kaç kişi kaıldı bilen var mı?
Kawa kardeş ben ordaydım hatta resim de yolladım gelir gelmez siteye ama yapamadım herhalde Nick imdeki resim de oradan
İstanbul Hareketimiz
Cuma sabahı saat 06:00 sıralarında toplanmaya başladık.Katılımın umduğumuz kadar olmayacağı endişesi ile küçük gruplar halinde yollara düşmeye başladık.Ben ve eşim 6 motorlu grubun içinde idik(tabii en tecrübesizi bizlerdik) grup liderimiz ve artçımızın uyumlu idaresi ile ortalama 120km hızla daha önce tespit edilmiş mola yerlerinde dinlenerek emin (konvoyun sonunda bizi takip eden sağlık ekibi,tamir servis ekibi,birbirleri ile telsiz bağlantısı bulunan lider ve görevli arkadaşlar sayesinde) ve keyifli bir şekilde Ankaraya ulaştık.Ankara gişelerinden çıkarçıkmaz Ankaralı motocu arkadşlar bizi karşıladı ve korfejin oluşturulacağı AKM'ye kadar bize refakat ettiler.
Ankara yolunda mola
AKM'de hazırlık Bu kadar olacağını tahmin etmemiştim ama inanın 100 lerce motor vardı ve biz varız dedik...
Ve..Anıtkabire hareket...
Burada birşeyler söylemek gerekirse....Orada olacaktınız arkadaşlar,yaşamak lazım o anı.Ankara trafiği bizim geçişimiz için durduruldu AKM'den Anıt kabire kadar halk yollarda bizleri selamlarken bizde kornalarımızla karşılık verdik...
Anırkabir'e çok yakın bir yerde bize ayrılan bölüme motorlarımızı park ettik ve Anıtkabire yürümeye başladık
İşte ordayız ve gururluyuz
Resimde görülen çakı gibi iki asker(kasklı olan ben... ..ne. ne nolmuş.. ..motorcuyuz ya )
Çok keyifli bir yolculuk yaptık...MT den bas bas bağırdım Ankaraya gidiyorum diye kimse bi şey demedi..Şimdide MT'den kimse yoktu diye sitem eden arkadaşlar var..Ben de onlara sitem ediyorum...
2move paylaştığını güzel fotolar için teşekkürler
ben de bu güzel korteje katıldım gelmek isteyipte imkan bulamayan bütün arkadaşları temsil ettik orada ... hepiniz bizimleydiniz
turcel abı ne soylesem.....helal olsun sana eline sağlık....KaWa-JaWa/HaWa-CıWa adlı üyeden alıntı
resimler süper...
bız ıstanbulda 10 kısı toplanamadık....
he unutmadan yarın gelıyormusunuz.??
____it's my life_1982____
Abi helal olsun size be. Bir grup olmayı, o grup olarak var olduğunu göstermeyi,en önemli yerde en önemli zamanda hakkını vermişsiniz. Helal olsun size arkadaşlar. Çok duygulandım gerçekten gözlerim doldu inanın.
Freni var, duruyo.
MT ye üye arkadaşlar münferit olarak bu organizasyona katılmıştır...Elde türk bayrakları ile yapılan bu müthiş organizasyonu dahi MT yi karalama amaçlı kullanan arkadaş siteden sürekli uzaklaştırılmıştır..
Duyuru yapılır .Üyeler bu duyurulara katılıp katılmamakta serbesttir..Bu kim vatanını daha fazla seviyo göstergesi olamaz .
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
ne oldu anlamadım benim topik nerelere gitmiş
Tum Katilan Arkadaslarin Bileklerine Yureklerine Saglik. Boyle Tek Vucut Tek Yurek Olunmasi Gereken Bir Harekette Oyle Veya Boyle Ayrimcilik Yapilmasi Hic Hos Degil. Giden Arkadaslar Basta Olmak Uzere Onlara Gonulden Destek Veren Tum Arkadaslara Tesekkurler.
Bravo, inşallah seneye ben de gelebilirim !
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
tunoka adlı üyeden alıntı
aynı konu hakkında 3 topik olunca birleştirildi hepsi burada
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Çok güzel bir görüntü olmuş ümit ederim seneye bende katılabilirim.
İsabetli olmuş, Teşekkürler...BBRR adlı üyeden alıntı
Mükemmel bir organizasyondu, emeği geçenlere teşekkürler.Gelemeyenlerde derdine yansın.Zira yanılacak kadar vardı.
Kimsenin kimseyi karaladığını sanmıyorum.BBRR adlı üyeden alıntı
Şimdi şöyle bir şey var BBRR kardeş ,
Yaşın varsa biraz anımsarsın, eskiden bazı mitinglerde kimsesi olmayan ufak tefek grupçuklar , mitingin bir anında en öne geçerek , pankart açarlardı, sonrada grupçuktan bir kişi bu olayın fotografını çeker ve ertesi gün kendi dergilerinde yayınlarlardı.
Genellikle başlık şu şekilde olurdu
" dün halkımız pankartımızın arkasında Binlerce insanla yürüdü !!! "
falan filan yani
( konuyla alakası yok öylesine dedim yani )
19 mayıs organizasyonunda birşeyler yapmak adına gayretlerim oldu.
MT den kimse yoktu , vardı meselesine girmem
Ama daha önce açılan topiclerde kitle uyudu, kimseden , geliyoruz,gelmiyoruz diye bir ses çıkmadı.
Moderatörlerin de , destek anlamında topiği öne çıkarmak ya da kitleyi hareketlendirmek gibi bir katkısını ben göremedim.
sen gördün mü ?
selam eder , saygılar sunarım.
Not :Benim üyeliğim de silinir mi sence ?
Arkadaşlar işte bizimde t-şört lerimiz olsaydı herkes orada birbiri ile daha kolay tanışır birbirini görürdü değilmi moderatör arkadaşlar t-şört ler ne zaman geliyor saygılarımla bekliyoruz
kutlarım tek kelime ile... ama tüğlerim diken diken oldu, bu günlerimizde ona çok ihtiyaç duyuyorum, kalbi ruhlarımızda olan atamıza dualarımı yolluyorum... tüm katılımcıları tekrar kutluyorum...
Anlayan için bu cevabı yazmama gerek yoktu ...Buluşma duyuruldu moderatörlerin buluşmalara destek vermesi gibi bir durum söz konusu değil..Ancak bu talep edilirse yardımcı oluruz ..bize bu yönde bir talep olmadı...19 mayıs organizasyonunda birşeyler yapmak adına gayretlerim oldu.
MT den kimse yoktu , vardı meselesine girmem
Ama daha önce açılan topiclerde kitle uyudu, kimseden , geliyoruz,gelmiyoruz diye bir ses çıkmadı.
Moderatörlerin de , destek anlamında topiği öne çıkarmak ya da kitleyi hareketlendirmek gibi bir katkısını ben göremedim.
sen gördün mü ?
selam eder , saygılar sunarım.
Mt den katılım istenen seviyede olmadı ise bu işi organize eden arkadaş yeterli derecede başarılı değildir...Suç MT üyelerinin değildir..
Cevap : Evet silinir...Kurallar çok açıktır hiç bir MT yöneticisinin üyelerle kişisel sorunları yoktur kurala uymayn kişi hak ettiği cezayı alır....Not :Benim üyeliğim de silinir mi sence ?
Türküm,Doğruyum,Motorcuyum başka ne söylenebilirki,
ATAM HUZUR İÇİNDE YAT SENİ SEVİYORUZ
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)