Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

19 Mayista Anitkabirdeydik (MT)- Resimli

REKLAM ALANI
    gupilya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Truva 250 TR
    kaç kişi kaıldı bilen var mı?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ahmet6946 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    suzuki gn 125
    Kawa kardeş ben ordaydım hatta resim de yolladım gelir gelmez siteye ama yapamadım herhalde Nick imdeki resim de oradan

tunoka - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 600 ABS

19 Mayıs Gezimiz(Bizde ordaydık)

İstanbul Hareketimiz
    Cuma sabahı saat 06:00 sıralarında toplanmaya başladık.Katılımın umduğumuz kadar olmayacağı endişesi ile küçük gruplar halinde yollara düşmeye başladık.Ben ve eşim 6 motorlu grubun içinde idik(tabii en tecrübesizi bizlerdik) grup liderimiz ve artçımızın uyumlu idaresi ile ortalama 120km hızla daha önce tespit edilmiş mola yerlerinde dinlenerek emin (konvoyun sonunda bizi takip eden sağlık ekibi,tamir servis ekibi,birbirleri ile telsiz bağlantısı bulunan lider ve görevli arkadaşlar sayesinde) ve keyifli bir şekilde Ankaraya ulaştık.Ankara gişelerinden çıkarçıkmaz Ankaralı motocu arkadşlar bizi karşıladı ve korfejin oluşturulacağı AKM'ye kadar bize refakat ettiler.

Ankara yolunda mola

AKM'de hazırlık Bu kadar olacağını tahmin etmemiştim ama inanın 100 lerce motor vardı ve biz varız dedik...

Ve..Anıtkabire hareket...
    Burada birşeyler söylemek gerekirse....Orada olacaktınız arkadaşlar,yaşamak lazım o anı.Ankara trafiği bizim geçişimiz için durduruldu AKM'den Anıt kabire kadar halk yollarda bizleri selamlarken bizde kornalarımızla karşılık verdik...

Anırkabir'e çok yakın bir yerde bize ayrılan bölüme motorlarımızı park ettik ve Anıtkabire yürümeye başladık

İşte ordayız ve gururluyuz

Resimde görülen çakı gibi iki asker(kasklı olan ben... ..ne. ne nolmuş.. ..motorcuyuz ya )

Çok keyifli bir yolculuk yaptık...MT den bas bas bağırdım Ankaraya gidiyorum diye kimse bi şey demedi..Şimdide MT'den kimse yoktu diye sitem eden arkadaşlar var..Ben de onlara sitem ediyorum...

Motosikleti
    KAWASAKI Z750 S / SUZUKI GS500
    2move paylaştığını güzel fotolar için teşekkürler

ben de bu güzel korteje katıldım gelmek isteyipte imkan bulamayan bütün arkadaşları temsil ettik orada ... hepiniz bizimleydiniz

batuhan35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki ER-5 Motosikleti: Kymco Activ 110
    Alıntı KaWa-JaWa/HaWa-CıWa adlı üyeden alıntı
    ayağına , koluna , bileğine ve yüreğine sağlık TUNOKA helal olsun
    resimler için teşekkürler
    turcel abı ne soylesem.....helal olsun sana eline sağlık....
    resimler süper...
    bız ıstanbulda 10 kısı toplanamadık....
    he unutmadan yarın gelıyormusunuz.??
    ____it's my life_1982____

Janus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Abi helal olsun size be. Bir grup olmayı, o grup olarak var olduğunu göstermeyi,en önemli yerde en önemli zamanda hakkını vermişsiniz. Helal olsun size arkadaşlar. Çok duygulandım gerçekten gözlerim doldu inanın.
    Freni var, duruyo.

Süper Moderatör (BBRR) Barış Şuşut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    MT ye üye arkadaşlar münferit olarak bu organizasyona katılmıştır...Elde türk bayrakları ile yapılan bu müthiş organizasyonu dahi MT yi karalama amaçlı kullanan arkadaş siteden sürekli uzaklaştırılmıştır..

Duyuru yapılır .Üyeler bu duyurulara katılıp katılmamakta serbesttir..Bu kim vatanını daha fazla seviyo göstergesi olamaz .
    [B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]

Motosikleti
    CBF 600 ABS
    ne oldu anlamadım benim topik nerelere gitmiş

VOYAGER - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM GTS 250 , HONDA BEAT , HONDA TODAY
    Tum Katilan Arkadaslarin Bileklerine Yureklerine Saglik. Boyle Tek Vucut Tek Yurek Olunmasi Gereken Bir Harekette Oyle Veya Boyle Ayrimcilik Yapilmasi Hic Hos Degil. Giden Arkadaslar Basta Olmak Uzere Onlara Gonulden Destek Veren Tum Arkadaslara Tesekkurler.

