5000 km de 4. buji yi kullanmaya başlayan beş para etmez zat 150 ime servis debriyaj balatası fren balatası ve arka tekerleği değiştirelim daha sağlıklı olur dedi, toplam maliyet 135 lira, sizce yapmalımıyımm?
5000 km de 4. buji yi kullanmaya başlayan beş para etmez zat 150 ime servis debriyaj balatası fren balatası ve arka tekerleği değiştirelim daha sağlıklı olur dedi, toplam maliyet 135 lira, sizce yapmalımıyımm?
arkadasim neden 5 para tmez diyosunki. ben suan 4100 km deyim 2 kere buji degistirdim. sende buji canavarisin galiba. fren balatasini ilk defami degistereceksin. walla debriyaj olayini bilmiyorum ama bende lastigi degistirecem ama lastigi degistirince torku dusecek ama hizlandigin zaman daha iyi gidecek suratlenecek yani makina. ama tork olayinida balatayi degistirerek hallediyolarmis. bende kismetse yarin gidecem yaptiracam izlenimlerimi yazarimCreep3 adlı üyeden alıntı
sen sat arkadaşım o makimeyi kurtul bence neo makine sana gelir nede sen o makineye en iyisi ayrılmak yani okCreep3 adlı üyeden alıntı
at sahibine göre kişner
cila ile siyağ bölümleri parlatmaya çalışma sakın hatta motoru cilalarken siyah bölümlere gelmemesine dikkat et pütürlü olduğu için pasta arasında kalıyor kuruyunca beyz beyaz pis bir görüntü oluyor siyueh yerlerini parlatmak ve temizlemek için bildiğimiz ayakkabı parlatıcı süngerlerden kullanıyorun ben tozda tutmuyor okadarmehmetkilic31 adlı üyeden alıntı
[B]TÜRK MİLLETİ PARAYA BENZER İÇİNDE [COLOR="DarkOrange"]ATATÜRK [/COLOR]YOKSA SAHTEDİR:cat:[/B]
armegedon selam naber*nerde ben istanbulu bilmiyorum buluşmAyı nasıl ayarlıyacaz ?
Yok kardeşim ne yaptırıyosun boşa uğraşma sat motoru da en azından alacak adam mutlu olsun.Creep3 adlı üyeden alıntı
[COLOR="DeepSkyBlue"]üçtashashoşhofaş[/COLOR]
Üünsal sana özelden msj attım ben pazar günü badabatı fb sıtadının altındaki migrosun önünden alıcam orayı biliyorsan oraya gel msn adresimi bıraktım bana msn den de ulaşa bilirsin konuşur bir yer ayarlarız bildiğin olmassaünsal adlı üyeden alıntı
tşk ama teşki bir açıklama yapsaydın arkadaşım servismisin anlamadıkki birşeyİSTİNYE MOTOR LTD ŞTİ adlı üyeden alıntı
[B]TÜRK MİLLETİ PARAYA BENZER İÇİNDE [COLOR="DarkOrange"]ATATÜRK [/COLOR]YOKSA SAHTEDİR:cat:[/B]
Arkadaşlar Merhaba,
Yeni işe başladığımdan dolayı bayağıdır forumdan uzak kaldım.
Bugun motoru sevpa ya gönderdim 7500 bakıımı için.Ben çalıştığımdan arkadaşım götürdü ve orda badabat ile karşılaşmışlar,tanışmışlar
Pazar günü gezisi için Sevpa dan İsmet Usta da katılacak Onun başka bir gezi prograım varmış ama muhtemelen uğrarım, kambersiz düğün olmaz demiş
Armagedon benle birlikte bi arkadaşım daha gelio Honda Activasıyla. Yani bana 2+2 yaz (2 motor 4 yolcu)
Geziye kesin olarak gelenler için msn üzerinden veya telefon kanalıyla belirlediğimiz bir günde mesela yarın veya C.tesi (23/24 Haz.) bir saat kararlaştıralıp son kez konuşalım derim. Armagedon bu iş de sana kalır abiicm
Ünsal istanbula geldi hoşgeldi.Ama hala görüşemedik. Ev ve cep tel imi mailine attım bakarsın
Servisle ilgili olarak:
İsmet usta farların üst tarafına kaput altına köpük doldurmuş, ön camın somunlarını değiştirmiş tanesi (1 ytlden 6 lira) motorda tık ses yok
8250 kmdeyim. Gaz telimiin 2-3 bağı kopmuş onuda değiştirmişler.Yamaha gaz telim war artık (25 lira)
Ön disk frenin hidrolik yağı değişti ilk kez (10 ytl)
Bosch bujim 5000 kmde değişmişti, bi silivermişler (4100 km de buji yiyen diyen bi arakdaş vardı detayşı okuyamadım)
Kimse yanlış anlamasın bu fiyatları bilgilendirme için yazıyorum.
