mersin mt nin gözbebeği ciks33
doğum günün kutlu olsun.
nice mutlu,huzurlu,sağlıklı,motorlu ve bol rüzgarlı senelere
mersin mt nin gözbebeği ciks33
doğum günün kutlu olsun.
nice mutlu,huzurlu,sağlıklı,motorlu ve bol rüzgarlı senelere
[B][SIZE="2"]yaşamam için, motor sürmem lazım. motor sürmem içinse yaşamam!!![/SIZE][/B]
Oooooo Alper cim doğum günü kutlu olsun. bak dün birlikteydik ama bir şey soylemedin.
Nice uzun sağlıklı mutlu ömürler diliyorum kazasız belasız başarılı sağlıklı.
Doğum günün kutlu olsun kardeşim. Daha nice seneler görüşmek üzere. İyi varsın kardeşim.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
doğum günün kutlu olsun,sağlık huzurlu uzun bi ömür diliyorum
bana kalbin kadar temiz olan bu sayfayı ayırdığın için çok teşekkür ederim. büyüklerin ellerinden küçüklerin gözlerinden öperken soranlara selamımı bir borç bilirim.... haaa bu arada nice yıllara ciksciğim. öpüldün(mü acaba?)
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
Doğum günün kutlu olsun.nice mutlu sağlıklı senelere
kaan'ım çok teşekkür ediyorum sana,
ömrümden bir sene daha akıp geçmiş,bugün bakıyorum da,
neler neler sığdırmışım geçen bir yıla...
ne sevdalar yaşamışım, ne amansız kavgalar vermişim, yaşamın en azılı arenasında,
gün gelmiş kahkalara boğulmuşum, gün gelmiş en kederli anların tam ortasındaymışım...
avuçlarımdan habersizce akıp geçmiş bir yıl daha,
ve gün bugün olmuş bense bir yıl daha yaşlanmışım.
ömrümden geçen bu bir yıla minnettarım ki sizleri tanıdım.
sevinçlerimi, üzüntülerimi, şakalarımı, kahırlarımı benimle paylaştığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.
ömrümün gelecek evrelerinde de hep beraber olmak dilekleriyle
İYİ Kİ VARSINIZ...
tekrardan hepinize teşekkür ediyorum.
(akşam müsait olan bütün dostlarım, benim ikinci evde buluşacağız yemek vs ayarlanacak maksat beraber olmak) sizleri seviyorum.
tekrardan,
kaan'ıma,yücel abi'me, hasan abi'me,sencer kardeşim'e, vlad 1462 ve future shock dostlarıma TEŞEKKÜRLER İYİ Kİ VARSINIZ
Doğum günün kutlu olsun.Sağlıklı,mutlu nice nice nice yıllara..İyiki doğdun..İyiki varsın..(Keltoooşşş)
bizim kel oğlanın yine şairliği tutmuş.
aman aman nazar değmesin yine sağa sola saldırmasından iyidir
[B][SIZE="2"]yaşamam için, motor sürmem lazım. motor sürmem içinse yaşamam!!![/SIZE][/B]
doğum günün kutlu olsun
Arkadaşımızın Doğum Gününü Kutlar
Nice Seneler Dilerim
[B][U]motosiklet.net@hotmail.com[/U] [/B] (İsteyenler Ekleyebilir) :cat:
hepinize çok ama çok teşekkür ediyorum
İYİ Kİ VARSINIZ
ya ne zaman dogdun daha dün bahçede top koşturup oynuyodun arkandan b lu donun düşerdide zor toplardık yıllar nasılda geçiyor neyse nice yıllara sana söz on sekizine girdiginde seni diskoya götürecem kafanı yorma sen
doğum günün kutlu olsun allah nice doğum günleri görmeyi nasip eder inşallah kardeş.......................................
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)