motor alıcam tavsiyeleriniz neler??
-
Reklamlar
-
bence yamaha derim ama benden çoK daha deneyimLiLer var onLar yorum yaPsa iyi OLur heraLde
Zamanı geldiğinde bizimde bir 2 tekerimiz olur
)
-
Super Moderator
Bahsettiğin modeller gerçekten başabaş gidecek, biri diğerine çok zor tercih edilecek modeller. Ama benim söylemek istediğim ikisinin de Beat'ın üstünde modeller olduğu, Beat'den vaz geçerek kötü yapmamışsın.
-
Bencede yamaha al
-
yamahanın göruntusu beni tatmin etmiyor acıkcası,kymcoda aksıne cok iyi ama ayakları sıkıscak gibi duruyor ınsanın ondada?
-
iki tekerleklki olsun
imkanın varsa japon al çine pek bulaşma bence.
As technician As Possible
-
-
dostum yamaha bir cinli olabilir ama kymco agility taiwan malıdır vede cynugus a göre cok üstün bir motordur mesela jant ebadı kymco agility de 12'' jant varken yamaha cynugus rs de 10'' hemde cok ince bu yüzden yol tutus bakımından kymco daha iyi güç bakımınıdan bir sey söylemeye gerek yok fark ortada kymco 9.1 hp yamaha 8.2 hp ben kymco agility i tavsiye ederim kymco tüm motorlarına 2 yıl 100000km garanti veriyor birde kymco agility in giri siyahı olacak doyma keyfine ....
-
jant konusu için saolasn kenan
-
kenan0014 adlı üyeden alıntı
dostum yamaha bir cinli olabilir
daha önce bir forum da da yazmıştım vakti zamanın da TÜRKİYE de de f16 savaş uçağı üretiliyordu. bu demek değil ki amerikalılardan daha kalitesiz. hatta dünya çapında en kalitelileri en kusursuzları ülkemizde üretilenleri. çine üretilse bile yamaha garantisi dahilinde üretiliyor. malzeme kalitesinden taviz verilmiyor sadece işcilik ucuza getiriliyor. çinde üretilmiş dahi olsa benim yamaha ya güvenim daha fazla.
As technician As Possible
-
kymco nun sitesindeki agility resimlerinden görgüğüm kadarıyla gerçekten cok küçük gözüküyor:( canlı canlı gören warmı hiç arkadaşlar?????????????????????
-
yardım
neden kımse bısı demıyor yardımmmmmmmmmmm
-
arkadaşlar krediden vazgectim motoru peşin almaya karar werdim sizce indirim yaparlarmı plaka masrafı falan karsılanırmıkı??
-
bws 100de artık ilgi alanıma girdi arklar sonucta 3000 ytl gözden cıktı sizce kymco 125 mi bws 100 mu ne dersınız acilllll yardımlarınızı bekliyorum
-
karar senin,içine hangisi siniyorsa onu alıcaksın,son pişmanlık fayda etmiyor kolay gelsin
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
-
-
Super Moderator
Bence şaş...
-
arkadaşım hondadan şaşma demişsin ama 95 kg lık bırısını 100cclık motorla nasıl cekıcek bıde yazları ortalama 30km gıdıs donus yola gıttıgmde arkamda da biri olsa nasıl gıtcek o honda kymco nedense ülke genelinde bilinmiyor
-
Honda Al
Honda Al Paran Yetmesse Yeteninden Al
-
daha öncede bws ile honda dylan kıyaslanmıştı galiba ben gene ozaman yaptığım yorumu yapıyım şahsen ben bws kullanmışl birisi olarak kendi ccsine göre çoğu 125 liğe göre çok daha seri bi motor ki muhakakak duymuşsundur kendi gözlerimle yazın motro kitalıyan yerlerde 40 50 binlerde taş gibi bwsler gördüm sahil yerlerinde iki kişi ile bile kendi kilometre saatine göre:D 100e yaklaşıoyo ve kesinlikle çekişte problem çıkartmıyo bide o beygir güçlerininde hangi devirlerde olduğuna dikkat et istersen bws de bildiğm kadarıyla 8.2 falandı
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler