3 Tekerlekli Piaggio 3r nin tanıtım filmi
Video Linki
3 Tekerlekli Piaggio 3r nin tanıtım filmi
Video Linki
Biz arkadan çift tekerlekli scooterlara alışmıştık ama bu nereden çıktı şimdi
Yaw bu yarış motoru olsa anlarım daha fazla temas alanı, daha fazla tutunma diye. Ama bu makina zaten scooter ,eti ne budu ne. İki teker de yeter buna. Fazlası israf olur kanımca. Kaldı ki videoda ,gittiği parkurdan iki tekerlekli olarak gidemiyormu ?
Adamlar yapıyor...
ŞAMPİYON FENERBAHÇE...MONDİAL 150 ZAT...
Sevgili Arkadaşlar, Bu filmi dikkatle seyrettiğiniz zaman, sadece dönüşlere dikat çektiğini göreceksiniz.Akira adlı üyeden alıntı
İşte esas meselese zaten burada. Bu tür üç tekerlekli ( ki genelde arkada çift teker olur ) motorların en büyük problemi dönüşlerdir.
Oysa bu alet, virajlarda ikiteker le aynı performansı gösteriyor.
Piaggio bu motorla çok büyük bir teknoloji sergiliyor ve bir nevi gövde gösterisi yapıyor.
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
Piaggio fanatiği mi var aramızdaPiaggio bu motorla çok büyük bir teknoloji sergiliyor ve bir nevi gövde gösterisi yapıyor.
helal olsun adamlara çalışıp yapıyolar
0 rh(+) Rüzgarın hissetmek ve iki teker üzerinde olmak kadar keyifli ne var şu hayatta
kim? nerde? Ben şahsen bu konuda son derece objektifimSkullhunter adlı üyeden alıntı
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
vayyy be bak elin gavuruna sen nelerle uğraşmışlar
[FONT="Comic Sans MS"][B][U][COLOR="Red"][SIZE="2"]ZEKİ ÇEVİK VE AHLAKSIZIM[/SIZE][/COLOR][/U][/B][/FONT]
Bu tasarım çukurlardan kazasız belasız kurtulmamıza yardımcı olabilir sanki
teknik olarak güzel duruyor
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
artık ön teker kayma problemine son yani,,
tekerin altına mucır gelse bile yandaki tutunmaya devam edicek... güzel
ben böyle bişi düşünmüştüm ama adamlar çok hızlı yaaa....
yanlız şunu anlayamadım; amortisör kendi etrafında nasıl oluyorda dönmüyor onu çözemedim..
benim ön amortisör etrafında dönüyor ??
on amartısorda donmek ne demek
o nasil oliyor
çok ilginç bi alet
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
güzel değil
4 tekerli paten gibi
zevkimi çıkar beee onunnn!!!!!
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
made in piaggio tartışmak bile abes bence
Bu pek de yeni bir teknoloji sayılmaz aslında 1960 lardan beri mekanik ve elektronik sistemler vasıtasıyla yatan 3 tekerlekli taşıtlar var.
Örnek resimler için Bkz.
http://www.tonyfoale.com/gallery/Trike/index.htm
üç tekerlekli taşıtlar 20. yüzyılın başından beri var.Akira adlı üyeden alıntı
Teknoloji ise bunlarla, filmdeki biçimde viraj alabilmekte gizli...
dokunmayın ledo nun piaggio suna
Scooter In Mucidi Efsane Piaggio Dan Kendisine Yakişan Bir Araç Olmuş Kismetse Fuarda Göreceğiz
Yazdıklarımı pek dikkatli okumuyorsun gibi geldi ledoledo adlı üyeden alıntı
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)