Shrieker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var bi şeyler
    Bravo, inşallah seneye ben de gelebilirim !
    "Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana

Alıntı tunoka adlı üyeden alıntı
    ne oldu anlamadım benim topik nerelere gitmiş

aynı konu hakkında 3 topik olunca birleştirildi hepsi burada
    [B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]

hakomzitr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    truva 150t-18
    Çok güzel bir görüntü olmuş ümit ederim seneye bende katılabilirim.

Motosikleti
    CBF 600 ABS
    Alıntı BBRR adlı üyeden alıntı
    aynı konu hakkında 3 topik olunca birleştirildi hepsi burada
    İsabetli olmuş, Teşekkürler...

Tenere600 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Caponord 1200
    Mükemmel bir organizasyondu, emeği geçenlere teşekkürler.Gelemeyenlerde derdine yansın.Zira yanılacak kadar vardı.

Mozaik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı BBRR adlı üyeden alıntı
    MT ye üye arkadaşlar münferit olarak bu organizasyona katılmıştır...Elde türk bayrakları ile yapılan bu müthiş organizasyonu dahi MT yi karalama amaçlı kullanan arkadaş siteden sürekli uzaklaştırılmıştır..
    Duyuru yapılır .Üyeler bu duyurulara katılıp katılmamakta serbesttir..Bu kim vatanını daha fazla seviyo göstergesi olamaz .
    Kimsenin kimseyi karaladığını sanmıyorum.
    Şimdi şöyle bir şey var BBRR kardeş ,
    Yaşın varsa biraz anımsarsın, eskiden bazı mitinglerde kimsesi olmayan ufak tefek grupçuklar , mitingin bir anında en öne geçerek , pankart açarlardı, sonrada grupçuktan bir kişi bu olayın fotografını çeker ve ertesi gün kendi dergilerinde yayınlarlardı.
    Genellikle başlık şu şekilde olurdu
    " dün halkımız pankartımızın arkasında Binlerce insanla yürüdü !!! "
    falan filan yani
    ( konuyla alakası yok öylesine dedim yani )
    19 mayıs organizasyonunda birşeyler yapmak adına gayretlerim oldu.
    MT den kimse yoktu , vardı meselesine girmem
    Ama daha önce açılan topiclerde kitle uyudu, kimseden , geliyoruz,gelmiyoruz diye bir ses çıkmadı.
    Moderatörlerin de , destek anlamında topiği öne çıkarmak ya da kitleyi hareketlendirmek gibi bir katkısını ben göremedim.
    sen gördün mü ?
    selam eder , saygılar sunarım.

Not :Benim üyeliğim de silinir mi sence ?

ahmet6946 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    suzuki gn 125
    Arkadaşlar işte bizimde t-şört lerimiz olsaydı herkes orada birbiri ile daha kolay tanışır birbirini görürdü değilmi moderatör arkadaşlar t-şört ler ne zaman geliyor saygılarımla bekliyoruz

pazer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tek kelimeyle;SÜPERSİNİZ!!!

ccdora - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    kutlarım tek kelime ile... ama tüğlerim diken diken oldu, bu günlerimizde ona çok ihtiyaç duyuyorum, kalbi ruhlarımızda olan atamıza dualarımı yolluyorum... tüm katılımcıları tekrar kutluyorum...

19 mayıs organizasyonunda birşeyler yapmak adına gayretlerim oldu.
    MT den kimse yoktu , vardı meselesine girmem
    Ama daha önce açılan topiclerde kitle uyudu, kimseden , geliyoruz,gelmiyoruz diye bir ses çıkmadı.
    Moderatörlerin de , destek anlamında topiği öne çıkarmak ya da kitleyi hareketlendirmek gibi bir katkısını ben göremedim.
    sen gördün mü ?
    selam eder , saygılar sunarım.
    Anlayan için bu cevabı yazmama gerek yoktu ...Buluşma duyuruldu moderatörlerin buluşmalara destek vermesi gibi bir durum söz konusu değil..Ancak bu talep edilirse yardımcı oluruz ..bize bu yönde bir talep olmadı...
    Mt den katılım istenen seviyede olmadı ise bu işi organize eden arkadaş yeterli derecede başarılı değildir...Suç MT üyelerinin değildir..

Not :Benim üyeliğim de silinir mi sence ?
    Cevap : Evet silinir...Kurallar çok açıktır hiç bir MT yöneticisinin üyelerle kişisel sorunları yoktur kurala uymayn kişi hak ettiği cezayı alır....

MoToR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ DR 800 BİG-JİNLUN 250
    Türküm,Doğruyum,Motorcuyum başka ne söylenebilirki,
    ATAM HUZUR İÇİNDE YAT SENİ SEVİYORUZ
    SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler