ötv oranları %8 den %35 e fırladı motor alacaklar 2000 ytl lik motor artık 2600 ytl hepimize geçmiş olsun
ötv oranları %8 den %35 e fırladı motor alacaklar 2000 ytl lik motor artık 2600 ytl hepimize geçmiş olsun
Hadi yaaa!!!! Nasil guzel hislerle doldum bilemezsin:((
Tüh yaaa...Acaip zam cidden
0 Rh (+)
06 - 09
öyle zaten. ucuz çin malları türkiye için ferrari'ye eşittir. öyle geriyiz yani.
May the Force be with McLaren Mercedes
takunyacılara oy verince böle oluyo
kardeş bu başlık mevcut
RAHATINIZA BAKIN HİÇ BİRŞEY OLMAZ ARKADAŞLAR SATIŞ AZALIR O ZAMAN HERŞEYEYANSIR DÜNYANIN EN PAHALI ÜLKESİ OLURUZ LAN HERŞEYE ZAM YAPARLAR TÜRKİYE HALA AYNI! HORTUMLAYIN BAKİM NEREYE KADAR ELBET BİR YERDEN PATLAR RAHATINIZA BAKIN
kötü olmuş hemde çok kötü morelim bozuğdu
YAŞAM HIZ! HAYAT HIZ! ÖLÜM HIZ!
HONDA FAN ..!
ya bu haberi bugun arkadaş söyledi hayallerim yıkıldı herşeyi ayarlamışken hemen milleti nasıl soyarız daha fazla nasıl götürürüz diye düşünüyorlar............
hala aynı kafalar aynı taslar aynı ş.....ler
arkadaslar bugun fuardada bu mevzu gundemdeydı.otv arttı tamam ama bunun gecerlılıgı ne zaman olacak.ıkıncı ellerde aynı sorun yok degıl mı
[B][I]GITMEDIGIN YER SENIN DEGILDIR...SUZUKI DL 650 V-STROM..[/I]
Ve ZAMAN usulca göz kırpıp telaşına HOMURDANARAK çekip gitmiştir.....Yani bu Aşağılık bir DRAMdır artık...Uzatın ellerinizi diyorum Uzatın Tanışalım HELALLAŞALIM[/B]
bu bilgiyi nerden buldunuz arkadaşlar birisi kaynak gösterebilir mi lütfen? Acil lazım..
bu gün bilgisayar işlerini yaptığımız abimiz motosiklet satış ve servis yerinden aldığım bilgidir saat 2-3 civarı satışları durdurdular 4 nisanla 7 nisan arasındaki motosikler fuarına katılıyorlar ne yapacağız diye kara kara düşünüyorlar
Haberi dün gece tesadüfen aldım..zaten güç bela motosiklet alma planlarım vardı,o da aynen suya düştü..bu gerizekalı hükümetin ve baştakilerin şimdiye kadar bana verdikleri en büyük zarar bu olmuştur...sanki herkes ooh ne rahat gideyim istediğim motoru alayım vaziyetindede böyle bir vergi koyuyolar....eeeh midem bulandı artık be burda yaşamaktanda başımızdaki bıyıklı kıllı göbekli takunyacı gerici hortumcu yöneticilerdende...BIKTIM!!
Forumda konu başlığı açmadan önce mevcut olup olmadığını kontol edelim
Bu başlık forumda mevcut ilgili link
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=11002
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)