çin Malini Birakin Artik.
-
Reklamlar
-
adam 1-2 milyarı zor denkleştirip zar zor çin malı alıyo.sen kalkmış klasik motordan bahsediyosun.bırak usta yaa.millet iyi kötü motor kullanmaya çalışıyo böyle diyip heveslerini kırmayın.klasik motor hobi işidir,zaman ister,para ister.çin malıyla klasik motoru nasıl eşleştirip kıyaslarsın.ikisi aynı amaç içinmidir.adama günlük kullanmaya motor lazım,klasik motoru günlük kullanacak biri çıkacağını sanmıyorum.
-
Beyler bulaşmayın hiç bu başlığa....
Gözünüzü seveyim !
Zaten, bu başlığı açan arkadaşın da bi ara kimlik kontrolunden geçmesinde fayda var.
Bana şu "provakatör" lerden biriymiş gibi geldi
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
-
o zaman alman malı alalım.baksanıza arkadaş hitleri çok seviyor.
motordan önce motorcunun ruhu olmalı. o ruh da faşist düşünceleri kabul edemez.
motorsiklet günlüğü diye bir film var tavsiye ederim..motorcunun ruhu nasıl olurmuş,öğrenebiliriz.
-
Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...
-
Senin ruhun parana bağlıysa bilemem, ama benimki değil. Herhangi bir Çin motorunda da aynı ruhu yaşarım, çünkü rüzgar Çin motoru ucuz diye esmemezlik etmez, yollar Çin motoru kalitesiz diye seni düşürmeye çalışmaz, özgürlük altındaki motorun fiyatına bakmaz.
-
ne yani çin motoruna binen bu ruhu kirletiyormu yapma alla sen?
bak arkadaşım içim çıktı zar zor bi jinlun aldım bi dünya da borca girdim.
ben cohooper hastasıyım senin dediğin en kötü japon 8-9 milyar okadar param olsa söz bi japona bincem senin motorsiklet ruhunu temizler o zaman.
\'NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE\'
İ.E.T.T GERİ DÖNDÜ,YAŞASIN AKBİL
-
Khutuck adlı üyeden alıntı
Senin ruhun parana bağlıysa bilemem, ama benimki değil. Herhangi bir Çin motorunda da aynı ruhu yaşarım, çünkü rüzgar Çin motoru ucuz diye esmemezlik etmez, yollar Çin motoru kalitesiz diye seni düşürmeye çalışmaz, özgürlük altındaki motorun fiyatına bakmaz.
Sana tamamen katılıyorum kütük.Millet çin malı motorları taksitle zor alıyo diğerlerini nasıl alacak bilmiyorum artık ömür boyu taksit.
[COLOR="red"][B][I] 4 zamanlı --> ::144:: <-- 2 zamanlı (A rh 2TT)[/I][/B][/COLOR]
-
BLACKWOLF adlı üyeden alıntı
Bakın arkadaşlar motosiklette en önemli şey RUH tur.
3-4 milyar verip onları alıp bu ruhun kalitesini bozmayın.bugün 4-5 milyara çok güzel 2. el BMW klasikleri var veya japonlar var.Lütfen araştırın gerekiyorsa biraz daha para biriktirin ama o yüce ruhu taşıyabilen makineleri alın...
la yörü
ne ruhundan bahsediyorsun nane ruhu mu tuz ruhu mu
motosiklet bu binecen gidecen.
-
tigermbz adlı üyeden alıntı
la yörü
ne ruhundan bahsediyorsun nane ruhu mu tuz ruhu mu
motosiklet bu binecen gidecen.
Tuz ruhu he koptum ya
[COLOR="red"][B][I] 4 zamanlı --> ::144:: <-- 2 zamanlı (A rh 2TT)[/I][/B][/COLOR]
-
kim olduğunu bile söylemeden direk konuya girmiş. konu hakkında birşey yorum yazmaya bile deymeyecek bir kişi bence. önce tanışılır be
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
-
Aslanim Ruh DedİĞİn İnsanda Olur, Motor Da DeĞİl... Senİn Ruhun Bİraz Zengİn Galİba. Benİm Ruhumda 50 Cc Çİn Mali Motora Bİle Yer Var Yeterkİ Benİm Olsun. İster Bozulsun İster Kirilsin. Ruhun Yİyosa Motoruna Sahİp Cikacaksin...
-
pro buda senin penguenlerden birimi koptum valla sen çok yaşa
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
-
gopreis adlı üyeden alıntı
Aslanim Ruh DedİĞİn İnsanda Olur, Motor Da DeĞİl... Senİn Ruhun Bİraz Zengİn Galİba. Benİm Ruhumda 50 Cc Çİn Mali Motora Bİle Yer Var Yeterkİ Benİm Olsun. İster Bozulsun İster Kirilsin. Ruhun Yİyosa Motoruna Sahİp Cikacaksin...
helal olsun gopreis. zaten bu adam ledo' nun dediği gibi provakatör gibi.
esti geçti öylece. kesin bunun motor bayisi filan vardır ondan demiştir
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
-
BLACK WOLF çin Malini Birakin Artik.
demişşş.
1986 yılında 2. el bir Honda Accord araba alıyorum; henüz bu marka Yurdumuzda yaygın değil o zamanlar.. Eski ve saygın bir Ford tamircisi ustaya götürdüm, hiç unutmam söylediklerini: " Bu araba Japon malı güzel biroyuncak, pek tavsiye etmem." (!)
Ne dersiniz, Çin malı motosikletlerimiz hakkında kesin yargıya varmak için de çok erken değil mi?
Şu soğuk havalarda henüz 750 km yapabildiğim DADYW 250 Regal_Raptor cruser'imden oldukça memnunum. Ledonun dediği gibi, boş verin , en iyisi bulaşmayalım bu başlığa..
-
blackwolf paşam, akıl vermesi kolay, bizde biliyoruz malın iyisini, kalitesini, ama senin bilmediğin birşeyler olduğu belli ! O yüzden bu yüce lafları bırakta keyfimizi bozma bizim.. selametle arkadaşım.....
-
biri kuyuya tas attı sizde cıkartmaya calısıyorsunuz sacma sapan bir topic acan arkadas 3 mesaj gondermis henuz niyet belli
-
ne alakası var kardeşim motor küçükte olsa ucuzda olsa motordur yanlış düşünüyosun
-
ben bu başlığı çine taşıyorum, ordan da bir almanya yapıp gelecem maksat nazi arkadaşın canı sıkılmasın, ordanda ver elini TÜRKİYE
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
-
arkadaşım almanlar da yapsın 2-3 milyarlık motor, ona da binelim, çin malları olmasaydı çoğumuz yürüyerek gidiyor olurduk işe. ruh konusuna hiç girmek bile istemiyorum.
Bir daha hangi ana doğurur bizi?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler