızı dinleyip saatlerce muhabbet ettik.
kaan gezi için sabırsızlanıyor...
keyfimiz yerindeydi
diğer resimleride çağrıdan bekliyoruz en kısa zamanda yollayacak ve paylaşacağım.
sevgiler Mersin MT