aynı dert bende de vardı serdar abım sagolsun artcı olarak aldı benı
aynı dert bende de vardı serdar abım sagolsun artcı olarak aldı benı
arkadaşlar geri sayım başalamıştır şafak 18saat ben 09.00levent bp de
olacam herkes istediği buluşma yerine gitsin en son opette toplanacağız
bilgi olarak gereken herşey başsayfada yazıyor
Yaa kardeşim sen ne biçim adamsın yaaaasahinhakan04 adlı üyeden alıntı
Yüzme bilmezsin
Rodaj bilmezsin
Bilardo da çok konuşursun
Bowling'te bilmiyorum deyip millete ders verirsin
TÖVBEEE TÖVBEEEEEE
[B]34 TK 2701 / A(RH)+ / 2005 CBR600F [/B]
Kardeşim bizde yalan yok Ne yapalım yanı ALLAH özene bözene yaratmış hertürlü yetenek ve hüner varsa ben ne yapabilirimserdark adlı üyeden alıntı
muhendis1959 adlı üyeden alıntı
getir abi yawww... getir getir... 2-3 kişi içine otururuz.
Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize
arkadasım oncelıkle gecmıs olsun .ama bu tarz konsumasan bayan arkadaslarımzda okuyo bu topıgı ıı olur dımıbiktim bu zengin zuppelerden
altina jeep ceken kendini dunyanin krali zannediyo. hadi beni asfalta yapistirdigin yetmezmis gibi bide kopek ezmis gibi hic durmadan gazliyosun. ya sen ne assagilik bir o....... cocuguymussun ah ben senin plakani alabilseydim o jeep ni kicina monte etmezmiyidim.
bende gecen pazar kaza yaptım baya bı cıddı sekılde ama ne bı topıc actım nede kısmeye ısyan ettım bosver yanı .. keyfıne bak
kusura bakma hala sinirliyim
mesajimda fazla kufurlu kelimeler kullandigim icin benim tafafimdan silinmistir. kusura bakmayin.
Arkadaşlar, Derbi firması ile görüştüm az önce DERBI 125 GPR NUDE test motoruda yarın Kerpe 'de olacakmış ilgilenenlerin bilgisine.
listeye bizde eklenmek istiyorum
Bülent Aytekin ve ardçısı Ayşenur Aytekin
Bülent Aytekin
CBX 250
a super cok merak edıyodum o makınayı ıkı zamnlı kullanmadım hıc tesekkurler dostum haber verdıgın ıcınArkadaşlar, Derbi firması ile görüştüm az önce DERBI 125 GPR NUDE test motoruda yarın Kerpe 'de olacakmış ilgilenenlerin bilgisine.
Hayır ikinci benzinci, ama opet olarak birincinecdet adlı üyeden alıntı
TEM'e girdikten sonra ilk çıkış kartaldır. Ondan sonra Sabiha Gökçen-F1-Pendik-Kurtköy ayrımı gelir. O ayrımı geçtikten birkaç km sonrada sağda OPET'i görürsünüz. Ayrıca ilk benzinci, ikinci değil.
Shamyl adlı üyeden alıntı
Bülent Aytekin
CBX 250
babalar! otobandan kandıra çıkışından çıkıyorsunuz ya hemen sağda Shell var. benzinliğe girip bir çıkın kimse var mı diye. yolun kenarında beklemeyeyim bu sıcakta. olmaz mı?
==============================
==============================
Pardon ben 2inci benzin istasyonu sanıyordum, sürekli gidip geliyorum ama yanıldım demekkifedaykin adlı üyeden alıntı
necdet, ben gebze ayrımından katılacağım. grubun sonuna girerim.
Sabah siz opet te iken seni telefon ile ararım, ne zaman çıktığınızı öğrenmek için....
Pazartesiye kadar bir daha siteye girmiyeceğim. Farklı birşey yazsan da, okuyamam ona göre...
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
TEM'e girer girmez daha Kartal ayrımına gelmeden sağda bir kamyon bekleme yeri var ama orada benzinci bildiğim kadarıyla yok. Karışıklık oradan kaynaklanıyor olabilir.
Bülent Aytekin
CBX 250
Necdet kardeşim bir arkadaşımız daha gelmek istiyor adı MURAT EKİNCİ +1 listeye eklermisin.
Birde biz sabah erken çıkan grupta olmak istiyoruz bir mahsuru yoksa ben SERKAN ÇAPUR, VE MURAT EKİNCİ O GRUPLA ÇIKACAĞIZ BİLGİLERİNİZE
ARKADAŞLAR BİZDE SİZİNLE GELMEK İSTİYORUZ BİR MAHSURU YOKTUR SANIRIM.(Biz 3 Motor OPETTE KATILACAĞIZ SİZLERE 08.30 DA)Rüzgarınoğlu adlı üyeden alıntı
İSİMLERİMİZİ EKLERMİSİNİZ
1- MUHENDİS1959 Müslüm Akpek
2- SERKAN ÇAPUR
3- MURAT EKİNCİ.+1
T E Ş E K K Ü R L E R.
hep beraber yanacaz gunes altında ole biz gelmeden olmazrichy adlı üyeden alıntı
en guzeli shell benzinlik zaten yoldan yorulanlar ister istemez girerler
tamamdır hocam Arkadasların onemlı bır kısmı ordan katılcak.. 8,30 da marşa basıcaz kısmetse bıraz erken gelırsenız orda masaj makınelerınde bırer masaj yaptırma vaktınız olurmuhendis1959 adlı üyeden alıntı
Selamlar
[B][I]GITMEDIGIN YER SENIN DEGILDIR...SUZUKI DL 650 V-STROM..[/I]
Ve ZAMAN usulca göz kırpıp telaşına HOMURDANARAK çekip gitmiştir.....Yani bu Aşağılık bir DRAMdır artık...Uzatın ellerinizi diyorum Uzatın Tanışalım HELALLAŞALIM[/B]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)