burda böylede gezilerde acaba bu elini sıkdığım kim yoksa skull mu HAYIR acaba forrapmı diye tedirgin oluyosun resimlerde gördüğümüz kadarıyla yetiniyosunuz
burda böylede gezilerde acaba bu elini sıkdığım kim yoksa skull mu HAYIR acaba forrapmı diye tedirgin oluyosun resimlerde gördüğümüz kadarıyla yetiniyosunuz
[B][I]hiçbirimiz bu hayattan sağ kurtulamayacağız ki..:mrgreen:[/I][/B](FaRuK)
Skull,komtan,Eyong,prometheus,olcan138(olmıcam139 ),makine,beyfa,godfather ve daha niceleriAklıma şu an gelenler bunlar.Birde şu an askerde olan powerbyaydın la da yüzyüze görüşme fırsatımız olmadı henüz,onu da çok severim,umarım yakın zamanda kısmet olur görüşmekTabi BBRR ile,mete_han'la,zühtüpaşa,thai ile ve diğer bazı arkadaşlarla zaten tanıştık,yüzyüze görüşme fırsatını elde ettik kısa da olsa o yüzden liste az,ama tabi şu an aklıma gelmeyen bir sürü isim var yine tanışmak istediğim
benim liste şöle bir türlü denk getiremedik ben giitim o yoktu..hadi izmirde buluşalım dedim başka işi vardı yani hep atlattı beni kim derseniz ledo
efendime diyim akalteke beraber oturup çay içecez hatta bir beşiktaş maçına ben bjk atkısı takıpta gitcem ..son istanbul ziyaretimde hava muhalefeti yüzünden kesinlikle uğrayacaklar listesinde olduğu halde yanına uğrayamadıklarımdan
sonra james bond var 007
tabi ilk üye olduğum günden beri tanışmak istediğim prometheus var..
sonra her ne kadar kırılsakta birbirimize illaki kılıçbalığı var .. kırgınlılar olur arada ..
şimdi aslında bu iş sakat birinin adını demedinmi olmaz ..akira var.. ben onu öle tanıdım öle derim .
aslında bu konuda ben baya bi şanslıyım İzmir ve İstanbul seyahatlerimde çoğunluğu tanıdım ..
sonra mes var bodrumda bir türlü görüşemedik ..
ahada en önemlisi tubiş var antalyada namıdiğer dishy..
volkan var eskişehirde viper_1
serdar var denizlide crazy_devil
tuncerle her ne kadar ayaküstü tanışsakta ben onu saymıyom Forrap
forumun aykırı adamı var sonra mehmet Rene
cengizi unutmayalım tabiki MoToR
Cenki unutmuşum ..cenkmenderes var
ogün var desparadost
bu listeye daha ekleyeceklerim muhakkaki vardır...ilk etapta aklıma gelenler bunlar
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Dişi NBR?
Yaw barış abi ; senin bizdeki yerin çok ayrı.Mutlaka tanışmak görüşmek isteriz.
dishy senin listeme eklememişim. Hemen ekliyorum!
Ben de bazı planlar yaptım!
MotoGP Hakem Semineri için Ankara'ya geldiğimde : MT-ANKARA ;
MotoGP,Fuar vs organizasyonlar için İstanbul'a geldiğimde ; MT-İSTANBUL'un bir kısmı ile ;
Sakarya'ya Sınavlara gittiğimde Gebze ve Sakarya ; MT-SAKARYA üyeleri ile ;
Şubat'taki GÜNEY gezimde ; MT-DENİZLİ ve MOSED ile
tanışma imkanım olacak...
Ama yüzyüze tanışmak istediğim ; musti81 , mete_han , eyong , dishy , bbrr ; say say bitmez liste uzayacak!
Ayrıca OLCAN138 ile tanıştık ama onunla da muhabbet isterim...
Pro senle tanıştık.Ayrıca sana ESK. için borcum var.Unutma..
--- edit---
dishy gibi sitemizin eski ve tecrübeli üyelerinden ; aynı zamanda bir yamaha kullanıcısı da olduğundan
ve ayrıca ; transalp hayranı olduğundan ; Antalya MT de en sevilen üye olması nedeniyle de onunla TANIŞMAK sadece beni değil hepimizi mutlu edecektir.
sırf yağğ
valla ben BBRR abi ile tanuşmak istiyordum sonunda nasip oldu.4 haftadır gezip mangal yapıp nonstop görüşüyoruz şimdi.ee nede olsa kış geldi.ama hırs yaptım mes ve bodrum tayfası ile tanışmak istiyorum.bir türlü tanışamadık olmadı atlayıp ben gideceğim yüzünü görüp döneceğim 400km yolu.
Hüzünbaz Acılarımın Canbazıyım Şimdi...
Valla modlardan bir tek pro ile tanıştık....Sık sık olmasada haftada bir görüşüyoruz....
