Yağmurda motorsiklet kullanmak
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
aman aman..... yağmurda sürat yapmakmı??? aman diyorumki amanlar aman yani :D
-
BBRR adlı üyeden alıntı
arkadaşlar ben iki senedir olayı şu şekilde çözüyom motorcular için üretilen vede hiçbir koruma özelliği olmayan (dizlik dirseklik) pahalı tulumlar yerine balıkçıların kullandığı alt üst 2 parça olan muşambalardan alıyorum hem çok iyi koruyo yağmurdan hemde çok ucuz
aldım değilde alıyorum dediğine göre belli aralıklarla alman gerekiyo...çabuk dağılıyolar dimi
ya istanbul karaköydede var hemde eşşek gibi kalın ve sağlamları var 15 milyona falan ama adamlar yeşil yada sarı falan yapmışlar olcak gibi diil)
yapsana bi siyah bi koyu lacivert falan.
-
Kışlık montlar soğuktan da koruyor mu? Montun altına ince birşey giyildiğinde mont kışın yeterince sıcak tutuyor mu çok merak ediyorum doğrusu.
Havalı tiplerin içi boştur çünkü "hava" boşlukları doldurur. Balonun içinde de hava vardır...
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
koruyormuş hocam koruyormuş.
bakalım kısmetse alcam bende.....
-
16 Aralık 2005, 00:15
yagmurda arabayla bıle hız yapmak karda hızdan daha tehlıkelı araba yuksek hızda suyun uzerınde gemı gıbı kayıyor arabayla en az 2 mılyon km fılan tecrubem var her kosulda su en tehlıkelisi
[url]www.since1910.net[/url]
BİLGİ PARAYLA SATILAMAZ. BİLGİ PAYLAŞTIKÇA ÇOĞALIR.
BİLGİ, KİTAPLARDA, BEYİNLERDE SAKLI KALDIĞI SÜRECE ANLAM İFADE ETMEZ
-
16 Aralık 2005, 00:19
Bıktım ben de zaten kat kat giyinmekten.En kısa surede kendime bir motorcu montu alacam.
-
16 Aralık 2005, 11:56
Merhaba,
Ben üstüme tam korumalı mont giyiyorum tamamen koruyor ve içimde sadece gömlek olsa bile üşütmüyor yalnız arabaların sıçrattığı çamuru akşam temizlemek sorun oluyor .
Altımda ise güzel bir kumaş görünümlü yağmurluk ve motor çizmesi var tek sorun işe veya eve girmeden evvel dizimden aşağıya bir hortumla su tutup çamurları akıtmak.
Bu gün fırsat bulursam montumun üstüne de bir yağmurluk alacagım. Böylece eve veya işe geldiğimde ustumede su tutabilirim. Zira güzelim mont nokta nokta çamurlanıyor ve temizliği fırçalamama rağmen zor oluyor.
-
16 Aralık 2005, 16:20
Pendik Asya Motor cu dan aldim bir hafta once ince ama kesinlikle saglam iki parcali bir yagmurluk, cok begendim. 60 YTL ye satti bana.
-
16 Aralık 2005, 17:06
Bende kumaş bir yağmurluk var. Poşet değil. Birde fermuarlı bir cantası var katlayınca A4 kağıdı boyuna geliyor. Dolaba kolayca sığıyor. Alt üst iki parça rengi mavi motorum ve kaskım gibi ;) . Ben alalı 2 ay oldu sanırım. Eminönün'den arkadaşıma aldırdım. Fiyatı 15 YTL. birde vinileks'ten pantolon diktirdim arkadasıma soguk gunlerde de onu giyiyorum.
-
24 Aralık 2005, 17:56
Ben gecen seneden beri her gun motor kullaniyorum yaz ve kis. Tabiiki Avusturalya nin kisi Turkiyenin kisi kadar soguk degil fakat genede 1 dereceye dustugu oldu. Ben kat kat giyinmeye karsiyim cunku surusunuzu etkiler onun yerine ince fakat %100 yun giyinin ayrica motorsiklet suruculeri icin ozel termal ic camasirlarida var kisin isiyi tutar yazin terletmez. Yagmur damlalarina gelince yagan yagmur beni rahatsiz etmiyor fakat arabalardan gelen kirli su baska hikaye. Dry Rider firmasinin kislik eldivenlerinde isaret parmaginin ustunde ki madde (guderi zannedersem) temizlemenize yardimci oluyor.
Ben bunlari kullaniyorum tavsiye ederim
http://www.underleathers.com/?CFID=4...TOKEN=52709490
-
24 Aralık 2005, 19:24
arkadaşlar kas camında şu durmaması için spreyler var onları kullanın çok işe yarıyor
-
u dönerken ıslak yolda 15 20 km yle yan yattım motorun ustundeydım hala bılader de atlıyım derken ayak parmagını sakatladı .donus acıları cok onemlı. yagmurla saka olmaz
-
tek kazam yagmurda parke taş yokuş aşşağıya inerken hafif fren ve sağa yattım ayağı sucooter altında 1 sn kaldı ve çatlattı 40 gün alcı vs eski olay bilen bilir de işte aman dikkat diye yazdım tabi şimdi yağmurda daha yavaş ve yokuş aşşağı daha dikkatliyim sevgiler herkeze....
-
istanbul, maslak harp akademileri önündeki geniş emniyet şeridini kullanan arkadaşlar;
1 tane çukur var. ama, yağmurda tamamen kapanıyor, görünmüyor.
aman dikkat.
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
-
03 Temmuz 2008, 16:31
Ben de biraz önce Rize'nin sağanak yağmurunda motorun üzerindeydim.. Kaskta biriken damlalar görüşümü zorlaştırdı. Vizörü açayım diyorum biraz, bu seferde damlalar suratımda kurşun etkisi yaratıyor
O dediğiniz spreyden edinmek şart galiba, özellikle bu şehirde.
-
03 Temmuz 2008, 18:47
alkadras adlı üyeden alıntı
bende biraz önce Rize'nin sağanak yağmurunda motorun üzerindeydim.. Kaskda biriken damlalar görüşümü zorlaştırdı. vizörü açayım diyorum biraz bu seferde damlalar suratımda kurşun etkisi yaratıyor
o dediğiniz spreyden edinmek şart galiba özellikle bu şehirde.
biz yanıyoruz burada 34 celcius da
adam yağmurdan şikayetçi Temmuz ortasında
-
04 Temmuz 2008, 22:41
Yağmur yağıyorsa ve motorum garajda ise Rabbim mecbur bırakmadığı sürece hayatta garajdan onu çıkarmam,
Akıllı adam aklını kullanan adamdır, Daha akıllı adam başkalarının da aklını kullanan adamdır.
Emrolunduğun gibi dosdoğru davran. Ve azıtma (Hud 112)
-
17 Temmuz 2008, 18:02
en güzeli yagmurda son gaz vermek ölümle kalım arasında gidiyosun içini çok büyük bi korku sarıyor adrenalin yükseliyor mükemmel bir duygu kesin deneyin ama dikkat edin düşmeyin
-
17 Temmuz 2008, 18:14
ver gaz dogin ver gazı
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler