artık benim de motorum var :)
Reklamlar
-
Reklamlar
-
les im hayırlı uğurlu olsun.güle güle kazasız belasız güzel günlerde kullanman dileğiyle
valla kendim almış kadar sevindim
-
Super Moderator
Güle güle kullan.Bu hafta "kara"lar açısından bir hayli verimli geçti.
Çok sevindim gerçekten.Geçen haftadan beri bir harf değişti gerçi ama (CBR-YBR) azalan 6000 km de var.
0 km motor, 0 titreşim...
Mutlu günlerde kullanman dileğiyle.
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Hayırlı olsun.
Ben senin cbr 125 alacağını zannetmiştim.
Ybr nasıl oldu biraz bahsedermisin ? İkinci el mi?
[COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]
-
hayırlı olsun
-
Super Moderator
Şu profilinde de "Motosikleti:" ni doldur artık.
-
-
Hayırlı olsun arkadaşım. YTÜ otoparkına bir motor daha eklendi
06 AB 3263
0 Rh+
Bugün kaç motorcuya selam verdin?
-
saol berkay'cım. beraber gezicez inşallah. sana teşekkür etmeyi unuttum bak. işin çıkmasaydı gelicektin sen de, söyleyince direk gelirim dedin abi çok sağol
eksik olma
cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
and you can do the same thing if you please
-
tebrikler dostum ALLAH kaza bela vermesin, sende benimn gibi aylardır bekledin sonunda seninde oldu. ALLAH herkeze versin
-
grave çok teşekkür ederim
arkadaşlar ben dışarı turlamaya çıkıyorum. sitede iki tur daha atiim
görüşürüz
cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
-
lesim de motorlanmış. hayırlı uğurlu olsun les. güle güle kullan. artık karpuzu kanepeden kaldırırsın
May the Force be with McLaren Mercedes
-
hayırlı olsun siyah YBR ler cidden sağlam gözüküyorlar güle güle vites attıra attıra kullanman dileklerimle
-
Gule gule kullan. Ne guzel ya sen simdi gece yattıgında sabah hangi yoldan gidecegini yarın nerelerde surecegini hayal ediyorsundur :D Bende ole oluyordu valla. Kazasız belasız kullan
-
Motorun hayırlı olsun arkadaşım. Allah kazasız belasız iyi günlerde kullanmanı nasip etsin.
[FONT="Comic Sans MS"][SIZE="2"][COLOR="Blue"]Mutlu Olun Ama Memnun Olmayın. Jim ROHN[/COLOR][/SIZE][/FONT]
-
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
-
çok teşekkür ederim arkadaşlar çok sağolun
walla şimdiden düşündüm nereye gideceğimi, güzergahımı da çizdim
sabah erken kalkıp çengelköye doğru gidicem.
-
hayırlı olsun arkadaşım kazasız belasız sürüşler
-
les dostum hayırlı olsun,allah kaza bela vermesin,keyifli sürüşler dilerim.Üzülme sabah olur, havalar ısınır motora binecek çok fırsatın olur ilk alına öyle oluyor ah ulen sabah olsada motırıma binsem deriz allah kazasız binmek nasip etsin tüm motorize camiamıza
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
-
amin!!! allah kimseye kaza bela vermesin
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler