Mondial 250 Mct Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
13 Nisan 2006, 06:13
sLm millet
nasip olursa yakında (1 -2 hafta kadar ) bir tanede ben alacağım bu makinadan
aksesuar vs. ile de boğuşacağım hehe
mesela daha büyük bir far, küçük sinyaller, daha şekil bi egzoz çıkışı, sis farlar
bunların dışında aklında cantları alaşımla değiştirmek ve ön maşayı bir şekilde yükselttirmek var.
soru 1 : tüm bunlar için tahmini son maliyet ?
soru 2 : son görüntü sizce nasıl olacak ?
şimdiden teşekkürler
herkese iyi sürüşler
banada bi makina ya RAB ...
----------------------------------------------------------------------
Reklamlar
-
13 Nisan 2006, 12:05
hakan kardeş çok sağol benim makinanın aydınlatması çok zayıf bu nedenle benimde alımda böyle bir ek farlar vardı ama kafam bir türlü basmamıştı yeni fotolar harika sağol
hergün sabah ve akşam 35-40 km ev-iş arası yolum var aksaray-beylikdüzü bu nedenlede yol aydınlatması benim için çok önemli
birde farların özelliklerini ve nerden temin edebileceğimi yazarsan iş tamamdır
...tın tın giderim abi....
-
13 Nisan 2006, 12:53
VampiReCRoW adlı üyeden alıntı
sLm millet
nasip olursa yakında (1 -2 hafta kadar ) bir tanede ben alacağım bu makinadan
aksesuar vs. ile de boğuşacağım hehe
mesela daha büyük bir far, küçük sinyaller, daha şekil bi egzoz çıkışı, sis farlar
bunların dışında aklında cantları alaşımla değiştirmek ve ön maşayı bir şekilde yükselttirmek var.
soru 1 : tüm bunlar için tahmini son maliyet ?
soru 2 : son görüntü sizce nasıl olacak ?
şimdiden teşekkürler
herkese iyi sürüşler
banada bi makina ya RAB ...
----------------------------------------------------------------------
arkadaşım ben jinlunda bu ön maşayı yükseltmiş birini gördüm ve pek hoşuma gitmdi acıkcası ama ona vericen parayla deponun üstüne airursh yaptır ben yazın ist gidince il işim bu airbrush işini arştırmak olucak he bu arada böyle bi düşüncesi olan arkadaşalr varsa örnek yollayabilirim hatta bi tane yollıyım isterseniz daha yollarım.
-
13 Nisan 2006, 13:17
Arkadaşlar merhabalar bende mondial 250 mct sahibi oldum aranızda olmaktan çok memnunum şimdi motorun resimlerini eklemeden önce başımdaki prıblemi anlatmak istiyorum
1-motoru aldığım bayi işinin sadece satmak olduğunu düşünen bir firma oduğundan motoru teslim ederken motorun özellikleri hakkında hiç bir şekilde yardımcı olamadılar hatta alırken benzin için verdiğim ücrete rağmen koymamışlar motor çalışmayınca benzin olmadığını anladılar..bence satış işin %50 sidir iş satmakla bitmiyor malesef...
2_Motor şu an 30 Km'de ve 3 gündür servislerle uğraşıyorum motor çalışmıyor arka parkta brandalı bir şekilde ytıyor kullanım kılavuzundaki bana yakın servislerden 2 tanesini aradım servisteki yetkili arkadaşlardan biri biz bu işe bakmıyoruz yetkili servislerini aramalısınız dedi listede adınız var dediğimdede doğrudur eklemiş olabilirler diye saçma sapan bir cevap verdi bende bana yakın diğer servisi aradım tekrardan yaşadığım problemleri anlattım motoru servise getirmemi söylediler çalışmayan vitesleri geçmeyen fren ayarları yapılmayan motoru nasıl servise götüreceğim illa bir arıza olduğunda motor çalışmadığında kamyonetmi tutup götürmemiz gerek ben bu motoru servis ağının geniş olmasından dolayı tercih ettim ben alırken şu soruyu sorduğumu çok iyi hatırlıyorum motor yürümüyorsa servis geliyormu ban verilen cevap servise 5 km yakındaysanız servis gelip size yardımcı olur yanılmışım..eğer bu günde bu işe bir çare bulamazssam şikayetçi olacağım...
