Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 123 ... SonuncuSonuncu

Cumhuriyet Gazete Reklamı

REKLAM ALANI
    Khutuck - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2.5 yıl akbil, sonra CuBuF150, şimdi Fazer, az KTM

Not:Yeniden biçimlendirince yazı mahvoluyor, 60 piksel için beni kırmayın lütfen

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Shrieker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var bi şeyler
    Hayır kimse tehlikenin farkında değil , herkes ayakta uyuyor veya uyutuluyor.Malesef insanlar bu tehlikeye , ortak düşmana karşı birleşme zamanının geldiğini anladıklarında iş işten geçmiş olacak
    "Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana

ylmzzz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Z800
    düşmanlar aramızda dolaşıyor polis bile çoğu zaman bişey yapamıyor. avrupa birliği yüzünden istediğimizi yapamıyoruz.
    Türk'ün Türk den başka dostu yoktur. dostumuzu düşmanımızı bilelim
    Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat
    Ertuğrul_Öz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dışı büyük içi küçük sarı şey
    Dinamometre araca tekerden bağlanmış. o gücü vermiş. Gücün %12 mekanik kayıpla arka tekere ulaştığı varsayılarak motor gücü 212 bg çıkmış

Bu arada Türkiyede motosiklet için dyno var mı ? Yoksa otomobiller için olan kullanılabiliyor mu?

Diyecektim ki "Bulunduğu Yer: Eindhoven/Hollanda"
    [COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]

MeTaL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Artık Yok ama Olacak ...
    Eee ben hiçbirşey anlamadım bu resimden ne demek istiyorsunuz şimdi siz ...
    Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.

ceko35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Piaggio X-EVO & Ducati Monster
    Milleti uyutuyorlar.. sacma sapan televizyon programlarıyla , devletin uygulamış olduğu politikayla hem milletin ekonomik tehlikesi, hemde yurdumun rejim tehlikesi cok yuksek duzeylerde bulunmaktadır. bunların farkında olan ve malesef ellerinden bisey gelmeyen bazı kesimler var.. polis hicbirsey yapamıyor, toplumun akıllı olanları kafalarını guvenli bir yerlere sokmaya ugrasıyorlar cunku seslerini cıkardıkları zaman yalnız kalıcaklarını devletinden bir destek goremiyceklerini biliyorlar. ordumuzun şerefsiz terörüstlere bu kadar musamaha gostermelerinide hayretle izliyorum. eskidende yurdumuzda terör durumları vardı ama bu şerefsizler devletten bu kadar yüz bulduklarını hatırlamıyorum.. onlar bizim 10 şehidimizi alır biz onlardan 100 şerefsiz gebertirdik...
    ben daha askerligimi yapmadım ama iki universite okudum bitirdim.. bu yakınlarda askerligimi yapıcam ve gonullu olarak doguya gitmeyi aktif gorevlerde operasyonlarda bulunmayı cok istiyorum...

uyumayın artık milletimm.. aptal aptal magazin programlarını izleyip, ekrandaki şebeklikleri şerefsizlikleri aşağılıkları takip edeceginize biraz kendinize bakın.. ailenize bakın.. cevrenize bakın komsularınıza bakın.. cok fazla degişmedimi etraf?? artık eskisi gibi degil.. hem gelişiyoruz millet olarak hemde yozlaşıyoruz hemde uyutuluyoruz politik ve ekonomik tehlikenin farkına varın artık...

Türk Milleti Bölünmez , izin verilemez.........
    KSK FOREVER ... 35½

delitay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    artık yok.....
    çok düşündürücü bir reklam olmasına karşın halaa anlayamayanlarımız var. acı...
    yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür
    ve bir orman gibi kardeşcesine...

Motosikleti
    Artık Yok ama Olacak ...
    Allahım ya halen anlamayanlarınız var diyor! Ben oraya baktığım zaman Cumhuriyet gazetesinin bilboard ilanını ve Osmanlıca bir yazı görüyürorum. Ne demek o yazı onu merak ettim? Cumhuriyetinize Sahip Çıkın! Falan mı yazıyor ee o zaman sonunda neden soru işareti var? Siz çok anladınız sankide yorum yapıyorsunuz ...

delitay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    artık yok.....
    cumhuriyetinize sahip çıkmazsanız bu hale geri dönüş yapacaksınız, uyanın artık şu ölü uykusundan diyor. bilmem anlatabildimmi???
    yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür
    ve bir orman gibi kardeşcesine...

tigermbz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati 797
    ne o cumhuriyet gastesi yeterli satış yapamadığı için kapanacak diye mi ekrana ters bi şekilde tehlikenin farkındamısınız yazmışlar
    arkadaşlar yaklaşan tehlikenin adını söyleyelim bırakın cumhuriyet gastesini bunlar reklam kokan laflar:
    amerika ile savaş yapacaz bikaç seneye
    önce iç karışıklıklar ve ekonomik yıkımlarla bizi zayıflatmak amacındalar.

pazer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yazı Osmanlıca değil.Türkçe.Sadece irticai teklikeye dikkat çekmek için tersten "tehlikenin farkında mısınız?" yazmışlar.
    Metal anlamadıysan özel mesaj at,detaylı anlatayım.

