motoruma fiyat biçermisiniz...
Reklamlar
-
Reklamlar
-
abicim satmak bölümüne yazsan daha iyi olur şimdi olay geyik boyutuna gelir sende bişe anlamazsın olmaz sen bilirsin yine sadece bi fikir
-
kardes o bölüme yazdımda oraya cvp yazılmıyor zaten bende motoru satmıyorum henüz sadece sizlerden nekadara satmam gerektiğini öğrenmeye çalışıyorum
Bacoman
-
Dört duvar arası kapanmazki sendeki özgür ruh. Ölünce parçalanmazki bendeki özgür ruh. Sevişe sevişe azalmazki tendeki özgür ruh. Kopyalayarak çoğalmazki gendeki özgür ruh... BABAZULA
-
Bence alan kişiden alım satım masrafları olmak üzere...Dıgıdık para 1500ytl'ye ver derim ben.Ama sen şöle 1750 falan iste sora 1500gösterene ver..
-
Hala grenajı deiştirmemişssin....Bu haliyle satamassın.....2000 falan eder...
Bir an önce deiştir grenajı
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
-
Sifiri 2650 liraysa pazarlik falan 2400-2500 e alinir.
Motor kazasiz ve temiz gozukuyor bence 1800-1900 gibi bir fiyata alici bulabilirsen ver.
-
baco adlı üyeden alıntı
ultraukala heralde sen almak istiyorsun motoru
2880 ytl bayıldığım motorumu 1500 satıcaksam yakarım daha iyi
Valla alırım abi farketmez...Ama ben ciddi olarak söledim o fiyatı.İkinci eller belli neticede.Ama harbi alabilirim.Buraya getirirsin bide...
-
bir motorun alım satım ve trafik işlemleri 350 ytl tutuyor kendim aldım ondan biliyorum. motor pesin fiyatı 2650
350 düş 2300 artı alan adam pesin paraya alacak ve 2nci el sonucta senin motor
hem sıfır alımlarında taksit olayı var. bir sürü dalga dümen
işin kısası 1.500 den yukarı satamazsın görüsündeyim
sen satma askere git gel. gelince eskiciye verirsin 50 ytl ye
çünkü paslanır her yeri
-
walla eğer 1500 falan diyosanız ozaman ben bunu hiç satmam ikinci motor olarak durur f 650 yi alınca çarşıya pazara bunla giderim
Bacoman
-
Alım satım fiyatlardan anlamam , ancak Alet Çok hoş ve Gıcır Gıcır duruyor
Sıfır fiyatından En fazla %10 zararla satılsa iyidir derim..
-
bana en mantıklı gelen fiyat 1800-1900 aralığında vermendir 2000 fiyat verip bir miktarpazarlık payı ile verebilirsin ama şu an alıcı bulman zor ölü sezon
-
baco adlı üyeden alıntı
kardes o bölüme yazdımda oraya cvp yazılmıyor zaten bende motoru satmıyorum henüz sadece sizlerden nekadara satmam gerektiğini öğrenmeye çalışıyorum
arkadaşım hayırlısı olur inşl ben öyle anlamadım ok bide ben bu motoyu çok görmeye başladım gerçektende çok iyi bi motomu ki bu kadar tutuyo?enduro bilgim 0 o yüzden soruyorum
-
kontgerilla adlı üyeden alıntı
bir motorun alım satım ve trafik işlemleri 350 ytl tutuyor kendim aldım ondan biliyorum. motor pesin fiyatı 2650
350 düş 2300 artı alan adam pesin paraya alacak ve 2nci el sonucta senin motor
hem sıfır alımlarında taksit olayı var. bir sürü dalga dümen
işin kısası 1.500 den yukarı satamazsın görüsündeyim
sen satma askere git gel. gelince eskiciye verirsin 50 ytl ye
çünkü paslanır her yeri
Bak benimle aynı görüşte olanlar var...Dediğim gibi ikinci el çin piyasası..Para verenin elinde kalır derim...Sıfır fiyatının %10 ile satılırsa ii olur demiş arkadas...İkinci elde durumlar biraz deişik...Dediğim gibi 1500liraya alan çıkarsa düşünme sat.Sakın ha askerden gelince kullanırım die düşünüyorsan pişman olursun hem aklın burada kalır acaba ne yaptılar motoruma die için içini yer...