Scorp - gitarcıist.fethi - just life - r3n - arnova - serdar nicki aklıma gelmedi...Haaa bide kankam mete_han var....Onla msn de görüşüyoruz...
Msn de konuştuğum mt netten baya kişi var...Ama tanışmak istediğim Skull var bbrr,forrap, Watercolours - kimi - kutucuk - belifeless -
Aklıma şimdilik bu kadar geliyor....Geldikçe yazarım....
Dur seni unuttuk.....DİSHY.....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
kısmet olupta batıya tayinim çıktığın da bu üyelerle tanışmak isterim,,
cansın,
bunrecu,
morrigan,
eh62,
water,
[B][COLOR="Red"]MEYDANLARDA GÜMBÜR GÜMBÜR KAVGALAR DÖNER DURUR,OLMUŞUM ÜÇ BEŞ PUŞTUN KATİLİ[/COLOR][/B]
Ben burada henüz çaylak olduğum için biraz daha sanal takılmayı tercih ediyorum. ama böyle bir liste hazırlamak isteseydim öncelikli olarak ANTALYALILARI yazardım....
en kolay onlarla yüzyüze görüşebilirim ama insan isterse UZAK DİYE BİR YER YOKTUR.
İNSANOĞLUNUN İCAT ETTİĞİ EN GÜZEL ŞEY MOTORSİKLETTİR...........
Ben bayramdan sonra geliyorum oraya Pro 2 gün önce de Ankaradaydım ama fırsat olmadı
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
Haber versin bundan sonra Ankara'ya gelenler. Kesin demiyorum ama görüşmek için vakit ayarlamaya çalışacağım
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
Walla sadece PRO'ya denk gelmedi.
Buraya gelen arkadaşları çok ii ağırlarız!
Herkesi beklerim Esk.'e. Ama teker teker gelin...
şişe çevirmece gibi olmuş:D puaaa...
ilk ertugrul_öz ü merak etmistim, artik pek merak etmiyorum. sonna pro yu merak etmistim, o zaman askere gitmek uzereydi. sonraa mete_han i merak ettim, tanistik pirlanta gibi bi abimiz, trenox u merak ettim sora:D gel satranc ogretim diodu, agzinin payini almistir sanirim:D puaa... onla da tanistik. o da mukemmel bi insan. cok keyifli hatta bu cumartesi gene satranc oynicaz sanirim silent fairy yi merak ettim ama hic firsat olmadi tanismak icin. istanbulda olsa mat calistirirdim... baskaa... raflar bir elime gecse diyodum:D kavga ederdik:D khutuck u de unutmamali caylak kardesim:D puha:D onla da tanistik amma konusuyo ya:D bidibidi:D saka bi yana, o da hossohbettir
baskaa.. vardir daha da... aklima gelmiyodur.
Wanna see my Bannnnnnnkai?!?!!!
Kimse sitenin PADİŞAHINI tanımak istemiyormu O olmasa biraz zor tanırdınız birbirinizi
[B][COLOR="Red"]MEYDANLARDA GÜMBÜR GÜMBÜR KAVGALAR DÖNER DURUR,OLMUŞUM ÜÇ BEŞ PUŞTUN KATİLİ[/COLOR][/B]
neyse içerden yeni çıktıgımız için liste bugüne nasipmiş . hadi bakem başlayalım listeye..
mete_han
Prometheus
dishy
ertuğrul_öz
BBRR( hayattaki idealim turistlerin en çok oldugu bir zaman motoru bbrr'nin dükkanın önüne parkedip onun turistlere dövme yapışını izlemek.son resimler dehşet ötesiydide )
moswanted_57
İHTİYAR
sonsovalye
viper_1
eyong( elektronik adına ögrenecek çok şey var )
skullhunter(sitenin kuruluş hikayesini dinlemek isterdim. nerden esti mt yi kurmak )
...
daha varda unuttum. online listesine bakarak yazdıklarım bunlar. digerinide hatırlayınca yazarım
bu arada böyle bir topic açmak benimde aklıma gelmişti. nedeni ise biir gece rüyamda tüm merak ettigim üyelerle tanışıyordum. herşey iyi güzeldi. taaaaakiii çalar saat ötmeye başlayana kadar. bir uyandım. ben böyle hayatın diyerek başlayan cümle kurdum. ulen öyle rüyadanda uyanmak ne pis olmuştu be
Ben cezerye yi de tanımak isterim.. ONla tükürmece oynicas biz hhehe
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
tüm modlarla tanışcam aslında seninlede tanışmıştık pro geçen seneki fuarda tabi o zaman mod değildin. bilseydim mod olacağını ...
pazar günü ankaradaydım hatta ikinci kez ama maalesef esenboğa sınırları dışına çıkamadım. hoş şu aktarmalı uçak seferleri olmasaydı esenboğayı da göremeyecektik
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)