Neyse ben yatıroum yarın iş var Geziye hazırlanın arkadaşlar. pompicik@hotmail.com msn adresim soru-cevap akşam 20:00 den sonra beklerim
Hoşçakalın
http://www.kaan.in
ARKADAŞLAR ŞİLE GEZİSİ 25 HAZİRAN PAZAR
BULUŞMA YERİ:ÜMRANİYE İKEA OTOPARKI ŞİLE YOLUNUN YANINDA
SAAT:11.00
KATILIMCILAR
1.pompicik 2+2
2.armagedon+1
3.normedson
4.ünsal
5.badabat
msn adresim: ersanefe2002@hotmail.com
ARKADAŞLAR CUMARTESİ AKŞAMI 21:00 DE MSN DE BULUŞALIM SON BİR DEĞERLENDİRME YAPALIM SORUSU OLAN VEYA YOLU BİLMEYEN ARKADAŞLAR AÇISINDANDA İYİ OLCAKTIR HERKEZE TŞK ŞİMDİDEN
bol bol fotoğraf çekin bari de gelmiş kadar olalım herkese iyi eğlenceler dilerim.
[COLOR="DeepSkyBlue"]üçtashashoşhofaş[/COLOR]
öncelikle biz teşekkür ederiz hatamızı bize bildirdiğiniz için kusura bakmayın istinye motor ltd şti olarak truva hyosung ve mondialin yetkili bayisi ve yetkili servisiyizARMAGEDON adlı üyeden alıntı
merhaba arkadaslar dun motoru sevpaya goturdum ve bakimini yaptirdim. tam 182 milyon tuttu. lastigi buyuttuk, debriyaj balatasi,fren balatasi, buji,motor yagi degisti. ve motora binince motorumu taniyamadim mukemmel oldu. yolda kayiyo sanki.ucuyomus gibi gidiyo walla verdigim paraya deydi. motor yukseldi iyi oldu. yolda 403 gibi gidiyorum walla tis tis. 2 tane ekzost vidasi dusmus oda arka tekerdeki bilyayi dagitmis iyi yolda kalmadik demekki daha sik kontrol etmek gerekiyo. sorularinizi bekliyorum
buarada arkadaslar pazar gunku sile gezisini biraz erkene alalim cok gec cikiyoruz saat 9 gibi bulussak olmazmi. erken cikalim yollar kalabalik olur hemde oglen sicagina kalmayiz
ahhh ahh hem moturum yok hem bursada oturuyom hemde cumartesi aksami evleniyorum
ne talihsizim
katılamıyom geziyeeeeee
allah mesut ve bahtiyar etsin kardesim. insallah bi gun aramizda goruruz senikontgerilla adlı üyeden alıntı
insallah
size gusel bir gezi diliyorum
bol eglenceli kazasiz belasiz...
estafurullah ben sadece tanımak maksadıy la yazdım hatadeğil hepimiz arada birşeyleri unutabiliyoruz insanlık hali sizi aramızda gördüğümüze memnun olduk çok faydalı olacağınıza eminim umarım kalıcı olursunuz hoş geldinizİSTİNYE MOTOR LTD ŞTİ adlı üyeden alıntı
24.06.06 saat 21:00 de tüm katılımcı arkadaşlar MSN de olsunlar lütfen son detayları konuşalım
http://www.kaan.in
AYNEN BU ARADA NORMEDSON SENİ KESİNLİKLE BEKLİYORUM SANA ULAŞAMIYORUM OKpompicik adlı üyeden alıntı
merhaba arkadaşlar
150zat'ını satan varmı bu sitede
büyük okyonuslarda küçük balık olacağına küçük göllerde büyük balık ol
size ii geziler calıstıgım ıcın gelemıyorum ama bir gun mutlaka katılıcam...bi iki resim çekin de görelim size ii eğlenceler..
arkadaslar sileye gittik sadece 2 kisi. katilan arkadaslara(badabat ve armagedon) tesekkur ederiz.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)