Bolu, Mudurnu ve Taşkesti motorcuları buraya gelin.
Bolu, Mudurnu ve Taşkesti motorcuları buraya gelin.
mrb,
ben de sizinleyim
son 4 gündür bolu daydm motosiklet(ybr-125) piyasası gayet kalabalık,
azmi baba ii çalışmış bu sezon
FARIN DA AÇIK OLSUN YOLUNDA...
Düzce yok mu?
O yolları hep merak ettim. Havalar ısınsın yalnız da olsa gezeceğim.
Sezai Rahmi YILDIRIM / Düzce / 1959 / T.Öğretmen
sereye; gel birader ben Taşkesti deyim, Aydınpınar dan yaylaya çıkarsan bulunduğum yer daha yakın yaklaşık 20 km ok. Ertan...
Bolu'luyum ama istanbuldayım :( merkez den kim var
As technician As Possible
ben bolu merkezdenim arkadslar beskavaklar mh. sinden benim motor cuma günü geliyor parasını verdim kymco movie xl 150 cc
iyi günlerde kullan kazasız belasız inş. ben doğancı ky. denim
Bugün Akçakoca, Çilimli, Gölyaka, Samandere şelalesi turu yaptım.
Daveti erken görseydim gelirdim.
Aydınpınardan nasıl gelinecek? Ayrıntı var mı? Hiç bilmiyorum, merak da ediyorum o tarafları.
ben merkezden fazlasını pek bilmiyorum ama istersen merkezde güzel yerler var görülmeye değer oraları söylerim.
Bolubeyi, kenan0014 arkadaşlar hoşgeldiniz.
Sereye; şu an dediğim yayla yolundan gelemezsin bildiğim kadarı ile hala dağlarda kar varmış, çamurda cabası yani. ancak o yollardan yazın gelebilirsin, aydınpınar ve gölyakada orman muhafaza memurlarına sorarsan yolu çok iyi tarif ederler. Gölyakada benim amca oğlu var ormancı, muhsin bayram ok.
Ayrıntılı bir karayolları haritası gerekli o bölgenin.
Fırsat bulduğumda bakacağım.
Bolu' lu arkadaşlar slm. Kazasız belasız seyirler dilerim, ayrıca bolu da A2 ehliyeti kaç liraya alınıyor bilgi verirseniz memnun olurum, iyi günler.
Nedemek Sezai hocam seni yalnız bırakırmıyız haber et yeter nereye olsa geliriz. Otarafları bende merak ediyorum yapalımbi tur.sereye adlı üyeden alıntı
Yaşa ve Yaşat
Merhaba arkadaşlar, Bolu'luyum ama şu an Hakkari-Yüksekova'dayım. Üç-dört ayda bir geliyorum. Nisan-Mayıs gibi ordayım. ATV alma aşamasındayım. Sonra ver elini Aladağ ve yaylalar. Görüşmek dileğiyle. Bu taraflarda yakını, akrabası.. asker olan varsa bilgim olsun. Yardımım dokunabilir..
Sonsovalye hoşgeldin toprak. Oralarda allah yardımcın olsun, kararını vermişsin atv şimdiden hayırlı olsun, kazasız belasız sürüşler dileklerim seninle olsun...
Herkese selam arkadaşlar,
Ben de Bolu - Mengen - Pazarköy - Karaşehler köyündenim, istanbulda yaşıyorum ama sık sık mengene gidiyorum memleketimi çok seviyorum, bolu sınırından geçince kendimi daha iyi hissediyorum havası başka suyu başka, beni en iyi siz anlarsınız henüz motorla gitmek kısmet olmadı ama inşallah bigün gideriz bi grupla, köye çıkarız bi kaldırık dolması bi höşmerim yeriz bol şekerli
dün akşam merkezde 34 plaka 4-5 tane motor gördüm beraber geziyolardı birileri gezi falan yapmış galiba??
FARIN DA AÇIK OLSUN YOLUNDA...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)