Allah sahibine bağışlasın
[COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]
kazasız belasız günlerde kullan.iyi sürüşler
hayırlı uğurlu olsun,kazasız belasız güzelgünlerde kullanman dileğiyle
"ustaoglu4840",daha geçen hafta sizin oraları ziyaret ettim.Yergök motosiklet abicim.Yanlız pek kimsenin kaskla falan işi yok gibi.Aman diyim sen yapma.Kızı almışsın,bi tanede kask alırsan bizide sevindirirsin.Güle güle kullanmanı diliyorum...
hayırlı olsun hoca.. ama plakadaki yazı tipini sevdim.. nası yaptın onu?_? trafik bişi demiyomu?_
CBR 600F Honda,
keyifli sürüşler.. dikkatli git..
[SIZE="2"][B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="RoyalBlue"]there are 10 types of people in this world, those who understant binary and those who don't[/COLOR][/FONT][/B][/SIZE]
»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.»»»»»»
Foruma yazilacak konular ilgili bölümlere yazilmalidir. Yanlış bölüme açılan başliklar yöneticilerce ilgili bölüme taşınır... Tekrarı halinde SİLİNİR! Bu nedenle itiraz türü yazilarin da silinmesi, veya cevaplandirilmasi sorumlunun yetkisindedir.
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
Şikâyetler için... info@motosiklet.net
************** Site Yöneticisi: danger0 **************
Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk
güle güle kullan....
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
motoruna çok fazla bağlamışın yarın sorun cıkartığında çok üzülürsün bence fzla bağlanma!!!
ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
Hayırlı olsun. Güle güle kullan. Bende bu tip motor var. Cub tipi bir motor aldığına hiç pişman olmayacaksın çünkü hem fiyat olarak uygun hem çok az yakacak hemde sorun cıkarmayacak. Tabi kibar kullanmak şartıyla
bu ne yaa.bişeye benzetemedim.
hayırlı olsun kazasız belasız kullan..
nie fazla bağlanmasın bağlansın canım sevginin sınırı olmaz.
motorun hayırlı olsun gerçekten çok güsel ,ancak dikkat et ön teker yağışlı havalarda normal bi motordan hem hafif olması hemde ince olması sebebiyle fazla kayar kendini yerde bulman anlık olur ,aman diyeyim ben sana.
valla
ah bi kessem ayaklarımı yerden,kanatlanıp rüzgarla ,
kükreyip motorla,keşfetsem dünyayı başladığı yerden[COLOR="Yellow"]***[/COLOR] [COLOR="Red"]şam piiii yonnn [/COLOR][COLOR="Yellow"]***[/COLOR]
hayırlı olsun kazasız belasız keyifli sürüşlerde kullan..
hızlı yaşa,yavaş sür,genç değil geç öl..
kazasız belasız sürüşler
her şey mümkün değil
hiç bir şey de imkansız
allah kaza bela vermesın gule gule kullan
Kawasaki z750s O Bir Aşk
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)