Çok Kötü Olur
Çok Kötü Olur
[B] KapTaN 44[/B]
al işte yine hortlatmaya başladı
buraya yazarsan GEYİK OLUR başka bişey olmaz
ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
arkadaŞim Bu Hortlatma DeĞİl Önemlİ GÖrdÜĞÜm Şeyİ İŞlİyorum
[B] KapTaN 44[/B]
Önemli dediğiniz konuya sadece üç cümle ile (çok kötü olur)katkıda bulunmakmı?ZZR1400KawaSaKi adlı üyeden alıntı
Yaratıcı önerilerinizi bekliyoruz. İyi akşamlar.
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
+sonsuzİHTİYAR adlı üyeden alıntı
ağzına sağlık
ya varya artık saplantıoldu bana tarihlere bakıyom 2004,2004 lan dedimbun altından yine zzr1400kawasaki çıkar diye bine göriyim...98 lerin topiclerinide hortlatmanı sabırsızlıkla bekliyorum.....
100 km suratle giderken ön lastiğim patlamıştı. hakimiyeti kaybedip bir ara karşı şeride geçtim Allahtan karşı şeritte araç yoktu motoru durdurdum ama çok zor oldu.şimdi lastikleri tubles yaptım.inşaallah birdaha olmaz.
Arkadaşlar bu lastik, bomba değil.Öyle BAAAAM ! diye patlayıp sizi 10 metre havaya veya sağa sola fırlatacak hali yok.Eğer lastikte delik varsa lastik yavaş yavaş ineceğinden çok büyük bir ihtimalle fark edilir bi gariplik olduğu.Yol için yapılan lastikler F1 veya motoGP'dekiler gibi değil.150 km/s hızda giderken lastiğin patlayıp ölümcül bir kazaya sebep verme olasılığı motorun durup dururken ortadan ikiye bölünme ihtimali kadardır.(Gülmeyin, forumdaki bir arkdaşın Aprilia Capanord ABS'si yolda giderken tam anlamıyla "ortadan ikiye" bölünmüştü.O başlığı aradım ama bulamadım, silinmiş olabilir.)
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
bu olay yol şartlarına gorede değişiklik gösterir ama kesinlikle sadece bu olur demek yanlış sürücünün kontrol kabilliyetinden motorun hacmine kadar pekçok etken var allah kimsenin başına getirmesin arkadaşlar
bedri_somon adlı üyeden alıntı
ehhe çok faideli bir durum olur ne işin var 150 km/h da
Kask tak!
bişi olmaz sadece kafanı asfalta sürtersin okadar
lastiklerin tubeless ise patlama risk azdır, ama hiç yoktur değil, eğer zamanında değiştirmediysen olabilicek birşey, lastik çatlama yapar zamanla ve çatlama yaptığı yerden bir zaman sonra yarılır, yani tubeless lastikleri kontrol etmeden yola çıkarsan olabilecek sorun bu, şambriyelli lastiklerde ise bu her an başına gelebilir eğer virajda değilsen büyük bir sorun değildir virajdaysan kendini asvalta bırakıp durana kadar sürükleneceksin, virajda değil isen ;
ön lastiğin patladıysa aniden gaz kesme, frenlere aniden asılma, panik yapmadan sakince motoru olabildiğince dik tutarak frenlemeni yap ama her zamankinden biraz farklı ön freni biraz daha az kullanacaksın daha çok arka frenle, ama ona da dikkat et arka tekeri bloke etmeden sakince
patlayan arka tekerin ise;
işin daha kolay, en azından kontrol etmen daha kolay motoru olabildiğince dik tutarak, ön freni daha çok kullanarak yolun müsait anını bulup sağ şeride geçerek frenlemeni yaparsın ama ne olursa olsun virajda isen büyük ihtimalle düşersin, çünkü virajda iki tekerden birisi tutunamazsa motoruda yolda tutamassın
allah kimsenin başına böyle kazalar vermesin
direksiyon kabiLiyetin iyiyse kurtarırsın.! benim başıma benzeri bi oLay geLmişti..
debriyajı sıksaydın ya abi120 km hızLa giderken motorun krank kitLedi bu durumDa otomatik oLarak arka Lastik haLiyLe kitLendi..biraz sağLı soLLu kararak gittim ve sonra takLaya geLdim..aLLah tan bişe oLmamasına seviniyorum
etrafına bir baksana evrendeki herşey sana hizmet etmek için yaratılmış.........
amin çok kötü olur
[B] KapTaN 44[/B]
+1cuk_o adlı üyeden alıntı
+++++10000İHTİYAR adlı üyeden alıntı
İnsanlara ne söylerseniz söyleyin karşı tarafın alabileceği kadarıyla sınırlıdır !
150 ile giderken lastik patlarsa kötü olur, yarılırsa da facia olur. Patlak yavaş yavaş ineceğinden, anlaşılıp durulur. Eğer ön tekerde ise önce direksiyon ağırlaşır. Arka tekerde ise motor kıç atmaya başlar. Bir de şöyle birşey var, eğer şambrelli ise ve patlarsa asfalttan kazırlar o zaman. Böyle bir durumda şansınız varsa üzerinizde korumanız olur, düz bir zemin olur ve en önemlisi arabanın biri sizi ezmez.
BU SORUNUN CEVABI BENCE HİÇ BELLİ DEĞİL HERŞEY OLBİLİR AMABİLDİĞİMBİŞEY VAR DÜŞENE HER HALUKARDA BİŞEY OLACAĞI KESİN
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)