21 NiSAN CUMA - BOWLiNG - PROFiLO ALIŞVERiŞ MERKEZi - FOTOLAR - YORUMLAR
-
Gittim gördüm oynadım döndüm... Çok kalamadım..çok karmaşa vardı fazla kimseyle tanışamadık...Paşam bir başka org yap valla..Bu arada paşada paşa gibiydi valla Grant tuvalet Bu arada oyanmış olduğum takım ( Giray, Anıl,Peril,Mehzen) arkadaşlarıma teşekkür ederim..
Akıllı efendi uslu sür motorunu ADAM desinler..
Kaskını Tak Takmayanları Uyar..!!!
http://www.setcom.com.tr
Reklamlar
-
geldim, gördüm,beğendim
Uzaktan gazel okumak için hatunu alıp geldim.İki parti bowling yaptım, iki bardak bira içtim, uzaktan grubu kestim ))).Baktım çoğu maşallah genç, bitirim,efendi çocuklar,yakışır dedim hepsine, Profilo otoparkına dizmişler makinelerini, istanbulu AĞLATMIŞLAR dedim.Baktım,Saat 22,30 oldu hala çay içmeye filan da giden yok, oyuna devam ediyorlar.Eh ne de olsa ben ihtiyar adamım (Maşallah deyin 48'e ),yolum da uzun (Beylikdüzü ),en iyisimi, ufak ufak gazla dedim kendime ve hatuna. İnşallah bir dahaki organizasyona takılırız peşlerine dedim.
İçimden, hepsine kazasız, belasız nice günlere, yıllara, organizasyonlara sağlık ve mutlulukla deyip EYVALLAH dedim.
-
En hızlı araç bende
Magirus'la evine gelen gariban kütük
-
hasta üstüne hasta 2 dk. yok işten 23de zor çıktım gelemedim aman kalplere dikkat bu ara 2 hastadan biri by-pas melül melül fotoları izleriz artık
-
LaCiVerTSaRi adlı üyeden alıntı
Gittim gördüm oynadım döndüm... Çok kalamadım..çok karmaşa vardı fazla kimseyle tanışamadık...Paşam bir başka org yap valla..Bu arada paşada paşa gibiydi valla Grant tuvalet
Bu arada oyanmış olduğum takım ( Giray, Anıl,Peril,Mehzen) arkadaşlarıma teşekkür ederim..
asıl ben tesekkur ederim tanışmaktan mutluluk duydum.
saat 23.30 civarı dolmabahceye gidip çay içip kritik yaptık. bence güzel bir geceydi. her organizasyona varım yine.
-
-
Günaydın Arkadaşlar;
Çok güzel bi akşamdı katılan herkes ve organizasyon güzeldi....Ama bu saat oldu hala resim yok...
-
Günaydın İbrahim Abi
Arkadaşlar herkeze teşekkürler yeni arkadaşlarlada tanışmak güzel oldu herşey çok güzeldi...
destin ayakkabıları ortak kullanmassak seni şikayet etcem bak ona göre nede olsa suç ortağı sayılırım
-
Akşam süperdi ya. resimler nerde??
-
Akşam güzeldi benden iyi oyniyanlar vardır diye sadece izledim ama çok komik atanlar vardı. Ama genede güzel bi buluşmaydı. Thenox sanırım CD yi hazırlayan izledim eline ve emeğine sağlık keşke daha erken gelseydin de erken kaçanlardan biri olan benide çekseydin kamera ile
Herkese çokçok teşekkürler resimleri bekliyoruz.
KocaAdam(Süper Teneke) & Camadan & ChomChok & G.ECE
-
-
düzenleyen ve katılan arkadaşlara teşekkürler. güzel bir aktvite idi.
camadan rica ederim. daha çoook buluşma piknik v.s. olacak sanırım.bir dahakine inşallah.
bide sonuçları hatırlamıyorum ama en fazla skor yapan sanırım bizim gruptu diğer arkadaşlara bişeyler öğretebildiysek ne mutlu bize
Sözkonusu vatan ise gerisi teferruattır.
-
abi hani resimleeeeeeeeeeeeeeeeeeeer
-
16 Nisan Pazar Yeşilvadi Gezisiyle Ilgili
ARKADASLAR BOWLİNG İŞİNİZ BİTTİYSE T-SHİRT İÇİN BEDEN VEREN ARKADASLAR AVATAR İÇİN YAZDIGIM, O KONU BAŞLIGI ALTINDAKİ YENİ YAZIYI OKUSUN SONRA YOK BEN DUYMADIM YOK BEN BİLMİYODUM BENİM T-SHİRTİMDE NİYE AVATARIM YOK DEMESİN
-
dün akşamki arkadaşlardan şu anda ehliyet sınavın da olan arkadaşlara bol şans diliyorum..
Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize
-
-
abi çok çekmişsin
-
abi ya sen bu kdr çekmedinki
-
eveettt devamını bekliyoruz arkadaşlar
[B][I][COLOR="DarkRed"]Ya dilediğin gibi yaşa ya da terket dünyayı [/COLOR][/I][/B]
-
foto'LAR' diyince birden fazla beklemiştik
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler