serdar bey ben alcam kesin
+ arkdaşa katılıyorum kumaş kalitesi nedir
serdar bey ben alcam kesin
+ arkdaşa katılıyorum kumaş kalitesi nedir
okay sana satmıyozzzz kardesim git kendine göre al bir yerden malı kaliteliokaysen adlı üyeden alıntı
Her Ne Kadar Sosyetik Olmasakta Her Genc Kizda Resmimiz Her Yerde Izimiz Vardir Cunku Biz DENİZLİLİYİZ (DENİZLİ MT)
Ya bu Denizli MT nin bebesi ne kadar çok konuşuyo ne kadar çok yazıyo. Bebe
varsa bi sorunun özelden at daha yeni temizlettik topic ama temizletmeseydik keşke
0 rh(+) Rüzgarın hissetmek ve iki teker üzerinde olmak kadar keyifli ne var şu hayatta
ben halkın sorunlarını dile getiriyorum sekreter deilmiyim ben
Sekretersin ama senin yaptığının sekreterlikle alakası yok yavrucuğum. Adamların msnleri açık gün boyu ve özelden msj atabiliyosun böle geyiklerle topic i şişirmeyelim lütfen
Başkanım bu hafta toplantıda neler konuşcamızı ve günlem maddelerini yazarmısın?
0 rh(+) Rüzgarın hissetmek ve iki teker üzerinde olmak kadar keyifli ne var şu hayatta
sen nasıl direk başkanımıza seslenirsin ilk başta benden randevu alman gerek
Bakıyorum da bu yönetim kurulu olayı sizi baya sarmış!
saygın bir topluluk olmamamız için u gerekli
okayca:abi maksat muhabbet ya napalım can sıkıntısı hehehehe
DENİZLİ MOTOSİKLET TÜRKİYE (MT) EKİBİ WEB SAYFAMIZ HAZIR.
Siteyi ziyaret edebilirsiniz dostlarım.Kısa zamanda daha güzel işler başaracağız inşallah.Bana verdiğiniz oylar sizlere yol,su,hava...olarak geri dönecekkkkk
[QUOTE=crazy_devil][URL="http://crazydevil.serdar.googlepages.com/home"Kısa zamanda daha güzel işler başaracağız inşallah.Bana verdiğiniz oylar sizlere yol,su,hava...olarak geri dönecekkkkk [/QUOTE]
kanka servis ve benzin olarak dönecek desene daa iii pirim yapar sana her şeyi benmi öğretecem alaala
Saygıdeğer başkanımızı ilk olarak ben kutlamak istiyorum Tüm DENİZLİ MT üyelerine hayırlı uğurlu olsun diyerek siteye giriş yapıyorum
wayyyyyyy süper olmuş yaaaw tebrikler serdar...
B rh +(pozitif)
gerçi sitenin adresi baya kısa olmuş ama olsun
site başarılı!
Ama başka icraatlarda bekliyoz başkan!Mesela benim tayini çıkartsana oraya Gör o zaman itibarı!!
denizli MT bu akşam toplanıyormuyuzz...
B rh +(pozitif)
Elbette her zamanki gibi bu akşam da rutin toplantımızı 20:00'da yapalım derim ben.
ya benim antlyadan bi arkadaşım gelcek akşama doğru o yüzden zamanında katılamıyabilirim.ama katılmaya çalışcam.motorumda yok zaten...
B rh +(pozitif)
Yaaa bırak bu ayakları özgür'cüm akşam gelmedin bile yapma etme tutma Şaka olur böle şeyler sorun deil ama buhafta topic imiizn hali vahimdi yani kimse yoktu olmuyo yakışmıyo Denizli MT ailesine neyse haftaya herkesi tamtakım olarak toplantıda görmek istiyoruz.
kimse yoktu lam toplantıda millet gelcez dio sonra ooooo olmaz böle
MT t-shortlerimiz elimize ulaşmış bulunmaktadır.Şu âna kadar 10 t-short siparişinin sadece 2 tanesinin üzreti elime ulaştı (bende dahil 3 kişi).
En kısa sürede ücretleri getirelim tshortleri alalım arkadaşlar.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)