Kawasaki'ye göre "Sizi şehirde bulunduğunuz yerden, dağ yollarına ve aradaki tüm yollarda taşımak üzere tasarlanmış"
ER-6 ları pek düşünmesemde ER-6 üzerine şeklilenen bu model oldukça hoş
Kawasaki'ye göre "Sizi şehirde bulunduğunuz yerden, dağ yollarına ve aradaki tüm yollarda taşımak üzere tasarlanmış"
ER-6 ları pek düşünmesemde ER-6 üzerine şeklilenen bu model oldukça hoş
Ben naked motorları gerçekten seviyorum ve bence, son derece göze hitap eden, hoş bir motor yapmış. Sadece far tasarımını beğenmedim
GÖZLERDE YAŞ YOKSA RUH GÖKKUŞAĞINA SAHİP OLAMAZ
tasarım olarak naked bir modeli andırsada depo ve sele yapısı itibariyle touring gibi rahat bir kullanıma sahip olacağını düşünüyorum. umarım bu motor gelene kadar kawasaki'nin distribütörü değişir.
Ben, kimine göre deli, kimine göre keyifli, kimine göre lanet-li, kimine göre pek bi’ dertli, kimine göre efendi, kimine göre sadece biri, kimine göre hiç biriyim.
Ben, crato’yum.
MANKEN GİBİ OLMUŞ.MAKİNA SÜPER.BEN ŞAHSEN CHOPPER İSTİYODUM AMA BUNDAN SONRA BU DA OLABİLİR.GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL.
[I][B][COLOR="Blue"]Ahmet KÖSE[/COLOR][/B][/I]
[I][B][COLOR="Blue"]05544016341[/COLOR][/B][/I]
::tutkuy::
Crato'nun da dediği gibi fazla alışagelmedik bir motor.Ducati Multistrada'ya benziyor;farkettiyseniz ikisinin de dik oturuş pozisyonu ve yüksek gövdesi enduroyu andırsa da naked sınıfına daha yakın.
Kolpa Adamları
güzel güzel....çok hoş ve şık....at gibi maşallah....bende ER6'yı pek bişeye benzetemesemde bu güzel olmuş
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
heralde enduro bi süper makina da .. tek kelimeyle mükemmel olmuş bence transalpten daha şık diyebilirim mesela
Bencede bu makine Enduro gibi duruyor çok güzel estetik bir görüntüsü var acaba fiyatı nasıl olacak ...
çok tatlı olmuş bu tadından yenmez ki be kardeşim.
\'NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE\'
İ.E.T.T GERİ DÖNDÜ,YAŞASIN AKBİL
Er-6n'den çok daha aerodinamik görünüyor...
naked tan ote V-Strom'a, Transalp'e, F650'ye karşılık uretilmiş gibi duruyor
MOTORDA İÇİMİ AÇACAK BİR ŞEY HİSSETMEDİM...............
[COLOR="Red"]UMUT DENEN ŞEY UMUTSUZLUK KORKUSU İNANÇ DENEN ŞEY YOKLUĞUN DUYGUSU[/COLOR]
güzel gibi duruyo.. bi denemek lazım ama yinede strom un yerını tutarmı
!
cok guzel bır tasarım olmus bence
[i][u][b]''''GERCEKCI OL İMKANSIZ OLANI İSTE'''' 34 AZ 3637 TEK ASKIMM MOTORUM HERSEYIMMM.
AMA MALESEF SATIYORUM.....[/b][/u][/i]
[b]Denize ve Özgürlüğe[/b]
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
Sadece farı hoşuma gitmedi onun dışında güzele benziyor
[COLOR="red"][B][I] 4 zamanlı --> ::144:: <-- 2 zamanlı (A rh 2TT)[/I][/B][/COLOR]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)