Şahsen 2milyar civarı buna vereceğine gider sıfırını taksitle alır herkes..12taksit sıfır faiz uygulayan yerler var...Peki kırşehir de motor piyasası nedir?Motor kullananların sayısı fazla mı?İstanulda olsan daha rahat edersin de!!!
-
valla kardes ben şahsen çok memnunum hiçbir şilayetim yok ayrıca çin malları arasında en iyi motor diyebilirm zaten alırkende bu özelliğinden dolayı aldım
ha şimdi diceksinki madem memnunsun neden satmayı düşünüyorsun?? Malum bu benim ilk motorum ve her motorcu gibi bi süre sonra cc arttırmak istiyor insan bende hem askere gideceğimden dolayı hemde gözüme f 650 leri kestirdiğimden satmayı düşünüyorum
ultra,
kırşehirde motorcu diyebileceğimiz bi kitle yok çoğunlukla ihityaçtan yani ulaşım amaçlı motor sürücüleri var tabi istisnalar kaideyi bozmaz... ayrıca benim motordan başka yok o yüzden burada baya bi popüler sayılırım yani herkez meraklı gözlerle bakıyor inceliyor motoru.
ancak iş satmaya gelince aynı ilgi olurmu bilemem
Bacoman
-
Sigortacılıkta göz attığım kadarıyla otomobillerde, araç 1km'de dahi olsa değeri sfırına göre %30 düşer. Motosiklete uygularken alım-satım masraflarını da düşmek lzaım. 2650-350(alımsatım)=2400, 2400.0,7=1680 civarı bir değeri olmalı motorunun. Tabii bu söylediğim sadece formül, 1800-1900e bulursan müşteri sat.
-
Memnun deilsin demedim...Ama bulursan alıcı kesinlikle sat yane.Gelince motor kullanılmadığından bıraktığın yerde çok kötü halde bulacaksın.Ya da birine emanet edersen aklında burada kalıcak.O yüsden ikinci el fiyatları malum olduğu iiçin düşünme derim.Buluyorsan alıcı sat.Ama biraz yüklü fiyat çek 2000gibi birisi almayı düşünürse zaten cepte parası gelir yapar pazarlığını alır motoru...
-
Bence satma..Dursun askerden gelince binersin....Bakkal çakkal motorun olur...Bakkala f650 ile de gidilmezki....
Granajınıda deiştirirsin daha popülerde olursun kırşehirde...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
Bahadır kardeş;
Motorunla beraber yolculuk yaptık tanıdığım bildiğim bir motor. Eğer ben alacak olsam gözüm kapalı alırım motorunu. Buraların huyunu husunu az çok biliyorsun. Bence 2100 fiyat çekersin. 2000 bırakırım dersin. Ama aslında razı olman gereken fiyat 1800 dür. Ve eğer gerçekten satıcysan ilk ciddi fiyatı verene de hayırlı olsun de.
Bayramın ilk günü benim arabaya müşteri çıktı ben 11 dedim adam 10 verdi yok dedim keşke verseydim diyorum şimdi.
Benim bacanak da motor arıyordu yarın bir göstereyim. Beğenirse belki de ben müşteri olurum.
Ama bir de şöyle düşün önümüz zaten kış. Herhalükarde motora binemeyeceksin. Askerde de olsan evde de olsan bu motor nerden baksan en az 5 ay yatacak. Yani askerlik dönüşü motor sana yine lazım olacak.
Ya da dediğin gibi satmazsın 2. motorun olarak kalır. Ki hakikaten motorun çok güzel. Bmw yi alınca bunu acımadan kullanırsın.
Gitti TDM kaldık yine ybr ile başbaşa..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler