125cc scoter 4 zamanlı ne türlü modifiye yapılabilir sonuç nasıl olur ? parçaları nerden bulabiliriz?
125cc scoter 4 zamanlı ne türlü modifiye yapılabilir sonuç nasıl olur ? parçaları nerden bulabiliriz?
ERASER WİLL COME BACK
powerbyaydin
Ninja motor Malossi markasıyla Şanzıman ve motor modifiye kitleri satıyor.
Bu adresten ulaşabilirsin.
Detaylı bilgide bu adreste mevcut
http://www.ninjamotor.com/malossi-site-fr.htm
sağol adres için @Mengu16
daha başka bilgileri yazan olursa sevinirim
ERASER WİLL COME BACK
scooterlarda ilk adımda egzoz değiştiriliyor, sonra şanzıman, performans öncelikli karbüratör, silindir hacmi artırma (büyük cc kiti, gerçi 125liğe de yapıyorlar mı bilmiyorum ama speedfightta 50cc'ye 70cc'lik, 100cc'liğe de 120cc'lik kitler takılıyor). saat itibariyle aklıma gelenler bunlar, daha kafamın çalıştığı bir saatte bi kaç kalem daha aklıma gelebilir (saat 01:50)
imza, safrane
selamlar
scooter üretiliş amacı performans memnuniyetinden ziyade rahatlık olan bir model üreticiler makinayı bir bütün olarak birbiriyle uyumlu üretiyorlar ve bunu ciddi mühendislik hesaplamaları ile yapıyorlar yapacağınız modifiye için makinanıza kıymayın diyorum
hehe speedfightın rahatlık amaçlı olduğuna katılmıyorum, en azından o her yol engebesinde bunu omuriliğime direkt aktararak bunu anlatıyor
imza, safrane
aşırıya kaçmayın ama altına bi (mor,kırmızı) bi neon kılıklı lamba fena olmaz bi kaçta kuru kafa resmi yapışdınmı olmuştur...
selam beyler cpi hakkında bilgisi olan varmı?
bahsettiğim 90 lık scooter şu modifiyeye açık olan
kardeş benim makinam presto 125 scooter modifiye etmek istersen once lambalara siyah cam filmi koy sanayide yada araba egzozcularında performans egzozu motorun hızından memnun değilsen silindir değişimi 2-3 led ışık aküyü yormayan motor rengine göre koltuk kılfı benim makinaya bunları uyguladım,Ve memnunum sizlerede tavsiye ederim
Hic oynaşma motorunla, sessiz sessiz bin onun haddi o kadar..Fazla kurcalarsan o zevktende mahrum kalırsın.
benim motora büyük silindir taktırdım yakınca racing scooter olucak ama az ve öz bakım yapmam lazım sadece ışıkla bitmez taktıracağın egzoz tek 2beygirlik güç kazandıracak silindiride eklesen hava filtresini değiştirsen iş değişir o zaman
125lik makina değişmez ama performas bakımından cook değişir siz ne tavsiye edersiniz ??????
arkadassm modifiye istiosan gir bak belki yardımcı olabilirim die düşündüm [url]http://www.scooter-system.fr/galeries/index.html
Kardeş adres için teşekkür ederim işime yaradı
Abi ayıp oluyor, Aydın da kıroysa
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Unuttuğundan değil abi ya Çalışıyor çocuk, nete filan girmiyor.. Biz sürekli görüşüyoruz, farklı şehirde olmanızdan kaynaklanıyor..Kışa sezon kapanır tekrar nete dalış yapar Zaten motoru yok, üzülüyor
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)