Arkadaşlar yeni çıkan Keeway modelleri ile ilgili olarak Yakın dostum Motovizyon Bayi Soner adına bu topiği açtım.Gireceğiniz anketteki cevaplara göre kendisi bize ödeme koşulları çıkartacak
Arkadaşlar yeni çıkan Keeway modelleri ile ilgili olarak Yakın dostum Motovizyon Bayi Soner adına bu topiği açtım.Gireceğiniz anketteki cevaplara göre kendisi bize ödeme koşulları çıkartacak
diğer bayiler içinde geçerli olacak bir ödeme koşulu olacak mı?
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
Dostum anket yukarıda.Bu sadece Motovizyon için bize özel bi kamuoyu yoklamasıdır.Sizin vereceğiniz cevaplara göre kendisi bize en uygun koşulları sağlamaya çalışacak
12 taksit olayı güzelde birde bonus mu çıkartıcaz neyse sağlık olsun :D
peşin fiyatına 12 ay taksit yaparsa sanırım hem süper light hem süper sahadow hem de land cruiser de satış rekoru kırar motovizyon. tabi sadece bonus değilde birkaç kart alternatifi de olursa sanırım motovizyonu "süper motovizyon" olarak anarız.
anadolu cetelem ile almıştım anlaşmaları varsa alternatif olabilir
benim kredi kartım yok. hepsini nakitte veremem. iş yerinde ssk girişim yeni yapıldığı için kredi de alamıyorum yani motor almayım mı ? şimdi ben
eminim benim durumunda olan arkadaşlar vardır. bu konu da bir önerisi olur mu bize
slm paki bu bayi arkadaşının yeri nerde bir sitesi varmı fiat aralıkları ne motorların modelleri ne
burası başka marka motosikle satıyor mu bi bilgisi olan var mı?
1. ve 4. seçeneklerin ikisi de uygun bence..
Ben, kimine göre deli, kimine göre keyifli, kimine göre lanet-li, kimine göre pek bi’ dertli, kimine göre efendi, kimine göre sadece biri, kimine göre hiç biriyim.
Ben, crato’yum.
Yarısı peşin, kalanı 12 ay bonusa vade farksız + kask hediyeli kabulümüzdür. Diğerleri iyi seçenek değil. O nedenle oy vermiyorum.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
bence kask alternatif olmamalı motor alan herkes yanında kaskınıda almalı
tüm markalar bunu uygulamalı .vadesiz uzun taksitleri severim
ben bir yerden fiyat aldım2750 masraflar icinde 1250pesin 1500 12ay taksitle hemde senet 250 vade farkı var taplam 3milyar geliyor
Her Ne Kadar Sosyetik Olmasakta Her Genc Kizda Resmimiz Her Yerde Izimiz Vardir Cunku Biz DENİZLİLİYİZ (DENİZLİ MT)
yaaw arkadaşlar vadeyi biraz daha uzun tutunda herkes alsın bu arada taksit niye sadece bonus carda diğer kredi kartlarınada isteriz ben bu fuarda motor almayı düşünüyorum ama en uzun vade tercihim olacak
***[FONT="Comic Sans MS"][SIZE="2"][/SIZE]DÜNYADA BİR MOTORDAN DAHA İYİ BİŞEY VARSA ODA İKİ MOTORDUR[/FONT]***
Arkadaşlar Bayi İstanbul Bahçelievler Motovizyon bayisidir.kendisi Motomax firmasının ürünlerini satmaktadır.Biliyorsunuz ki motosiklet piyasasında senet imkansıza yakın bi durum.Öyle olsa ben alırdım.Fuarda yeni modellerin fiyatlarını zaten göreceksiniz.ancak 4000 yTl yi geçmeyecek fiyatlar düşünün.Seçenekleri bana kendisi söyledi.Daha da geliştirilebilir.Ama sezona girceğimizi düşünecek olursak vadesiz 12 ay taksit yapan yer bulamazsınız derim ben.
boyle ugrasacagımıza 4 ununde yapsınlar onlar icin 4 dude kurtarıyorki boyle bir kampanya var secenekler bize kalsın ne dersiniz ?????
arkadaş ortalığı telaşa verme motovizyon ne yaparsa motomaxın diğer bayileride bunu yapar bu motovizyonun tekelinde kalmaz reklam taktiği yapılmasın motomax buna izin vermez zaten tum bayiler eşit davranacaklardır
öyle değil işte bilmeden konuşma dostum.Sen yorma kafanı bu işlere.Geçen sene tüm motomax bayileri 6 taksit yaparken motovizyon 12 taksit yapıyordu.Bilip inceleyerek yorum yap lütfen.
Maalesef bana hiçbiri uymuyor. En iyisi gidip paşa paşa 3 yıl ödemeli motosiklet kredisi alayım.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)