Bu arada Hakanz msnde seninle görüştük sağolasın aksesuar konusunda fikirlerin için yardımların için teşekkür ederim
-
13 Nisan 2006, 13:33
malcomx
servisler konusunda çok haklısın ama bu bir türkiye gerçeği tüm markaların servis problemi var bu nedenle seçeceğin servis çok önemli
bence temiz bakım ve alaka istiyorsan hakanz ın deiği gibi
www.sevpa.net
ismet usta
-
13 Nisan 2006, 13:41
malcomx adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar merhabalar bende mondial 250 mct sahibi oldum aranızda olmaktan çok memnunum şimdi motorun resimlerini eklemeden önce başımdaki prıblemi anlatmak istiyorum
1-motoru aldığım bayi işinin sadece satmak olduğunu düşünen bir firma oduğundan motoru teslim ederken motorun özellikleri hakkında hiç bir şekilde yardımcı olamadılar hatta alırken benzin için verdiğim ücrete rağmen koymamışlar motor çalışmayınca benzin olmadığını anladılar..bence satış işin %50 sidir iş satmakla bitmiyor malesef...
2_Motor şu an 30 Km'de ve 3 gündür servislerle uğraşıyorum motor çalışmıyor arka parkta brandalı bir şekilde ytıyor kullanım kılavuzundaki bana yakın servislerden 2 tanesini aradım servisteki yetkili arkadaşlardan biri biz bu işe bakmıyoruz yetkili servislerini aramalısınız dedi listede adınız var dediğimdede doğrudur eklemiş olabilirler diye saçma sapan bir cevap verdi bende bana yakın diğer servisi aradım tekrardan yaşadığım problemleri anlattım motoru servise getirmemi söylediler çalışmayan vitesleri geçmeyen fren ayarları yapılmayan motoru nasıl servise götüreceğim illa bir arıza olduğunda motor çalışmadığında kamyonetmi tutup götürmemiz gerek ben bu motoru servis ağının geniş olmasından dolayı tercih ettim ben alırken şu soruyu sorduğumu çok iyi hatırlıyorum motor yürümüyorsa servis geliyormu ban verilen cevap servise 5 km yakındaysanız servis gelip size yardımcı olur yanılmışım..eğer bu günde bu işe bir çare bulamazssam şikayetçi olacağım...
Bu arada Hakanz msnde seninle görüştük sağolasın aksesuar konusunda fikirlerin için yardımların için teşekkür ederim
arkadaşlar en iyi şikayetci olacagınız yer burası hangı satıcı böyle yaptı hangı servis böyle davrandı bilelim ki bizde ona göre hareket edelim böyle insanlara para kazandırmayalım bence
-
13 Nisan 2006, 14:16
Hayırlı olsun....
malcomx adlı üyeden alıntı
Güle güle kullanın...herşeyden önce oğlunuz ya da kızınız hayırlı olsun ...
Benimki oğlan...;)
Walla hocam, bizim makineler biraz ilgi alaka istiyor diğer makinelere göre...servis konusunda da İstanbul da tek adres gösteriyolar..Sevpa...
İzmir de olsan belki yardımım dokunurdu ama biraz uzak kalıyorum hali ile..
Hiç moralini bozma...hele ki yarın öbür gün yollara düşünce herşeyi unutursun..tekerleklerin düz bassın..kazasız belasız....
Sevgiler, saygılar....
[FONT="Verdana"]
[COLOR="Red"]" Tanrım, iyi bi adam yap beni, yalancılara kandırtma, karşımdakilerin doğru anlamalarını sağla, gerçek sevenlerimi koru ve gözet; sınırlarımı koyma gücü ver sevdiğimde ve kavga ettiğimde..."[/COLOR][/FONT]
-
13 Nisan 2006, 14:31
arkadaşlar servislerden bir sonuç alamayınca direk istanbul sefaköydeki yerini aradım sorunlarımı anlattım müşteri sorumlusu erdinç beyin telefonunu verdiler ona sorunları tekrar anlattıktan sonra beni 5 dk.içersinde arayacağını söyledi ama 5 dk sonra arayan bostancıda bir servis yetkilisiydi adres verdim gelmesini bekliyorum gelsin bakalım problemler neymiş ona göre sizide bilgilendireceğim..
-
13 Nisan 2006, 14:36
metemen adlı üyeden alıntı
malcomx
servisler konusunda çok haklısın ama bu bir türkiye gerçeği tüm markaların servis problemi var bu nedenle seçeceğin servis çok önemli
bence temiz bakım ve alaka istiyorsan hakanz ın deiği gibi
www.sevpa.net
ismet usta
dün aradığım servislerden biride sevpaydı zaten,ama yoğunlukları olduğundan dolayı gelemeyeceklerini motoru getirsem bile orada kalabileceğinden bahsettiler buradaki problem servislere gidemeyecek durumda olan sıfır ve garantili araçlar için en azından 1 tane tane gezici servis bulunduramamaları
-
13 Nisan 2006, 14:38
kkhakankk adlı üyeden alıntı
arkadaşlar en iyi şikayetci olacagınız yer burası hangı satıcı böyle yaptı hangı servis böyle davrandı bilelim ki bizde ona göre hareket edelim böyle insanlara para kazandırmayalım bence
merak etme yazıcam buraya kim ilgilendi kim ilgilenmedi neler yaşandı tek tek
-
13 Nisan 2006, 15:10
-
13 Nisan 2006, 15:30
ufaklık senin mi allah analı babalı büyütsün
-
13 Nisan 2006, 16:24
ati adlı üyeden alıntı
egsozu,tamamiyle içini boşaltarak(biraz uğraştırdı ama değdi) açtırdım.ses mükemmel kesinlikle rahatsız edici de değil,tok,güldür güldür
Ati,
Egzozu nasıl boşalttın bizede anlatırmısın detaylıca.
