Selam arkadaşlar ben yeni üye oldum
10 gün önce esenlerdeki AYGÜN motordan kırmızı GT250R ımı aldım ve yaklaşık 800 km yol yaptım , genel anlamda hiç bir şikayetim yok şahsi birkaç fikrimi belirtmeden geçemiyeceğim.
1- Daha önce racing tipi kullanmadıysanız GT250 comet i düşünmenizi tavsiye ederim , gerçekten R modelini kullanmak biraz yorucu oluyor
2- Vites ilk başta çok sert zamanla bu sertlik geçiyor ama henüz tam geçmedi
3- 4000-5000 devir civarı ön konsoldan bir plastik titreşim sesi geliyor , sanırım bi yeri gevşedi, bir ara baktırıcam
4- Bir depo 45 YTL ye doluyo ve rahat (devirli) 350 KM gidebiliyor
5- Fren çok başarılı, sıktımmı duruyorsunuz, hem de stabil bir şekilde
6- Fermuarınıza dikkat edin depoyu çizebiliyor (ben çizdim :( )
7- Vitesi boşa atmak istediğinizde biraz gaz verip atarsanız hiç sorunsuz geçiyor (zamanla sertlik geçecek diye bekliyorum)
8- Şimdilik ara ara devirleniyorum ve çok zorlamıyorum ama çoook rahat 165KM ye çıktım , üstüne de rahat çıkacak gibiydi
9- Motor performansı hiç 250cc lik bir motor gibi değil , son derece tatmin edici bir hızlanması ve sürati var
10- Egzos mutlaka şart , çok sessiz bir egzosu olduğundan trafikte biraz zorlanabilirsiniz (benim önceki motorum pek bi gürültülüydü trafikte rahat ediyodum ) , 1000 e az kaldı ilk bakımdan sonra bir egzos mutlaka taktırıcam
şimdilik bu kadar aklıma gelen veya yaşadığım şeyler olursa eklerim