Ankara Mt - Deli ve Camur dolu gezisi...
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
-
-
güzel gezi, güzel macera.
"pastane iyidir, enduro da iyidir ama enduro motorla enduro en iyidir"
Gitti TDM kaldık yine ybr ile başbaşa..
-
3 vırn kardeş...Burda da kalınmazki...Nasıl yürütemedin hala anlamış değilim...Çok becerikliymişsiniz..Bende tekerlekler gömüldü falan sandım....
Ya sıkma canını....Orda bıraktığın kabahat....Çıkar o motor orda kalmaz korkma...
İş sabaha orda dursun....Kimse görmesin...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
Evren, bak aklıma ne geldi olurmu bilmiyorum ama, arka çamurluğun müsaitse kar zinciri takalım.
-
-
Konuyu Toplam 15 üye okuyor. (11 Kayıtlı üye ve 4 Misafir)
alp_tunay, banistercaq, gitarci1453, kenan0014, morrigan, mostwanted_57, reDragon, rochas, shakulin, st_erdogan, topatapan
Ahanda siteye rezil oldunuz....Amma ilgi çekti ha....Lütfen başka il mt leri okumasın....Ankara yı batırdık....
Rezil olduk valla ......
-
abi naptın ya benim motor olsa 2 kişi tutup kaldırdık.nese geçmiş olsn yarınki plan ne????
-
Konuyu Toplam 20 üye okuyor. (12 Kayıtlı üye ve 8 Misafir)
alp_tunay, banistercaq, gitarci1453, kenan0014, morrigan, mostwanted_57, reDragon, rochas, scorp, shakulin, st_erdogan, topatapan
Gittikçe de artıyor ilgi...Yarın ki ilk plan motoru kurtarmak....Sonra yıkamacı sonra anatolia....
-
cok guzel olmus yaw..
ozendiriyosunuz adami bole..
Shakulin
-
slm arkadaslar
güzel maceralar yaşamışsınız. bayada zevkli olmuştur. bu yollar tam benim harcım. gelmek isterdim. birdaki sefere inş.
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
okuyanlar aynı kişiler , sayfayı açık unutmuşlar
-
R3N adlı üyeden alıntı
okuyanlar aynı kişiler , sayfayı açık unutmuşlar
Yat uyuda sabah erkenden git çıkar motorunu.....Bulamayacaksın bu gidişle...
Jandarma yı çağırsaydınız ya.....Land roverle anında çekerlerdi....Çıkarırlardı gerçekten..Aklınıza gelmedimi.?...
-
alp_tunay adlı üyeden alıntı
Yat uyuda sabah erkenden git çıkar motorunu.....Bulamayacaksın bu gidişle...
Jandarma yı çağırsaydınız ya.....Land roverle anında çekerlerdi....Çıkarırlardı gerçekten..Aklınıza gelmedimi.?...
Biz dönüşte güvenliğe dedik, herifler başları derde girmesin diye jandarmayı da çağırmadılar. Orman yansa umurlarında olmayacak denyoların.
Bi de bize hesap sormaya kalktılar, arkadaşlarınız nasıl girdi buraya diye. Ormanın ortasında 3 adam ayılarla başbaşa kaldı, ölecekler diyoruz, umurlarında değil 4 ayaklı yaratıkların
[CENTER]Vuuuu diye aşarım dağları, enginlere sığmam taşarım :P[/CENTER]
-
-
Laaaaaaaa süper bi fikrim var. Motoru parçalara ayırıp kucaklayıp getirelim
[CENTER]Vuuuu diye aşarım dağları, enginlere sığmam taşarım :P[/CENTER]
-
Alp abi çamur resimlerde pek iyi görünmemiş. Ben şöyle söyleyim. Chevrolet Silverado 4x4 jip ile 300 metre zor gittik ki bizim girdiğimiz yol 3 km falan vardı. Tekerler çamura saplanmadı ama çamur tekere saplandı. Yapıştı bırakmadı. En zor anlarımızda resim çekemedik meşguliyetten. Arka teker dönüyordu fakat ön teker çamurdan kilitlendi. Ön çamurluğa sıkışan çamur yüzünden Scorp'un çamurluk kırıldı ve koptu. Scorp ve ben kurtardık motoru bir şekilde ama evren'in motoru daha ağır olduğu için onun motoru çıkarmak mümkün olmadı. Senin Mz o çamurdan çıkar belki ama biz sonuna kadar zorladık ve 3 saat sonunda 2 motoru çıkarabildik, 2 çamurluk kırdık, sinirlerimiz gerildi ama çok eğlendik.
-
Burdan çıkacak sonuç, "çamura giren motor açılmaz" (anlayan anladı )
Her neyse, yarınki arama-kurtarma takımına yazın beni de.
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
-
Balatalarıda yakmışınızdır şimdi...Canım motorların...
Yarın bir f650 falan bulun da çeksin sizi....
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)