Bu motor seneye satılıcakmı bilgisi olan varmı birde superlight 150 modeli ile arasındaki farkları biliyormusunuz
Bu motor seneye satılıcakmı bilgisi olan varmı birde superlight 150 modeli ile arasındaki farkları biliyormusunuz
çok hoş motormuş yaw
Sanki biraz virago ya benzetmişler gbi,Dimi
görüntüsünden belli işte farkları V motor+250 lik+ses de biraz daha iyi olabilirBu motor seneye satılıcakmı bilgisi olan varmı birde superlight 150 modeli ile arasındaki farkları biliyormusunuz
Bu motorun varlığını dün öğrendim.Ve 2006 baharına getirileceğini duydum..Mondial 250 mct almayı düşünüyordum.Ama bu motorumu beklesem diye düşünmeye başladım..Fiyatı abartırlarmı acaba,bu resimden çok farklı birşey olurmu acaba falan diyede endişeleniyorum doğrusu.Motomax ı çok iyi bilmiyoruz.Ama bu motorun takipcisiyim merak etmeyin.Bu başlığa sahip çıkalım derim,selamlar
walla yaw piyasayı duman eder bu motor çıkarsa bi de uygun fiat yazdılar mı allaaaa
Açıkçası fiyat konusunda çok fazla bir abartı beklemiyorum
Keeway'in web sitesinde Superlight 150' nin fiyatı 459.900 Ft, Shadow 250 ise 559.900 Ft
Para birimi hakkında en ufak bir fikrim yo ama Superlight 150 2.500 ytl ise Shadow 250 de 3.000 ytl olur kanaatindeyim mantık böyle tabi iş ticarete gelince motomax ne yaapr bilemem ama ciddi olarak bende bu motoru düşünüyorum artık Fuar da görücez
ft nin para birimi olduundan eminmisin:D
bi de bunlar hala üretim aşamasındaymış herhalde 2006 baharında anca piyasada olabilirmiş de motomax ne zaman getiirirr bilinmez
ft=forint, macar para birimidir...
Motor 10 numara
bende 150lik süperlight düşünmeye başladımda vites olayı korkutuyor işte deer152 çok pahalıya geliyor ama vites yok..
ama öğrenirim bunu düşünürüm
Big Black SHARK
:cat:
34 FB 5731
arkadaşlar ben bu motoru yaklaşık bir ay önce tesedüfen nette buldum.
çok ilgimi çekti ve araştırmasını hemen yaptım ve sonuç olarak 2006 da getirmeyi ancak keeway 150 ini satış oranına bağlı olduğunu söylediler yetkili ağızdan.
ben benim için keeway 150 yerine 250 supershadow getirirmisiniz diye sorduğumda 2006 dan önce gelmez dediler.bende bu makinayı bekliyorum .
ve özellelikleride şu an piyasadaki 250cc lerin hepsine 10 basar
bu yüzden supershadow u beklicem .
fiat olarakta ben hesapladım 3,150 ytl yapıyor ama kar marjı ne koyarlar bilmem.ama yinede uygun bir fiatla satacaklarını umuyorum
işte geldim burdayımmmmm
Bekleyelim ve görelim dostlar..Beklenecek bir alete benziyo mübarek..
superlight 150 yi inceledim yaramaz ama bu motor saglam bişeye benziyor resme göre hatları güzel. superlight almak isteyenler beklesin bence...
süperlayt da piyasadaki dier 250 cc liklerden daha iyi bi görüntüye sahip aslında ama 250 lik olsa nie olmasın
3.510ylt gibi bir paraya gelirse çok uygun olur ve satılır. bu tip makşna istiyorum ve bu olabilir ama gelsin bir bakalım neleri olacak.150cc sorunlarına bakarak bir fikir edine biliriz sanırım...
motorcu motorcunun arkadaşı,dostu ve kardeşidir
150cc için kimse pek sorun beyan etmedi sanırım kimse titreşim war bile demedi artık ne kdr dooru ne kdr yanlış bilmiyorum ama hayırlısı bakalım en kötü ihtimalle 3850ytl gibi bi fiyat olcak yani
V2 motor oluşu beni cezbediyor.Alımlı yapısıda hoş.Birde fiyat makbul olur ve fazla gecikmezse muadilleri karşısında en şanslısı bu makine diye düşünüyorum...
http://www.keewaymotor.com/images/uj...r250-3_koz.jpg
Bence birde buna göz atın çok daha hoş duruyor. 250 landcruiser modeli
Total length: 2320 mm
Width: 915 mm
Height: 1075 mm
Distance from the ground: 150 mm
Motor: Two cylinder, four stroke, air cooling
Cubic capacity of the cylinder: 248cc
Nominal cubic capacity of the cylinder: 250cc
caliber x stroke: 49mm x 66mm
Performance: 13.0 KW/8000 rpm
Maximum performance: 16 N.M/6000 rpm
Ignition: CDI
Inducement: Electronic
Blank weight: 140 kg
Arkadaşlar daha önce Supershadow 250 modeli ile ilgili iki başlık açıldı.Biraz dikkatli takip edelim lütfen.Bu arada sorulan soruları kısaca cevaplayayım.
Öncelikle bu motoru Superlight 150 ile kıyaslamayın çünkü çok farklı kulvardalar.Sl150 sınıfının en iyisidir.
Supershadow modeli yamaha viregonun lisansı ile üretiliyor.Benziyor diyenler için açıklayıcı olmuştur sanırım.
Ayrıca fiyatı da max 3250 olacak Motomax'ten son aldığım bilgiler bu şekilde.Motor Ocak sonu en geç şubat başında Türkiyede.Marttaki fuarda sergilenecek.Ancak fuardan önce bazı Merkezi bölgelerdeki Showroomlarda bire bir görülebilecek.
Land Cruiser modelini hiç beklemeyin.O bu sene en azından yılın ilk yarısı gelmeyecek.
Ayrıca Sl150 nin satışlarına göre modelin getirilmesine karar verilecek yazmış bi arkadaşımız.Evet doğrudur.o karar verildi.Zaten Sl 150 nin satışları çok iyiydi.
Herneyse arkadaşlar motoru bir çok arkadaş gibi ben de bekliyorum.
Gelişmelerden sizi haberdar edeceğim.
Keyifli sürüşler
şimdi fiyat 3250 mi olcak dediler sana motomaxtan
valla bugün duyduğum en iyi haber bu olsa gerek.işallah değişiklik yapıp yukarı çekmezler fiyatları
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)