canım sıkıldı hadi dedim bir motoruma bakayım.Baktım güneş gelmiş üstüne o yazılar da palıyor biranda aklıma o KANGDA yazılarını iptal etmek geldi .... efenim malzemeleri yazıyorum....
bombaaa gösterge aydınlatması değişti
buda ön park süper oldu süperrr
1-1 adet ekmek bıcağı ve düz ağızlı tornavida(ben kullanmadım ama )
2-1 litre sıcak su (fazla ısıtmaya gerek yok )
evet işe başlıyoruz beni çok üzen ama sevdasından vazgeçemediğim motorum benim
nıhaaaa geber pislik markayı katlediyorum bıcağı alttan soktum ve manivela şeklince yazıyı sökmeye başlıyorum
bir an içimden acaba yanlış mı yaptım? diye bir ses geldi ama başladım artık ve marka yazısı sökülde geriye böyle bişi kaldı
artık bilekleri çalıştırma zamanı aldım elime bezi daldırdım sıcak suya birazcık elim yandı neyse başladım silmeye....
işte sonuç
buda öteki tarafı
aklımdan şu önündeki sinyalleri söküp karartmak geçiyor siz ne dersiniz birde o ön farı söküp mercekli fara cevirmek istiyorum.....bunun için fikir bekliyorum sizden... unutmadan farın üstündekini de cıkardım çok güzel oldu bence...
son olarak paslanan egsoz borum bunu nikelaj mı kaplatayım yokhsa gidip yensini mi alayım.....
evet babam gelmişti eve ilk iş arabayı geri geri park etmekti aldım arabayı geri park ettim açtım bagaj kapısını ve etrafı rahatsız etmiyecek şekilde muzik açtım... arabımızın plakası BuRaK BRK garaj olduğuna inandınız mı?
evet sinyalerin camlarını söktüm ve çorabı geçirip baktım nasıl duruyor diye
buda başka bir açı
bir daha baktımda cidden süper olmuş ya iyiki sökmüşüm yazıları
bu sewgi hiç bitmezz
işte sonuç