müthiş bir alet daha neler yapar bunlar
Gerçekten benim de hoşuma gitti açıkçası fakat bunu bir tasarım olarak düşünüyorum ben.İlerleme tabiki fakar kar motorsikletlerinin yerini alacağını düşünmüyorum.Motorsikletle ilgili bu gelişmeleri takip etmek,yeni motorsiklet üstüne çalışmaları görmek gerçekten hoşuma gidiyor.Herkese selamlar
hoş bunda denge tahminimden de iyi galba gerçi düşsende zemin yumşak ya
sukuturada olurmu bu alet acep
(( :KONYA MT İÇİN DOKANDIRIN : ))
BİR AĞAÇTAN BİNLERCE KİBRİT ÇIKAR , BİR KİBRİT BİNLERCE AĞAÇ YAKAR
cool..
evereste çıkılır bunla yaw. varmı acaba türkiye de bu ekipmanı satan bi yer ;?
Hayat, hâyâl..
arkadaslar..hic boyle seylerle ugrasmayin..benim burda civili lastikler var..)ben nerdemi yasiyorum..moskovadaa..burda kisin bi kac siyrik biniyor motorsiklete onlarda.. civili lastik..
harika bi icaat! bravo bunlar yakinda motorumuzu jetski ye de cevircek bi alet icad ederlerse daha da cok sevinirim...
all you need is love
KTM Bana göre süper bir makina ama bu sistemi görünce KTM Terciyimidir
Karlı havalarda ne yapıcagız diye düşünüyordum motorsuzluk olmaz deme ama çözümü var olduu
2moto firmasının geliştirdigi swichblade adlı ürünü türkiyeden nasıl temin edebilirim.fiyatı nedir.
belli ki eğlenceli bi makina biz tekerleklisini bulamıyoz herifler aşmışlar sınırları harka walla
manyak olmuş...bu kışa girmeden almam lazım bnim 125lie motor keyfimiz bitmesin dimi
MOTOR GÜÇLÜ ADAM İŞİDİR
ya ben uludağa çıkabilirim ne kadar tutuyomuş ki acaba böyle bişi yapmak.şahane bi icat ve tutulur bence.
gercekten dahiane bi buluş...burdanda şunu anlıyoruz...motorruhu insana herşey yaptırabilir................................
alonesx@
çinliler görmesin mondial için de yaparlar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)