LesPaul adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar aynı gün MCGYVER' ın da doğum günü. böylece aynı gün ikisinide kutlarız. Haydi Regal Raptorcular bizim için de bir araya gelmek için bahane olsun
http://www.motosiklet.net/forum/show...d=1#post334175
LesPaul adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar aynı gün MCGYVER' ın da doğum günü. böylece aynı gün ikisinide kutlarız. Haydi Regal Raptorcular bizim için de bir araya gelmek için bahane olsun
http://www.motosiklet.net/forum/show...d=1#post334175
Bahsettiğin "yarın" çoktan oldu.crato kişisi adlı üyeden alıntı
Hadi artık ! Nerede bu bilgiler ?
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
dogum günün şimdiden kutlu olsun erhan..
inşallah pazar gelmeye calışacam..
[COLOR="Blue"]NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE[/COLOR] [COLOR="Red"]Bizki ustasıyız vatan sevmenin...[/COLOR]
yaz kilyos dönüşü uğrayacaz
To know me is to love me....
hala üye kalma hakkım varsa,önçalışmalarımı biraz daha erteleyip şereflendirmek isterim doğum günü kutlamanızı skull um mkull umSkullhunter adlı üyeden alıntı
Ducatista:)
Erhan, Pazar günü sabahtan Körfez Pisti programımız değişmeyecek değil mi? Dönünce de doğumgünü programına başlarız... Ben geliyorum yani
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
doğum günün kutlu olsun erhan kardeşim. benim doğum günümde 14 temmuz. yani ikimizde yengeç burcuyuz. nice mutlu senelere arkadaşım...
doğum günün kutLu oLsun erHan iyiki doğdunda bu siteyi kurdun
[COLOR="DeepSkyBlue"]øØ |[ ߀Nim s€vdคM maviDir , mคvi iSe uMut... รєภ ђ€p yür€ğiNi mคvi Tut... ® ]| Øø
TR - - A Rh+ ---> MæVi PæNT€RL€R - [/COLOR]
Evet crato kardeş nerde bu bilgiler verde patlatıcaz orayı.ledo adlı üyeden alıntı
Erly ridersı ve çeteyide ben çekicem benim doğum günüm için yapcaz süper bi toplantı
sevgili skullhunter arkadaşımızın doğum gününü kutlar,sağlık ve mutluluk dolu nice seneler dilerim.
Selam,
Skull yarın akşam dünya kupası finali var!!! Umarım bu detayı unutmazsınız yer ayarlarken...
Bir de hadi yaw, yer söyliin de motorları nereye park edeceğimizi bilelim
Sevgiler,
AA.
34 GS xxxx, may the force be with you...
MoER, MoMMO
ledo adlı üyeden alıntı
gecikme için özür dilerim.
bilgiler ilk mesajda, buyrun...
Ben, kimine göre deli, kimine göre keyifli, kimine göre lanet-li, kimine göre pek bi’ dertli, kimine göre efendi, kimine göre sadece biri, kimine göre hiç biriyim.
Ben, crato’yum.
Tebrikler için teşekkurler. Herkesi Doğum günüme bekliyoruum
Starsailor bizi şereflendirdiğiniz için ayrıca teşekkurleeer.
mehmet programda herhangi bir değisiklik olmadi.
MACGYVER Skullhunter doğum gununuz kutlu olsun nice mutlu senelere arkadaşlar ...
pır pır pır pırrr eee ama bu uçmıyooo
napalım karadan devam edicez... selçuk
doğum günün kutlu olsun erhan benide ekleyin burayı bulan arkadaşı kutluyorum benim mahallemde bulduğu için
sımdıden dogum gununuz kutlu olsun pazar bende ordayım fazla kalamasamda ugrarım
Slwer +1
m € c l ü q
Nedemek istedin pek anlamadım ama erhanın d.g. kalabalık olur ama sığarız inşallah, ya bide mekan önemli değil önemli olan bi araya gelelim neyse polamik cıkmasın yine bak sana otomatik mesaj gelir seni ipten filan almam ona göre bana güvenmeashes adlı üyeden alıntı
TEK AŞKIMFENERBAHÇEalbatros-fb@hotmail.com
erhan'ın isteği üzerine orası seçildi, ben kendi isteğimle belirlemedim.ashes adlı üyeden alıntı
Ben, kimine göre deli, kimine göre keyifli, kimine göre lanet-li, kimine göre pek bi’ dertli, kimine göre efendi, kimine göre sadece biri, kimine göre hiç biriyim.
Ben, crato’yum.
Aslında fena olmaz ashes, ama o kadar günahı 1 vakit namazla affettiremezsin Gerçi bir yerden de başlamak lazım değil mi?ashes adlı üyeden alıntı
BİR GÜN HERKES [B]ABS[/B]'Lİ OLACAK!!! [B]ABS[/B] SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN:)
Tabi ya koskoca site kurucusu Erhan kardeşimin topiği böyle sesiz olurmu dur bende mikser olayımda iyice corba olup renk gelsin len ersen bu havada şampanyayı kim kaybetmiş biz bulalım iceceksen evden getir icersin ortalığı bulandırma yağlı ilmik hazır ona göre ama erhana söylersin cıkşta seni bi serinletir seni kırmaz hadi yarın gelsin bi doğum günü pastası ye bide limonata ic ölmessin hatır icin ciğ dana yenir
TEK AŞKIMFENERBAHÇEalbatros-fb@hotmail.com
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)