bu arada listeye 3 kişide benden
bu arada listeye 3 kişide benden
ledo, bu pazar günü taksim akm de klasik müzik dinletisi var, organizasyon yabancı değil, bilet ayarlayabilirim yani...ücret mukabilinde tabii
Barış yaparsa güzel yapar, jazz n yeni rakı
Sticker ben de isterimmmm
BİR GÜN HERKES [B]ABS[/B]'Lİ OLACAK!!! [B]ABS[/B] SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN:)
arkadaşlar jameika34 arkadaşımızın elinde fuar için ücretsiz davetiye varmış
bunun için bir topik açmışlar ben yeni gördüm herkese yeticek kadar davetiye var diyo geç kalmayın
buluşmaya getirsin olmayanlara verir biletleri desem
Dur daha, ben siteyi Picasso ya da götürecem de, havalrın açmasını bekliyorum.Skullhunter adlı üyeden alıntı
Olm orda her pazar var zaten, biz de çoluk çocuktan fırsat buldukça, iyilerine gidiyoruz...Shamyl adlı üyeden alıntı
Kardeş biz de dağıtacağız zaten orda, katılım çok olursa üstünü de Jameika tamamlar artık...Musturaki adlı üyeden alıntı
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
bu tür dinletiler için aksanat ı tavsiye ederim...
hafta içi gitmek ideal oluyo trafik olmuo taksime doğru(kendi yol istikametim açısından konuşuorum tabi),hem de fiyatlar da cep yakmıo..
Ducatista:)
evet arkadaşlar nerde kalmıştık pardon evet hadi buluşmaya
tamam işte ben geliommmm hemde taaaaaaaaaaa izmirdenn
PAMUKTAN PRENSES Mİ OLUR??? PRENSES DEDİĞİN TAŞ GİBİ OLUR
Açılış sayfamızda mekanla ilgili ilk detayları bulabilirsiniz...
ii fiyatlar normal ben gelirken arkadaştan onun motoru almaya çalışıcam alamassam artık bakarız bi çaresine sizde iş yok ben kendim gelirim arkadaşlar yakın olanlar erken gelsinde muabbeti hemen kuralım ok ??? tabi birde erken gelenlere bira ısmarlanıyordu yanlış hatırlamıyorum dimi? hemen gelsin şu cuma deliriyorum
yaa motorum benim canım aşkıımm ben ona sevgi ile yaklaşıp bakımını yaptıkça beni hiçbir motorum birgün olsun yolda koymadı karşı cinsten yedigim tokadı atmadıı...
1 Senedir netten hiçbir bayanla konuşmayı istemedim yeminliydim nete, taki 1 saat evveline kadar YOOOKK arkadaş bana motorumdan başkası haram istemem, nete yine tövbee
cuma gelsede buluşsak arkadaşlar
Neye Nasıl Bakarsan Onu Öyle Görürsün.
valla pek bi olay yokk istanbul buluşalım dedik uzun zamandır bi sessizlik var fırtına öncesi
o fırtına kopunca hanyayı ve konyayı ziyaret ettiricez birilerine...
nasıl diyordu o
"bizi ....... devam edin"
tabii o lafın aslı "bize kanmaya devam edin" oluyor sonuçta...
Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...
Geldim,gördüm,1 saattir okuyorum! Maaşallah! Yazmışsınız baya.
Valla ben arabayla gelmeyi hala düşünüyorum.Şimdi Biraya dayanınca dönüşüm pek sağlıklı olmaz,zaten işten çıkıcam 20:00'de.Kabataş'dan 20:30'da denizotobüsü var,Direkt Beer's da inicem,kaptan'ı kafalarsam kapıya bıraktırıcam kendimi.
kap gel kaptanıda yaw..Belki motor aşkı aşılarız..DARKDIAMOND adlı üyeden alıntı
zühtücüğüm yukarıdaki mesajınla 29. sayfayı idrak etmiş bulunuyoruz.
Yaw biz bu gidişle, kazları,su şişelerini falan geçeriz de, bu topikteki sayfa sayısını geçemeyeceğiz herhalde....
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
O zaman baya kalabalık olcaz mekanı bayamı kapasak nee. Keza bu topiğin sayfa sayısı cumay kadar 60-70 olur hehehe.. Kazlarda olursa bi yer bakcez artık onlara..ledo adlı üyeden alıntı
evet nerde kalmıştık çakın abi bi özel msj neşelensin ortalık
Paşa'm,Kaptan,miço,çımacı,ne varsa kapıp gelirimde, eskiden Taksim'de hass-....-teer diye bi bar vardı,baya kalabalık ve atmosfer yarine kendine has bi havası vardı.İçmeden adamı sarhoş ederdi.Bizim olayda orayı aratmayacak gibi!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)