izmir mavişehirde honda 750 shadow ile 0-100 hızlanma. parkede yaklaşık 5-6 saniye.
http://www.youtube.com/watch?v=WyPkIyNwOZA
http://www.mehmetemin.com.tr/honda/honda.wmv
izmir mavişehirde honda 750 shadow ile 0-100 hızlanma. parkede yaklaşık 5-6 saniye.
http://www.youtube.com/watch?v=WyPkIyNwOZA
http://www.mehmetemin.com.tr/honda/honda.wmv
abi ne yapmışın yaa iki arada dönüp duruyon
abi kamerayı biraz yukarı koysaymıştın ibreyi görurdum gorunuyo ama kaç yaptıgını goremedık
Kawasaki z750s O Bir Aşk
ağırlığına göre bayağı iyi hızlanıyo.. tşkkrler..
CBR 600F Honda,
göstergenin sonu 190 tam ortası 100. videoda 110a falan çıkıyorum.
fotoğraf makinasını göğsüme bantlamıştım doğru yere bakmasına bile şükretmek lazım
çok yüksek torku olan bir motora sahip olduğu için 250kg ağırlığa rağmen böyle hızlanıyor. (maksimum tork sadece 3000 devirde) ama rüzgar direncine karşı grenaj vs olmadığı için 160a kadar çok çabuk çıkıp 160ta takılıyor daha gitmiyor. zaten cruiser motorla 160la rüzgardan dayak yemişe dönüyorsunuz.
çok yüksek hızların tehlikesinden bahsetmeme heralde gerek yok.
birde asfaltta iken böyle kolay olmuyor. düşük devirde yüksek torklu ve ağır motor olduğu için çok fazla patinaja düşüyor, 90a kadar yanlayarak gidiyor ama çok dengeli. (zaten 100de 3. vitese geçmek gerekiyor) kaygan asfaltta 6-7 saniye daha gerçekçi bir rakam. inanın cruiser diye gitmiyo sanıp aynamda nokta olan otomobilcilerden bıktım.
not: otomobilcilerle kapışmıyorum sadece kalkışta güvenlik için farkı açıyorum yoksa tahriklere sıkıştırmalara başlıyorlar, ne kadar gittiğini göstermezseniz vazgeçmiyorlar ve sizi tehlikeye sokuyorlar.
Çok güzel makina.
hondanın sıtesınde gormustum oncamı var motorun bence orjınal camı mukemmel yakısıyor ...
Kıvanç Tüfekçioğlu - İzmir Dikili
teşekkürler.
bana sık sık soruluyor, o fiyata yarış motoru alırdın niye bunu aldın diye.
bende cevap olarak şunu söylüyorum:
ben yarışmı yapıcam yarış motoru alayım? gezi yapıcam, gezi motoru aldım.
racing motor alanların büyük çoğunluğu örümcek adam misali büyük güç büyük sorumluluk getirir kuralından kazalar geçirip kötü durumlara düşüyorlar. evet benimde altımda racing olursa bende 250 basarım. o yüzden almıyorum basmıyorum, düşük devirde torklu ve sesli gezi yapıyorum.
en iyi tekne hangisidir? ARKADAŞININ TEKNESİ.
o yüzden racing merak ediyorsan arkadaşının racingini 1-2 kullancan hevesini alcan AMA KENDİNE ALMICAN...
benim düşüncem budur.
bu arada cam malesef sadece sürücünün üstüne gelen rüzgarı kesiyor ama aerodinamik olmadığı için motor daha hızlı gitmiyor. yani komforlu yolculuk yaparsın ama yelkenle gitmek gibi birşey ben çirkin olduğunu düşünüyorum birde. tabi şahsı fikrim.
buradaki yoldaki tahrik ve sıkıştırlmalar ile ilgili yoruma sonuna kadar katılıyorum ayrıca motorsiklette hız sınırının 70 km olduğunu düşünürsek ve genelde sağ şeridi kullandığımızı kamyon bile 90 la gidiyor biz ne yapalım... video hoş olmuş bu aradamemin1857 adlı üyeden alıntı
güzel makina bende curiser kullanıcısı olarak race makina alsam bende hız yaparmıyım diye bazen düşünüyorum galiba yaparım bunda bile bazen 140 lara çıkıyorum sonra kendine gel aloo diyorum gazı kesiyorum.
güç altındayken o gücü hissetmedikten sonra hayabusa alsan ne fayda .
\'NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE\'
İ.E.T.T GERİ DÖNDÜ,YAŞASIN AKBİL
kapışmak isteyene haddini bildir kardeşim güç sende ayıp bişey değilmemin1857 adlı üyeden alıntı
Müstakbel Shadow sahibi mi konuştu ne?serkan79 adlı üyeden alıntı
Yakında sen de bildirirsin hakkımızı artık...
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
yok ben daha adayım secenek çok olunca kafa karışıyo ama bende bilmiyodum shadow 750 nin bu kadar iyi gittigini artık kararımı verdim arkadasın sayesinde bugün işten eve dönerken i..e lacivert bi kartal 34 as 9654 (yanlıs hatırlamıyosam) beni altına almaya çalıştı sıkıştırdı ama ben altımdaki oyuncakla kaçamadım ondan aslında mesele kacmak değil yetişebilsem zaten adamı indirip gidonun neyse ben çok konusmaya basladım ben sahilde tıngır mıngır gezerim diyodumolcan138 adlı üyeden alıntı
hmm iyiymish
''her şey zehirdir,mühim olan dozdur.'' kızıldereli atasözü
Alttan Motorgaçli Çifttekersel Dengelik Götürgeci.
Yeni yanlama videosu,
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?p=268038
Dostum, motorunun performanslı kullanımda (otoyolda 140 civarı, şehir içinde ve hızlanmalarda ivmeli kullanım) yaktığı km.'de ortalama yakıt nedir acaba ?
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
Sürekli performanslı kullanırsan 100kmde tam 5 litre yakıyor. Aşırı efendi kullanırsan 3.5-4litre kadar.
(Deposu çok ufak, yaklaşık 10 litre, bütün gün basınca yaklaşık 200kmde bir bitiyor)
Benzin göstergesi yada uyarı ışığı yok, 120yle giderken stop ediyor, alttan rezerv vanasını açıp benzinciye gidiyosunuz
Düz yolda maks 160 yapıyor. Yokuş aşağı çevre yolunda 180i geçti gösterge. Cruiser olduğu için o hızlarda rüzgar dövüyo adamı
Verdiğin bilgiler icin tesekkurler
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
Gülegüle kullan alet güzelmiş bayaa da çevik..
[COLOR="Indigo"][/COLOR][B][I]Patatessogan geri döndü[/I][/B]
güzel bilgiler gerçekten. benzin göstergesinin olmadığını söylemen de hoşuma gitti. regal alacağız da millet benzin göstergesi yok diye laf ediyor. aha koca honda da koymamış benzin göstergesi.
May the Force be with McLaren Mercedes
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)