Saygı göster, saygı gör. Seviyesizlerden hep uzak dur!
-
13 Nisan 2006, 17:18
Saygı göster, saygı gör. Seviyesizlerden hep uzak dur!
-
13 Nisan 2006, 19:39
millet izmirde mondial ve motomax yetkili servisi bi arkadaşım var
ustalık konusunda kesinlikle bence eline su döken ya çıkmaz yada çıkarsa harbi harbi murattan daha ii biridir ki öyle biri bence izmirde yok
gelelim sadede 2,100 liraya siyah bi mctsi olan bi elemanla el sıkıştık sayılır ailesinden onay alacak bu arada bende kredi onayı bekliyorum...
servis sahibi arkadaşım önerdi motoru ee elden de o geçircek sonra benim istediklerim için biraz konuştuk sonuç olarak herşey yolunda giderse şimdiye kadar gördüklerinizden çok daha değişik bi mct ile karşı karşıya kalacaksınız
ipucu: bence mct chopper bir model değil agası olan bmw r1200c modeli daha çok sport touring yada sport cruiser bir model yanisi hedef agasına daha çok benzetmek
-
13 Nisan 2006, 20:27
-
13 Nisan 2006, 21:23
-
14 Nisan 2006, 00:04
-
14 Nisan 2006, 00:20
choppersile adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar alın size ayak basamakları.Valla çok süper oldu.Çok rahat tavsiye ediyorum ayrıca makinaya genişlik ve boyut katıyor.
Hakanz denedi beğendi onada taktıracağız.Benim bir sis farım eksik kaldı oda takıldımı işlem tamam...
Abi, çok güzel....güle güle kullanın...
Ama çok armudun sapı üzümün çöpü olmayacaksa eğer ;) bunların kromajlıları da var mıydı? o zaman düşünemiyorum da görüntüsünü...
Bir de bu kornanın üstünü, ondan sonra hidrolik kutusunun kapağını, sinyaller için kaş diyoruz di mi; bunları fln da bulsak....
Ya bi de bu ayaklıklar takılınca hani, şu bizim canavarları daha yatık hale getirsek park halinde...yan sehpa ile oynanabilir mi acaba ? çok afilli olacak gibi duruyo....
Sevgiler, selamlar.....
[FONT="Verdana"]
[COLOR="Red"]" Tanrım, iyi bi adam yap beni, yalancılara kandırtma, karşımdakilerin doğru anlamalarını sağla, gerçek sevenlerimi koru ve gözet; sınırlarımı koyma gücü ver sevdiğimde ve kavga ettiğimde..."[/COLOR][/FONT]
-
14 Nisan 2006, 00:28
Hakanz ve choppersile, sevgili dostlar;
Yüreğinize emeğinize sağlık. İkinize de çok teşekkür ediyorum. Yetkili servisten daha bilgi vericisiniz ve her türlü bilgiyi hiç üşenmeden paylaşıyorsunuz. Mondialin parayla tuttuğu adamlarsınız bence Değilseniz de size ödeme yapılması lazım.
Motor yıkatma konusunda tecrübemi paylaşmak isterim. Tazyikli suyla yıkama yaptıktan sonra ertesi gün makinam çalışmadı. Servisin telefonla yönlendirmesi ile motoru "vurdurarak" çalıştırmayı becerdim ancak. Aslında kitapçıkta da yazıyor sanırım ama sağ yandaki akünün bulunduğu kapağın altına su girmemesi gerekiyor. Tatsız süprizlerden kaçınmak için dikkatli olmak gerekli.
Aramıza yeni katılan arkadaşları selamlıyor ve korunma önlemi olmadan motora binmemelerini şiddetle tavsiye ediyorum.
Bir de sorum olacak: Lastik havalarını ne kadar zamanda bir kontrol etmek gerekiyor tecrübesi olan oldu mu? açıkçası benim motor 1000 km yi aştı ama hiç lastikleri kontrol etmedim.
Sevgili choppersile ayakları jinlundan almıştın değil mi?
Herkese kaazasız belasız sürüşler...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)
Bu Konudaki Etiketler