motocycleboyreigns - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R26-MZ 251-SRAD 750
    Tehlikenin farkındayız şahsen ben birşey yapmayıp oturmayı planlıyorum.Gelsinler alsınlar ülkemi.Atsınlar beni evimden.Süründürsünler sokaklarda.Bayrağımı çiğnesinler.Kardeşimi öldürsünler.Beynimi yıkasınlar.Ama kask takmalı,ehliyet alınmalı,kredi ile Harley alınmalı,düşük cc ile başlanmalı.

musti81 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Seyhan 125
    ben farkındayım dusunmeden alamıyorum kendımı çokuntuyude bılıyorum sızle konuşmakta ısterım ama kıtlencek

richy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    eğer Türkiye'nin şu anda karşı karşıya olduğu tehlikeden bahsedilmek istendeydi o yeşil rengin yanına sarı ve kırmızı da eklenmeliydi.
    ama reklam kokan hareketler bu kadar olur
    ==============================
    ==============================

Forumdan Uzaklaştırıldı Sonsovalye - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Polaris Kar Motoru
    Renklerle zaman harcamaya gerek yok. Tehlikenin boyutları ortada ve her yönden sarmıştır vatanı. Yugoslavya gibi parçalamaya çalışıyorlar bizi..

Motosikleti
    Artık Yok ama Olacak ...
    Alıntı pazer adlı üyeden alıntı
    Yazı Osmanlıca değil.Türkçe.Sadece irticai teklikeye dikkat çekmek için tersten "tehlikenin farkında mısınız?" yazmışlar.
    Metal anlamadıysan özel mesaj at,detaylı anlatayım.
    Vallaha saol ya ama tersten okumak hiç aklıma gelmedi. Bir ara Osmanlıca derslerine katılan bir arkadaşıma uğramıştım onun kitabında gördüğüm harf figürlerini anımsattı bana ve bende Osmanlıca olduğunu düşündüm bir an . Eeee ne olmuş "TEHLİKENİN FARKINDA MISINIZ?" yazıyorsa? Farkına varmaya ne gerek var ki! zaten her gün gazetelerde yurdun karış karış özelleştirme adı altında satıldığını görmüyormuyuz? Görüyoruz! O zaman? ...

musti81 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Seyhan 125
    enflasyon düştü arkadaşlar

RAPTOR666 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kıçımı başımı dağıttığım motor SKYTEAM ST 200 TR
    tehlike nedir ? irticanın hortlama ihtimali mi yoksa , o ihtimalin çok geride olmasına rağmen halkın düşüncelerini başka bi yerlere kaydırmaya çalışan medyamı

eğer tehlike için bilgilendirme yapacaklarsa ozaman yazıyı tersten diil sarı-kırmızı-yeşil yazsınlar siyasi parti kuklası olan basın organlarından da bu beklenirdi zaten
    (( :KONYA MT İÇİN DOKANDIRIN : ))
    BİR AĞAÇTAN BİNLERCE KİBRİT ÇIKAR , BİR KİBRİT BİNLERCE AĞAÇ YAKAR

mostwanted_57 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xmax 250 ABS
    siyah üzerine yeşil yazı yazmışlar. bunu anlayan anlamıştır zaten. ne anlama geldiğini

Alıntı RAPTOR666 adlı üyeden alıntı
    siyasi parti kuklası olan bi basın organından da bu beklenirdi zaten
    Cumhiriyet gazetesimi siyasi parti kuklası. hiç güleceğim yoktu. sen diğer gazeteleri tv kanallarını bilmiyorsun galiba. tayyipe yağcılık yapmak için neler yapıyolar. Metin Uca nın 2. kitabını yani "yes yerine orrayt demek caiz midir hocam?" okumanı tavsiye ederim. gazetelerden derleme yapmış bir bölümde. tayyiple ilgili yağ damlayan haberler var. buraya koyardım onları ama yasaktır sanırım

RAPTOR666 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kıçımı başımı dağıttığım motor SKYTEAM ST 200 TR
    ben hiç bi gazete ismi belirtmedim basın organlarının nerdeyse hepsi siyasi parti kuklası onu demek istedim bu ve bunun gibi bisürü şey çıkabilir zamanla konu irtica değilde başka bişeyde olabilir güç onların elinde nede olsa birisi doğuda biton büyük baş çiftliği kuruyo 2 ay soora bi bakıyosun kuş gribi die bişii çıkmış 2 ay soora bidaha bakıyosun adam pastorize yumurta çıkartmış noldu yumurta üreticileri tepe taklak oldu ondan soora temelleri daha önceden atılmış bi fabrikanın ürettiği pastörize yumurtalardan adam parayı götürdü bu olayın gelişmesindeki pay kimin başkaları tarafından kontrol edilebilen basının
    (( :KONYA MT İÇİN DOKANDIRIN : ))
    BİR AĞAÇTAN BİNLERCE KİBRİT ÇIKAR , BİR KİBRİT BİNLERCE AĞAÇ YAKAR

1. sayfa 123 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler