[MT İstanbul]19 Temmuz 2006 Galata Der Saadet-6
-
Reklamlar
-
soner benı unutma
liste başı ben olacağımmm....
____it's my life_1982____
-
japondan şaşma,çine bulaşma........
-
yaz.
tweety.S ve tmrbaykal
çok çalışmam lazım çoook.:)
-
bende bende....
ama beni en sona yazcan
yoksa gelirim
varsada gelirim
ikisinin ortası yok
gelcem demekki
içiyorum o halde varım
biliyonuzmu ben içince görünmez oluyom......
etrafına bir baksana evrendeki herşey sana hizmet etmek için yaratılmış.........
-
-
yaz abicim gecte olsa orada olucam
[COLOR="Blue"]NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE[/COLOR] [COLOR="Red"]Bizki ustasıyız vatan sevmenin...[/COLOR]
-
ÇarŞambaya Dersaadet Pazara DarÜlaceze...
[B][COLOR="Red"]AĞIRADAM...[/COLOR][/B] [COLOR="Blue"][B]SAVAŞ BİÇER İSTANBUL A Rh (+) HONDA TRANSALP XL 650V[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]SAVAŞ-BARIŞ-ULAŞ KURTULUŞA KADAR SAVAŞ....[/B][/COLOR]
-
-
17 Temmuz 2006, 17:49
ya sonercim a slında pazar gunu akalteke ile baskına gelecektik... ama .. cumartesi akşama doğru kafayı yedirtecek bi olay yaşayınca keyfım kaçtı gelmedım.. kusura bakmayın güzel eğlenmişsınız...
[B][COLOR="Red"]AĞIRADAM...[/COLOR][/B] [COLOR="Blue"][B]SAVAŞ BİÇER İSTANBUL A Rh (+) HONDA TRANSALP XL 650V[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]SAVAŞ-BARIŞ-ULAŞ KURTULUŞA KADAR SAVAŞ....[/B][/COLOR]
-
17 Temmuz 2006, 17:55
SAVASXXL adlı üyeden alıntı
ya sonercim a slında pazar gunu akalteke ile baskına gelecektik... ama .. cumartesi akşama doğru kafayı yedirtecek bi olay yaşayınca keyfım kaçtı gelmedım.. kusura bakmayın güzel eğlenmişsınız...
Umarım başka bir gezide görüşürüz diyecektim ama biz zaten her şarşamba görüşen dostlarız
-
17 Temmuz 2006, 18:02
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
-
17 Temmuz 2006, 18:41
-
17 Temmuz 2006, 19:07
dishy adlı üyeden alıntı
sana katılıyorum başka halt yemıyoruz http://www.motosiklet.net/forum/show...t=17854&page=7BU TOPİK COK ÖNEMLİ AMA KİMSE İLGİ GÖSTERMIYOR AMA GEYIK BOL BİZDE KEYİF ADAMLARIYIZ YA NERDE GEYIK BIZ ORDA
TEK AŞKIMFENERBAHÇEalbatros-fb@hotmail.com
-
17 Temmuz 2006, 19:36
EEEEHHHHH YETER BE HER HAFTA ÇARŞAMBA BUNE BE SİZİ Mİ DİNLİCEZ !!!
LEYN SESİNİZ TAAAA TAKSİME GELİYO BE GECENİN Bİ YARILARINA KADAR AYIP BU KADAR EĞLENİLİNİRMİ YETER ŞİKAYET EDİCEM KÖPRÜYÜ YIKÇAKSINIZ ADAMLAR ZATEN 10 SENEDE Bİ YAPIYO Bİ KÖPRÜYÜ !!!
Dostların en darkı beni unutma
-
17 Temmuz 2006, 19:37
ALBATROS-FB adlı üyeden alıntı
abisi diz duyarsız değiliz güzel bir organizasyon yapılsın hep beraber katılacağız
konuya bende yazdım söylenilen güzergah kalabalık motor gurubu ile beşiktaş-karaköy-eminönü, sahil yolunu kullanarak cennetten E5 e girip boğaz köprüsünden geçip bağdat caddesini takip edip bostancı ve oradan tekrar minibüs yolu ve ikinci köprüye bağlanarak turumuzu bitirelim.
sende biliyorsun ki bu imkansız birsürü araba ve trafik ışığı kısa bir sürüş olursa süper olur dedim neyse ya bence baştan oku
ilk sayfada kesin bir şeyler belirince hep beraber gideceğiz söz
-
17 Temmuz 2006, 19:46
Bende sizlerle tanışıp aranızda olmayı çok istiyorum
Bende sizlerle tanışıp aranızda olmayı çok istiyorum.Geçen çarşamba günü sizleri galata köprüsünde dışardan seyretdim bir motor meraklısı olarak aranızda olmak istedim buğün ise tesadüf sidede sizleri buldum ve siteye üye oldum.Benide aranızda kabul ederseniz beni çok mutlu edersiniz.Görüşmek dileği ile...............
-
17 Temmuz 2006, 19:48
aydinolmez adlı üyeden alıntı
Bende sizlerle tanışıp aranızda olmayı çok istiyorum.Geçen çarşamba günü sizleri galata köprüsünde dışardan seyretdim bir motor meraklısı olarak aranızda olmak istedim buğün ise tesadüf sidede sizleri buldum ve siteye üye oldum.Benide aranızda kabul ederseniz beni çok mutlu edersiniz.Görüşmek dileği ile...............
sadece mutluluk duyarız,kabul etmek ne demek,Buyur gel.
[B]"Akıllı olanlar sebepler konusunda tartışırlar,ama nihai kararı sonuçta sürekli aptallar verir...!"[/B]
-
17 Temmuz 2006, 19:50
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
-
17 Temmuz 2006, 19:53
şişman olsaydı dahada çok sevinecektim
hoş geldin gel dışarıda kalma buyur içeri gel...
aydinolmez adlı üyeden alıntı
bekleriz...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler