17/12/2006 Mersin Motor Cennet Cehennem ve Taşucu Gezisi
-
Reklamlar
-
çok güzel bir gezi olmuş paylaşım için sağol. Birde yemek masası ne güzel canım çekti uçsuz bucaksız
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
-
ben bu hafta cennet-cehenneme gezi yapalım diye
Ya adana mt'ye söyledim (toplantıda)
ya da içimden geçirdim, söylemedim
(hatırlayamıom)
ama temiz kalpliymişim, onu biliyorum
güzel bi gezi olmuş
[COLOR="Red"][B]geçmişte BUnReCU idi[/B][/COLOR]
[B]ama hâââLâââ[/B]
[B][COLOR="Magenta"]chica del viento[/COLOR][/B] [B]of 01 [/B] :cherry: & [B][COLOR="Lime"]miss dr[/COLOR][/B] ::159::
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
gezi güzel olmuş gerçekten paylaşım için teşekkürler ama hani cennet hani cehennem?
-
buyaz oralardan 3 kere geçmiştim sayenizde tekrar hatırladım katılımı yüksek çok nefis süper bir kısa seyahat olmuş katılan değerli üyelere ve bizlerle bölüşümünüz için çok teşekkürler..
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
-
Geziniz harika olmuş fotoğraflara baktıkça içi gidiyor insanın...
-
way bea gerçeekkten güzel olmuşşş
biz adanaMT olarak henüz daglardan inemedik sıcak yerlere
[FONT="System"][/FONT] Kap Redbull"unu Gel GÜzelim::comico::
-
[COLOR="Red"][B]geçmişte BUnReCU idi[/B][/COLOR]
[B]ama hâââLâââ[/B]
[B][COLOR="Magenta"]chica del viento[/COLOR][/B] [B]of 01 [/B] :cherry: & [B][COLOR="Lime"]miss dr[/COLOR][/B] ::159::
-
Anlamadığım bir şey var... Gezi Mersin Motor'un gezisi. Hatta adresi de www.mersinmotor.com Bu sitenin gezisinin Motosiklet.NET'te ne işi var? Motosiklet.NET'te yapılan tüm gezileri biz gelip mersinmotor.com sitesine açabilir miyiz bu durumda?
Biz gezi fotoğraflarımızda, geziye katılan arkadaşların forumdaki kullanıcı adlarını belirtiyoruz fotoğraflar altında ki, insanlar tanısınlar diye. Bu fotoğraflarda yer alanlardan kaç tanesi sitemiz üyesi (aktif anlamda)?
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
-
18 Aralık 2006, 09:38
Prometheus adlı üyeden alıntı
Anlamadığım bir şey var... Gezi Mersin Motor'un gezisi. Hatta adresi de
www.mersinmotor.com Bu sitenin gezisinin Motosiklet.NET'te ne işi var? Motosiklet.NET'te yapılan tüm gezileri biz gelip mersinmotor.com sitesine açabilir miyiz bu durumda?
Biz gezi fotoğraflarımızda, geziye katılan arkadaşların forumdaki kullanıcı adlarını belirtiyoruz fotoğraflar altında ki, insanlar tanısınlar diye. Bu fotoğraflarda yer alanlardan kaç tanesi sitemiz üyesi (aktif anlamda)?
sayın moderatörüm.
gezi yazılarının bu sitede ve diğer sitelerde yayınlamamın amacı mersinimizi tanıtmak doğa güzelliklerini göstermek. dikkat ettiyseniz diger sitelerdede gezilerimizi yayınlıyorum. motosiklet net te yapılan geziler diyorsunuz. anlıyamadım ne demek istediğinizi? yeni motosiklet net ayrı bi yerdemi gezi yapıyor. dikkat ettiyseniz bu sitedede mersin mt olarak yerimiz var. bizler mersinde motorcu arkadaşları bir çatı altında toplamak tanışmak yardımlaşmak eğitmek amaçlı bir site kurulmuş ayrımız gayrımız olduğunu zannetmiyorum. ayrıca herkez üye olabilir. herkez katılabilir. herkes gezilerini yazabilir. daha önce zaten motosiklet net e üye idik ve yaptığımız geziler yayınlanmakta idi. mersin formuna üye olan birçok arkadaş bu siteye zaten üyeliği var. sayısını soruyorsunuz. kesin sayı istiyorsanız araştırmam lazım. fakat hayır formumuzu mersin olarak kullanamazsınız diyorsanız. lütfen mersin mt yi ve mersin kayıtlı olan üyeleri silin.
kimsenin yerini daraltmaya niyetimiz yoktur. isteyen mersin mt ye kayıt olur yaptığı gezileri yayınlar. bekleriz
sevgiyle kalın
stunc -honda titan -honda twister
motosiklet özgürce yaşamak, rüzgarla yaşırmak tır.
-
18 Aralık 2006, 10:02
Yine güzel bir gezi olmuş.Hafta sonunun keyfi çıkarılmış.. Kahvaltı masasıda süperdi hani..Fotolar için tşk...
-
18 Aralık 2006, 10:28
@stunc63 Üstat gezinin çok keyifli geçmiş belli. Paylaşım için teşekkürler. Bu birlik ve beraberlik devam etsin.
Görüşmek üzere.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
-
18 Aralık 2006, 10:52
Paylaşım için teşekkürler güzel bi organizasyon olmuş kıskandım valla )
Tekerleğimi Yakarım Ama Ruhu'mu Asla
İVAN ( serh@t )
-
18 Aralık 2006, 11:26
hava güzel gezi güzel katılım yüksek
paylaşımınız için saolun
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
-
18 Aralık 2006, 12:27
Çok keyifli bir gezi olduğu zaten fotolardan da belli ellerinize sağlık çok güzel olmuş
-
18 Aralık 2006, 12:46
eroldayı adlı üyeden alıntı
hava güzel gezi güzel katılım yüksek
paylaşımınız için saolun
+1111111111111111111 çok güzel gezi ama keşke cennet cehennem' i de görmüş olsaydınız. neyse o ayrı bir gezi konusu olur . farınız, yolunuz, marşınız, zihniniz açık olsun.
-
18 Aralık 2006, 15:08
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
-
18 Aralık 2006, 17:16
tüm yorumlar için teşekkürler
cennet cehennem e gelince 200 m ilerimizde idi fakat kahvaltı faslımız uzun sürünce gitmekten vazgeçildi. gidilecek yolun daha yarısındayız. yol uzun, malum hava erken kararıyor.
stunc -honda titan -honda twister
motosiklet özgürce yaşamak, rüzgarla yaşırmak tır.
-
19 Aralık 2006, 01:38
Walla gözlerim o resimleri aramadı değil yani
-
19 Aralık 2006, 14:31
isim bahane birliktelik şahane diyelim ozaman. tatlıya bağlanması dahada güzel
[B][SIZE="2"]yaşamam için, motor sürmem lazım. motor sürmem içinse yaşamam!!![/SIZE][/B]
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler