evet çektiğiniz resimler arasında kurbağaların bile benden daha fazla resmi olduğunu görüp kurbağalar adına size teşekkür ederim...
www.enguclu.com ==>> EnGuclu Bilişim&Internet Hizmetleri
Sevgili MT dostları,
Harika bir pazar günü ardından gezi ile ilgili istatistiki bilgileri sizler paylaşayım dedim.
1. Katılan motor sayısı : 74
2 .Katılımcı sayısı : 132
3. Yenen çiğ köfte saysı : 269
Başta nurgüldemirbay arkadaşıma devamında katılan tüm arkadaşlara teşekkür ederim..
Gidişte çok hafif dönüşte dahada hafif kaza geçiren jasmine arkadaşımıza, Dönüşümüzü takiben hafif kaza atlatan gelişim ibo arkadaşımıza da geçmiş olsun..
Tunoka üstadın hanımının yaptığı nefis dolmalara ayrıca teşekkür..
Sevgili futureshock ile gelen aileden gelen böreklere teşekkür, sevgili vınvın ın minik poğaçalarına teşekkür.. Çiğ köfte imalatı sırasında bana mükemmel asistanlık yapan başta dominator ve nurrem e ve herkese ayrıca teşekkür..
S&S
gerçekten süpper eğlenmişsiniz ya gelemedim ya neyse bir dahaki sefere inşallah
Paşam eline koluna sağlık süperdi çiğköfteler.
Ersen'e katılıyorum deniz ve kalmalı biyerlere gidilebilir. kerpe - şile - kefken veya başka yerler olabilir.
KocaAdam(Süper Teneke) & Camadan & ChomChok & G.ECE
Dostum birdahaki gezide alırız rakımızıcamadan adlı üyeden alıntı
ama 70 cc olarak
bakınız:nasrettin hoca kazan doğurdu maddesi
KAMP ADAMLARI
olcay eyong bunu senin şerefine çektim kıskananlar çatlasın
vayyy beee...ne asill içermiş benim adamım...eee aslan içeceği dememişler mübareğe...ashes adlı üyeden alıntı
yukarıda bir fazer var...jantlarda bir fosfor ambiansı var...ne diyim artık...sahibi kimse zevk meselesi artık bize düşmez tabi...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
mete_han adlı üyeden alıntı
Evet abi bu sabah gittim aldım ordan servise bıraktım.İnşallah bu akşama kadar çıkarda ben de rahat ederim Bugün minibüsle geldim işe süper işkenceydi valla.Acayip alışmışım motora kendimi çok kötü hissettimcamadan adlı üyeden alıntı
Herşey süperdi.
viper_1 sizinle tanışmaktan memnun oldu...
Birdahaki geziye katılmamam için bana bahane bulmanız gerekecek.
Sizi ve bu siteyi seviyorum.
(Nurgül abla ve beni dönüşte bırakan ekibe ayrıca TEŞEKKÜR ederim...)
ashes, -MUSTURAKİ-, ahmet2k, ahmet777, alper_tim, araltı, BJK, Blacat, camadan, crato, demonicdreams, euramobil, ferni, forrap, frontier, FutureShock, Highway, kenan0014, koray_77, kırmızı, ledo, MACGYVER, Nemrut, NeTMaViSi, nurguldemirbay, nurrem, Rahmi&Halime, roadcarver, SAVASXXL, selase, Slwer, tunoka, TycOOn, vedat kaya, viper_1, VOYAGER, zuhtupasa
44 kişi okuyor 5 misafir 2 bukalemun
vay be bukalemun bile var siyedeashes adlı üyeden alıntı
birde yüzlerce kurbağa resmi
KAMP ADAMLARI
Skullhunter yanlış hatırlamıyorsam eklediğin son foto yol üzerinde ki ikbal in önündeydi.Siz ordayken bende önünden geçtim ordaki çocuklar gerçekten süper di fotolarını çekmeniz çok iyi olmuş
ne süper bi gündü bee
bi pantolonu indirdik sıcak oldu die resim çekmeyen kalmadı walla amma meraklıymışsınız
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
abi yaptık bir hata...ben ettim sen etme...Skullhunter adlı üyeden alıntı
tişört olayı noldu abi...kaç gayme kimden alıcaz...
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=14708
bu arada bizim organizasyonada herkes davetlidir...
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=14708
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
kardeş tişörtleri bben sattığım için sana 20,00YTL olur sen yabancı değilsinmete_han adlı üyeden alıntı
şaka bi yana sen bedenini söyle tişörtler tane 15,00YTl ve 15$
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
Herşeyden önce bu geziyi tertip eden ve iştirak eden tüm arkadaşlara teşekür ederim. Çok başarılı bir
organizasyon olduğunu düşünüyorum.
Her şey nasıl başladı derseniz? Herşey arkadaşımın web sunucusunun hacklenmesiyle başladı Gece nin
bir yarısı apar topar ofisinin yolu tuttuk, bir yandan sunucuyla cebelleşirken bir yandan da
laflıyorduk. Konu döndü dolaştı motosiklete kilitlendi. Derken motosiklet.net'in düzenlediği bir geziye
katıldığını ve çok memnun kaldığını söyledi. Hadi yaa felan dedim, demek öyle ha! daha önce sitenin
adını duymadım dersem bana darılmayın! vallahi cidden duymadım! Tabi bunda sitenin kabahati
olacak değil ya, kabahat bende...
Gerçi kendimi fanatik motorcu saymıyorum. Benim için motor bir hobi. Tabi güvenli, canıma malıma
kastetmediği sürece güzel bir hobi... Ancak bu hobiye yönelik bilgilerimi inkişaf ettirecek sitelerin de
peşine düşmeyecak kadar da tembel biriyim! Bu sebepten arkadaşım sayesinde motosiklet.net'i
öğrendim.
Sunucusunu sabaha doğru ayağa kaldırdık, herşey yoluna girdi, ve gecenin bi vakti tuttum evin yolunu.
Benim 150T1 kadıköy modada duruyodu oradan alıp sahilyolundan cevizliye doğru yolaldım. Bu arada sahilin
ışıklandırması mükemmel oldu arkadaşlar. Gece mutlaka sahil yolunda bi sürüş deneyimi yaşamalısınız..
Benden tavsiye etmesi...
Arkadaşımdan, 28 Mayıs'da sitenin bir gezi düzenlediğini öğrenmiştim. saaat sabah 5'e doğru eve geldim
ve doğruca siteye girdim. Üye oldum ve başladım benide ekleyin sapancaya gidecekler listesineee şeklinde
mesajlar göndermeye
Bu arada, toplu sürüş tekniklerini mutlaka okumam gerektiğini salık veren yazılara dayanamayıp okudum!
Yoculuk esnasında öğrendimki gerçekten bu toplu sürüş kurallarına uymak gerekiyor. Yoksa istenmeyen
olayların olması işten bile değil...
Yola çıkmadan önde depoyu tam anlamıyla doldurdum. Asya 150T1 in deposu yaklaşık 10.5 Litre.. Tahminimce
gidip gelmeye rahatça yetmeliydi ve de aynen öyle oldu. Siz siz olun yola çıkmadan deponunuz iyice
doldurtun arkadaşlar. Çünkü birkaç arkadaşın sıkıntı yaşadığını gördük. Bu ise gurubu gereksiz
bekletiyor ve vakit kaybettiriyor..
Pazar sabası saat 10:30 da Carrefour otoparkında buluştuk.. Doğrusu benim için bir ilkti. Hani
televizyonalarda filan görmüşlüğüm vardı böyle toplanmaları filan ama bizatihi içinde olmak çok değişik
ve güzel bir duygu. Bu arada oraya tek gittim ve hiç tanıdığım yoktu. Ama arkadaş edinmek sorun olmadı
sonuçta herşey biraz neşe biraz muhabbet aktivite ve insan tanımak içindi..
Orada her gruptan ve her tecrübe katmanından insanları bulmak mümkündü.. Merak ettiğiniz herşeyi,
istediğiniz kişiye sormakta serbesttiniz. Tam bir paylaşım ortamıydı. Bu arda, Carrefour otopark
görevlisinin bizlere şaşkın şaşkın bakışını eminim sizlerde farketmişinizdir. Hatta birinin, ya biri
şu güvenlikçinin resmini çeksin diye espri yollu söz söylediğini dahi işittim. Komik bi enstantaneydi..
250cc-600cc önceliği... Evet bu gruptakiler, paketler halinde saat 11 civarında, ilk önce yola çıktı.
ve bizim motorlar gibi 125-150cc aralığı olanlardan tam 1.5 saat önce vardılar Bizide paketlediler ve
birde grup sayıca çok olduğundan zühtüpaşanın uygun görmesiyle, grup ikiye bölünüp yola çıktık..
Heyt beee! ne andı! konvoy halinde yola çıkıyorsunuz.. Herkes birbirini kolluyor. Mümkün olduğunca
fermuar düzeninde kalmaya çalışıyorsunuz.. birbinirinizi geçmeden ve kollayarak yol alıyorsunuz... vs
vs.. tekrar yaşanması gereken güzel anlardı benim için.
Yol boyunca biraz fazlaca duraksadık sanırım. Bir kaç arkadaşın benzin problemi, bir arkadaşın kaskının
içine böcek girmesi gibi ufak tefek şeyler oldu. Ama çok ciddi bir kaza ve sorun yaşanmadı çok şükür.
Benim için zorlayıcı şeylerden birisi rüzgardı. Özellikle körfezi geçtikten sonra rüzgar hem geliş hemde
gidişte çok kuvvetliydi. Doğrusu biraz heyecan yaptı bende.. Belki bunu tecrübesizliğime vermek lazım..
saat 11:15 de yola çıkıldı ve takribi 13:30 civarında hedefe ulaştık. Sapanca gişelere ulaştığımızda
Sapanca grubundan Nurgül hanım grubu karşıladı, ve topluca mekana geçtik..
Hey hey heeeyyy. Sonunda mekandayız. Tam bir cümbüştü mekan. İlk başta dooğrusu nereye oturacağıma
tereddüt ettim. Sanki herkes birbirini tanıyorda ben tek kalmışım gibi geldi o an. fazla sürmedi ve
hemen bir masaya ilişi verdim. iyiki o masaya oturmuşum çünkü yemekler önce oraya geldi zaten kurt
gibi acıkmıştım. Sohbet muhabbet makara kikiri derken zaman geçti.
Mekanda en çok özlemini duyduğum şey bir adet HAMAK oldu. Vallahi arkadaşlar bir hamak keyfi yapmadan
dönmek içime otordu. Sağı solu kestim, hani acaba bi yarım saat bi yerde kıvrılıp kestirebilirmiyim diye
ama nafile! Sağlık olsun, ama bir dahaki sefere hamağımı kendim getirecem, daha olmadı ufak bi kilim
getircem yarım saatçik uyku molası , çok bişii istemiyorum ki ama değil mi?
Masada izmit grubundan iki arkadaşla tanıştık, ve istanbul grubundaki arkadaşlarla da tabiki.. Kimler
derseniz, 73umut, kozmiktohum, armagan..
Sizinle ortak hobileri paylaşan insanlarla birarya gelmek güzel bir hadise. "Hadise" daha güzel tabi ama
şimdi bu mevzuya girmeyelim Benim gibi birde çekim merakı olan biriyle tanışmak da daha iyiydi.
Sürekli mekanı ve insanaları çektik, ve tabiki motorlarııııı 25 dakikalık çekim yapmışız.
Müsait bir vakitte PC ye aktarıp sizlerla de paylaşacağım çekimleri.
Mekandan biz 4 kişi olarak ayrıldık. Yine fermuar düzenindeydik. 16:45 gibi yola çıktık sapancadan.
Yolda birkaç ufak tefek badireler atlatık ancak ciddi hiç birşey olmadı. Yalnız bizim motorlar (150cc)
hakkaten sıktı arkadaşlar. Yav tın tın bir türlü bitmiyor yol. Ben tam 19:00 da cevizliye eve ulaştım.
İki buçuk saat, birazda ufak mololarla motor sırtındaydık. Mesafa tam 131km idi. Doğrusu yanımızdan
vınnnnn diye geçen bazı motorları gördükçe şahsen ben iç çektim. Bir süre daha bu aletle devam edip
tecrübe kazanayım sonrasında 250cc lik bi motora bakıcam. Daha üstüne şimdilik bakmaya niyetim yok çünkü
beni öldürür
Günün sonunda tatlı bir yorgunluk vardı ve hızlı ve güzel bir günün getirdiği gülümseme.. İyi bir duş,
küvet kahve keyfi yorgunlukları da aldı götürdü.. Artık düzenlenecek aktivitelerin, gezilerin
müdavimleri arasında olacağım kesin görünüyor. Tüm arkadaşlara çook teşekür..
Birazda teknik bilgiler:
- Motor: Asya 150T1
- Moto Hacmi: 150cc
- Motorun Km'si: 6900km
- Alındığı Yıl: 27 Temmuz 2005
- Ehliyetim: var (sizinde olsun pls!!, ehliyetsiz olmaz)
- Sapanca için toplan yapılan km: 262km
- Tüketilen yakıt: 7.55 Litre
- Gezi günü benzin litre fiyatı (PO): 2, 87 YTL / Litre
- Ortalama Hız : 67 km/saat (molalar dahil)
- Bu yolculukta 100KM deki benzin sarfiyatı (ortalama) : 2,88 Litre / 100Km
Bu durumdaki ölçüm değerleri:
262 Km de 7,55 Litre Yaktım
------------------------------
1 Km de 0,0288 Litre Yaktım
1 km de 82 bin 600 LİRA yakmış oldu
100KM deki benzin sarfiyatı (ortalama) 2,88 Litre
100KM sarfiyat Tutarı :8,26 YTL, ya da 8 milyon 200 TL
Özetle arkadaşlar, 262KM süren gezi gününü, 21,6 YTL ödeyerek tamamlamış oldum. 2000 Model VW Bora 1.6 arabamla gelsem
Ortalama 86 YTL ödemem gerekecekti. Umarım bu bilgiler işinize yarar.
Ve resimler arkadaşlar, önce kendi resimlerim tabi Video çekimini de pek yakında siteye ekliycem..
Yeni aktivitelerde görüşmek dileklerimle...
Orhan DOĞAN
29 Mayıs 2006
İstanbul
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)