anlamam iskeleye son gelen çayları ısmarlar
anlamam iskeleye son gelen çayları ısmarlar
KAMP ADAMLARI
ilk gelende hayırlı bi iş yapıcak
etrafına bir baksana evrendeki herşey sana hizmet etmek için yaratılmış.........
ilk gelen de simitleri alsın bari
KocaAdam(Süper Teneke) & Camadan & ChomChok & G.ECE
arkadaşlar ben çokoyorum gağrın hepinizle görüşeceğim için çook mutluyum
sizleri seviyorum
KAMP ADAMLARI
Arkadaşlar ben Maalesef Motorumla gelemiyorum
Benim kızlar tutturdu Baba bizde gelicez diye. Ya CBR 600 e bir sepet yaptırırsın diyorlar.... abi yazık o motora sepet yapılır mı? Yazık değilmi? Yazık Yazık Kıyamam Motoruma....
Yada arabayla git bizi de götür diyorlar.
O yüzden Maalesef aldığım Feribot biletlerinde değişiklik yapıp Taşıt'a çevirdim. 13.45 Feribotu ile Ailece Arabayla Geliyoruzzzzz....
[COLOR="Red"][B]Basın, hiçbir sebeple baskı ve nüfuza tabi tutulamaz.[/B][/COLOR]
[B][COLOR="Black"]M.KEMAL ATATÜRK[/COLOR][/B]
Yarın görüşmek üzere.
camadan abi nasıl bi insansın sen o kiloyla nası giriyon abi konuya lak die anlayamıyom seni yaw banada öğretsene abi
ya ilk oraya soner abi gelicek ben biliyom hayırlı bi işide onun yapması lazım ortalığı karıştırma yaw
etrafına bir baksana evrendeki herşey sana hizmet etmek için yaratılmış.........
sende gel bu kiloya öğrenirsin koçum cuk_o
KocaAdam(Süper Teneke) & Camadan & ChomChok & G.ECE
biz o kiloları bu gunnler için biriktirdik....cuk_o adlı üyeden alıntı
demi camadan????
[B][COLOR="Red"]AĞIRADAM...[/COLOR][/B] [COLOR="Blue"][B]SAVAŞ BİÇER İSTANBUL A Rh (+) HONDA TRANSALP XL 650V[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]SAVAŞ-BARIŞ-ULAŞ KURTULUŞA KADAR SAVAŞ....[/B][/COLOR]
bende size yaklaştım sayılır.az kaldı
seneye olmazsa bidahaki sene camadan gibi olurum.
savaş abi gibide kellll..
çok çalışmam lazım çoook.:)
sen gel önce bana yetis!! iznik gölü geleneksel göbek yarismasini düzenleyelim
all you need is love
vay be millet of olmuş ulen kaçtınız demi bizi buralarda bırakıp derdimizle tasamızla p.tesi görücem hepinizi yoksa görmesemmi
ben seni geçmişimdir bile.87 çekiyorum.intercom adlı üyeden alıntı
hem benimki sadece göbek.yarım futbol topu büyüklüğünde.
çok çalışmam lazım çoook.:)
yok be saçlarım çıkmaya başladı yakında orman gibi saçlarla karşınızda olacam.. yok yok ektirmyeceğim...tmrbaykal adlı üyeden alıntı
[B][COLOR="Red"]AĞIRADAM...[/COLOR][/B] [COLOR="Blue"][B]SAVAŞ BİÇER İSTANBUL A Rh (+) HONDA TRANSALP XL 650V[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]SAVAŞ-BARIŞ-ULAŞ KURTULUŞA KADAR SAVAŞ....[/B][/COLOR]
evet dostlar biz birazdan yola çıkıyoruz vedatla, gebzede ümit ve ersenle buluşup topçulara, oradan da izniğe geçeceğiz, herkesi bekleriz...
sanıyorum yarın sizlere karşılama komitesi olacağız!
hadi hayırlı yolculuklar dileyin bize, acıkın gaz gaz gideceğiz galiba çok geçe kalmamak için, kazasız belasız yolculuklar hepimize...
Su yolunu bulur!
arkadaşlar ben cumartesi saat 2 den sonra yola çıkacam hayırlısı deyip iznikte turgut abiyle (mutlu emlak) bulaşacam eğer ögleden sonra göztepe yada kozyatağında hareket edecek dostlar varsa beraber gidebiliriz. sevgiler
Rüzgar gibi geçti
tekrar
selam arkadaşlar
hepiniz eçok güzel eğlenceler olsun inşallah ben gelemediğim için çok üzgünüm her kezden özürüdiliyorum
abi sen gelemedin ama kalbin bizlerlehakanseymen adlı üyeden alıntı
başka bir geziye inşallah
veda biz deliyiz ya bakmşsın motorları tirene vermiş burdur oradanda antalya
umarım evinde 80 yatak vardır
KAMP ADAMLARI
yanınıza OFF sinekkovar ve kolonya almayı unutmayın.. Göl kenarı sivri kaynıyordur şimdi..
Hayatonda
biz göbek atmaya başlıyınca o sinekler kaçacak yer arıyacakErdoganAktas adlı üyeden alıntı
hetttt KEYİF ADAMLARI geliyooooorrrrrrrrrrrr
bu süper bir kamp olacak yafuuuberkforce adlı üyeden alıntı
ceren sizede iyi yolculuklarferni adlı üyeden alıntı
sizi seviyoruuuum leeeeennnnnnnnnnnn
KAMP ADAMLARI
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)